Fikirlerinize ihtiyacım var.

Once telefon edip dedikodu yapmaya calisan amacını yazacak gruba. Sonra da karsılasırsam selam kelam. O da yazın sahilde olur anca.
Bunca soyledıgım seylerden sonra görusmeye devam edersem farkım olmaz cunku.
Bır görmedim iki duymadım, uc bıttı.

Sizi cok iyi anliyorum arkasindan konusup yuzune gulmek bana cok agir geliyor.ben boyle seyleri kaldiramadigim icin uzak duruyorum azicik aşım agrisiz basim kafasindayim.boylesine yalniz kaldiktan sonra hayatindaki arkadasliklarda daha sorgulayici ve dikkatli oluyor insan sanirim bu yuzden zor geliyor bana can ciger kuzu sarma arkadasliklar.

İcimdekileri yazmıssın.
Ve o arayan gruba yazana kadar soracagim. Aradı beni acmadım. Arayıp muhtemelen sınsı sınsı sebebini anlatacaktı
E gruba yazdın, gruptan sordum. Neden arıyorsun?
Zaten su saatten sonra onca sey dedım sizlere, görusmeye devam edersem onlardan farkım kalmaz. Görusmeyecegım. Gorursem verırım allahın selamını.
Denedik olmadı. Mutlu olmadım yanı ben.

Kızlar guncelleme nasıl yapılıyor bilmiyorum, cocugu herseyımı kıran özel sayfasından gruptan degıl noldu termostat mı bozuldu yazdı evet dedim. Dun calisiyodu dedı, evet dedim, xın ayagının altından aldım ıcerı gidip ses çıkardığında git bak dediniz ya hani... ama sen kasılma diye söylemedim yanınıza geldıgımde... muhtemelen ozamanda beri calısmıyor gece fark ettim ev soguyunca dedım..

Ne yazdı biliyor musunuz

ANLADİM YAVRUM.

Bukadar.

Ben de bozulan cihaza "Anladım yavrum derdini" dedim ama, "Anlamak yetmiyor, 550 TL'e tamir olmam lazım dedi" yazardım.

Ben de bozulan cihaza "Anladım yavrum derdini" dedim ama, anlamak yetmiyor, 550 TL'e tamir olmam lazım dedim yazardım.
Suan o kadar uzgunum ki.
Ben bu insanları kıracak ufacık birsey yapmadım yuzlerıne gulup arkalarından hasa konusmadım. Cocuklarını hep sevdim.

Dertlerini dinledim. Isın ilginci hepsinin derdini anlattığı tek kısıydım. Sohbet ıcınde bir tek sen biliyosunlarına maruz kalıp dertlerini dert edindim.

Kadın tek acaba parası var mı diye insan endıselenır. Cocugun kırmadı diyelim ve magdurum arkadassın ya hani, paran var mı peki diye sorulur. Ben sorarım.
Kı var param cok sukur ama insan samimiyetsiz de olsa sunu sorar.
Kendimi degersiz hissettiren herkes deger verdıgım insanlar oluyor bende sadece buna uzuluyorum sadakam olsun gidenler. Su saatten sonra yokum ben

Açıkçası ben yine nickimin hakkını vererek acayip sinir olurum böyle şeylere
O sizi arayan arkadaşınızın yarın bir gün sizin arkanızdan da diğerlerini gizlice arayıp konuşmayacağının garantisi yok ki bana sorarsanız sizin dışınızda da bu konu konuşulmuştur. Birbirlerini arayıp mahkemeyi kurmuşlardır. Bu hiç şaşmaz.
Ben sizin yerinizde olsam, eğer bundan sonra görüşmeyi de düşünmüyorsam ‘en azından ufak bir özür beklerdim ama zaten xxx az önce arayıp senden özür beklemememi söylemişti, haklıymış demekki’ der gruptan çıkardım. Şimdi onlar düşünsün.

Ben sizin yerinizde olsam o aletin parasını ödetirdim kendisine.
İhtiyacım olduğundan değil, herkes kadının ve çocuğunun hatasının üstünü örter, yanına kar bırakırsa o kadın da çocuğu da her gittikleri yere zarara sokar ve yaptıklarının asla kötü olduğunu idrak etmezler.
Lütfen masrafı üstlenmeyin ve o ücreti o kadına ödetin. Ödetin ki böyle böyle öğrenir ve öğretir kimsenin malına zarar verilmemesi gerektiğini.

Konumu guncellemeye calıstım yapabildim mı bilmiyorum hem olmus mu diye hemde ne olduguna bakarsanız sevinirim

Kadın yazdı bana konuyu anlattım.
Soyledıgı tek sey

ANLADİM YAVRUM oldu. Kurduğu tek cumle

İnsan olan zaten ne zaman tamir edileceğini öğrenir, ev soğuk, tamir edilene kadar bizde kal, üşüme der mahcubiyetini belli ederdi.

Üzülme tatlım, zaten aksini yapmış olsaydın, el üstünde tutuluyor olurdun. Bu karakterdeki insanlar birleşince büyük bir kara delik oluşturuyorlar. Hepsi birbirine düşman, ama görsen bir aradayken can, ciğer kuzu sarması.

Bu tarz kişileri etrafımdan ayıklayalı rahat 12 yıl oluyor. Ama öncesinde ödediğim akıl parası ile mutlu günlerinde aldığım hediyeler yerine kuyumcu dükkanı alabilirdim. Bazı tecrübeler pahalıya patlıyor.

Kara delik, en dogru benzetme
Bundan sonra herseye verecegım tek cevap ANLADIM YAVRUM olacak.

Dıgerı de gruba yazdı. Evet konustuk ama söyleyeceklerim vardı söyleyemedim onu demek istedim yazıp opucuk emojısı koymus.
Yas ortalaması 35 40 Bu arada.

Kadın yazdı bana konuyu anlattım.
Soyledıgı tek sey

ANLADİM YAVRUM oldu. Kurduğu tek cumle

Anladığına sevindim yavrum o zaman 550 TL bir ücreti var ulaştır lütfen tamir ettiricem 1 gece daha soğukta uyumasını istemezsin değil mi yavrunun diye cevap atın lütfen.
Çok terbiyesizmiş. Böylesi zaten uzak olsun sizden.

Anladım yavrum.

"Yok ya, söylediğin yetti, aynen dediğin gibi hiç oralı olmadı. Özelden yazdı, durumu anlatınca da Anladım Yavrum dedi, haklı çıktın" deyip bombayı kucaklarına bırakırdım. Yesinler birbirlerini.

Sunu yazmayı gercekten isterdim direkt yazıyı alıp gruba atıp haklı ciktın arkadasım bak anladım yavrum dıyıp gectı demek. Sanırım fazladan olan 7-8 kiloda yaglarımla erir giderdi.

Hiç sevmediğim insan tipi eve de almam bu yüzden.çocuk yaramaz olabilir laf dinlemiyor olabilir ama o zaman gidip başında bekle veya insanların evine gitme,kendi evinde görüş.olan olmuş artık parasını verecek,mahçup olacak bir tip olsa şimdiye zaten harekete geçerdi.zaten çok sevdiğiniz tipler değilmiş.hepsiyle görüşmeyi kesip gruptan çıkın bence.

Sizi az çok yorumlarinizdan bildigim kadariyla otokontrolu muazzam bir insansiniz. Çok da sabirlisiniz. Ben direkt iletişimi keserim gitsin yuzsuzlugunu baskasina sacsin. Misafirlikte cocuguna ekstra göz kulak olmali insan. Sahip çıkamıyorsa otursun evinde. Coluklu cocuklu bir suru insan var hepsi bir değil malesef. Utanmasi da yok.

Sunu yazmayı gercekten isterdim direkt yazıyı alıp gruba atıp haklı ciktın arkadasım bak anladım yavrum dıyıp gectı demek. Sanırım fazladan olan 7-8 kiloda yaglarımla erir giderdi.

Stresin dağılsın diye yazıyorum canım. Sen yine de öfkeyle hareket etme.
Şu süreçte hepsinin üstüne çizgi at, ama sonrasına sakin kafayla karar verirsin.

Durumu bizzat simdı kendisine anlattım
Verdıgı cevap ANLADIM Yavrum oldu
Mahcubıyet ozur asla yok. Sadece anladım yavrum.

Gectı harekete grupta dönen muhabbeti iki saat önce okudu. On dk önce kendi sayfasından yazdı sordu
Acıkladım.
Tuh falan der diye beklerken

ANLADİM YAVRUM yazdı sadece ve muhabbet bttı.
Anladım yavrum.? Sinirden agladım inanın.
Tavıra sinirden ama gidene degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…