Merhaba arkadaslar. Moralim dunden beri cok bozuk hıcbısey yapmadan durmak canımı sıkıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var buyuzden.
Dun cokta Sevmedıgım, hatta ıclerıne girdikce tanıdıkça sogudugum bir arkadas grubum evime oturmaya geldi, cocuklarıyla.
Daha once davetlerine icabet ettıgım ıcın, istemeye istemeye kabul ettim. Baslarda eglencelıydıler oyuzden cagırdıklarında gıtmıstım. Henuz ıclerıne cok girmediğim zamanlardı yanı.
Neyse geldiler, bır tanesinin cocugu asırı yaramazdı. Kendısı de kahve sigara ıcmekten kalkıp dogru duzgun hıc bakmadı.
Terrenyum cıcegımı kırdı cocuk önce, sonra semazen heykelim vardı dogum gunumde hediye gelmisti,onu kirdi.
Arkadasım sadece ay cok uzuldum dedı yuzum dustu dusmedı fark etmedim, acıkcası suan umrumda da degıl.
Sonra kombıden sinyal sesi geldı. Oturma odamda termostat aparatı var ya, o duruyordu. Kıtapliktaydı. Kosarak ıcerı gittim, cunku ona dokununca ses cikiyor bilen bilir.
Bır gırdım odaya, bu arkadasın cocugu almıs onu yerde basmıs ustune ayagını sallıyor ustune basarak... hemen kaldırdım ve baska odaya koydum.
Icerı girip Sıkayet eder gıbı olmasın diye söylemedim bisey.
Bunlar gittiler, evdeki soguklugu gece farkettim. Baktım aparat calısmıyor ve derece 15e ınmıs.
Aldım baktım ettim, pillerini degıstırdım duzelmedı. Hal böyle olunca kombım devreye girmedi ve yorganı ustume ortup uyudum. Sabahta dukkana gelirken, bayiye bıraktım aparatı baksınlar diye.
Az önce vatsap grumuzdan Benneyangınlargordum sesin cıkmıyor diye yazdı ıclerınden biri.
Bende moralim bozuk dunden beri termostat calısmıyor, x ayagının altında donduruyordu odaya bakmaya gıttıgımde, bozuldu mu noldu bayiye bıraktım aklım onda dedım.
(aparat 550 TL elbette aklımda onda)
Sonra bu yazan arkadas hemen aradı beni, ondan ozur bekleme dilemez onu butun arkadasları bu rahatlığında dolayı sildi zaten minvalinde kotuleyen sacma sapan yorumlar yaptı.
Kapadık teli. Baktım bu bir dk önce arayan kişi, gruptan soyle bisey yazmıs,
"benneyanginlargordum senı arayacagım canım islerim biraz azalınca"
Yani bu su demek, aradıgımı caktırma. Hem arayıp hem aramamıs onu kotulememıs gibi davranmak nedir. Bı de ben böyle saçmalıklarla ugrasmak ıstıyor muyum bakalım. Ne demek ıstedıgını anladıgım halde "anlamadım" yazdım. Cevap vermedi tabiki de.
Tum bu komusmaları cocugun annesi okudu.
Cocugunun ayagının altından almısım, 100 liralik cıcegımı ve senelerdir duran hediyemı kırmıs oglun belki bu da bozuldu onun yuzunden, bir mahcup ol. Uzul. Yaz. Ara. Okudu ve bıraktı.
Simdı kendimi kadına saldırmamak ıcın zor tutuyorum. Yemin ediyorum hatayla Hersey olur asla esya delisi bırı degılım ama, boyle umursamaz olunca karsı taraf kibritim kırılsa uzuluyorum.
Ozaman iste bu neyin rahatlığı diye sormak istiyorum.
Sormayacagımın da garantisi yok, simdilik sormadım ama kendimi tutma konusunda kendime de asla guvenemıyorum.
Aparat bozulduysa yenisini almam lazım. Insan bir mahcup olur ya. Sadece bekledıgım mahcubiyet.
Sızce dimdirmek kadına bu neyin umursamazlığı yazmalı mıyım. Diger arayan dedikodu yapip, aramamıs gıbı davranan
Kadına napmalıyım.
Ben biraz sinirliyim ve sonrasında uzulecegım seyler yapmak istemiyorum ama ellerim falan buz gıbı, resmen sinir bozukluğundan kanım cekıldı. Tek delırdıgımı sey, umursamazlık.