Eski nişanlınız, şu anki eşiniz ablanızın nişanına neden geldi ; kim davet etti ? Eşinizle aranızda akrabalık bağı mı var ?Önyargılarınızdan uzak bir şekilde, fikirlerinize ihtiyacım var. Canım kız kardeşlerim benim yaklaşık 6 yıldır bir ilişkim var. geçen yıl nişanlanmıştık, şubat ayında ayrılmak istedim. sebebi ise birlikte bir şeyler paylaşamamak vs idi. zaten uzak bir ilişkide idik. evlilik sürecine girince yalnızlık falan hissettim. sayabilecek bir çok sebebim var ama uzatmak istemiyorum. bundan sonrası için çok utanıyorum. ayrılık sonrası nişanlımın bilmediği bir uzak sanal arkadaşımla sohbetimiz arttı ve görüşmeye başladık. 2 3 ay kadar. birlikte tatile gittik bir şeyler paylaştık. bu kadar monoton bir ilişkiden çıkıp böyle bir ilişki ilaç gibi geldi bana. yine uzaktık fakat sürekli telefonda birlikte diziler izleyip oyunlar oynuyorduk gece gündüz.(eski nişanlımla da zamanında bunları yapmak istedim fakat o istemedi.) daha sonra aileme bu sanaldan tanıştığım kişiden biraz bahsettim. tabi ki annem ablam karşı çıktı, ben de ona zor olacağını düşünerek, bu süreci ona yaşatmak istemedim ve ayrıldım. ama ne hissettiğimi biliyorum kalbime öyle bir ağır geldi ki. sonrasında eski nişanlım ablamın nişanı için geldi. bir gece görüştük otele gittik sabaha kadar ağladı. ben vicdanı çok sızlayan biriyim, yanlış şeyler yaptığımı düşünerek bocaladım. ve barıştım. 1 ay içinde evlendik. fakat aklımdan hayatıma giren kişi hiç çıkmadı. daha sonra eşim öğrendi fakat beni affetti. ben şuan eşimi insan olarak seviyorum. eski sevgilimi asla unutamıyorum sürekli ağlıyorum. berbat bir haldeyim. nasıl başıma geldi böyle şeyler bilmiyorum. inanın şaşırdım kaldım
akrabalık yok. ablam ile yakın arkadaşlık kurdular. ablam ben çağırcam ama senden çekiniyorum diyordu, bende gelsin madem dedim. ama gerçekten barışmak gibi bir düşüncem yoktu. hayatıma kimseyi almadan hayatıma yön vermek istedim yapamadım..Eski nişanlınız, şu anki eşiniz ablanızın nişanına neden geldi ; kim davet etti ? Eşinizle aranızda akrabalık bağı mı var ?
keşke insanları yargılamadan önce ne gibi zorluklardan geçtiğini de bir düşünsenizadamı aldatmışsın sonra hiç bişey olmamış gibi barışıp bir de üstüne evlenmişsiniz sizde az değilsiniz he hiç acımıyorum size Allah sizin gibi insanların şerrinden sakınsın herkesi bu kafayı değiştirmezsen daha çok ağlarsın
haksızlık ettiğimin farkındayım, yapmak da hiç istemiyorum. kendimi mutlu edemiyorum unutamıyorum. gerçekten çok zor bir süreç benim için de zaman geçsin düzelecek diyorum bi şarkıya denk geliyorum mahvoluyorum..Her ilişkinin başı her zaman güzeldir. Belkı o unutamadıgın adamla da monıtonlaşacaktın. Bence haksızlık edıyorsun. Eşine yani. Ya aklından atmaya çalış ya da ayrıl. Sakın evliyken birde gidip görüşme
Aldatmak biriyle birlikteyken başkasıyla birliktelik yaşadığında olur. Kadın ayrıyken başkasıyla olmuş. Ya bir gün barışırsak diye kimseyi hayatına almamalı mıydı? Ota moka aldatmak demeyin, kavram kargaşası yaratmayın.adamı aldatmışsın sonra hiç bişey olmamış gibi barışıp bir de üstüne evlenmişsiniz sizde az değilsiniz he hiç acımıyorum size Allah sizin gibi insanların şerrinden sakınsın herkesi bu kafayı değiştirmezsen daha çok ağlarsın
yaa çok üzüldüm tabi yaşadığınız zorluklar sevgilinizi aldatmanız için pardon artık eşiniz için geçerli bir sebep bu bizim aklımıza nasıl gelmedi be tüh herkes ektiğini biçerkeşke insanları yargılamadan önce ne gibi zorluklardan geçtiğini de bir düşünseniz
ayrılmak istediğimi nasıl söyleyebilirim peki var mı öneriniz? zaten her şeyi biliyor açıkça unutmadım mı demeliyim napmalıyım. evleneli 1 yıl olmadı 1 yıl bitmeden anlaşmalı boşanılamıyor diye biliyorum. beklemeli miyim ? gerçekten kafam çok karışık...Aldatmak biriyle birlikteyken başkasıyla birliktelik yaşadığında olur. Kadın ayrıyken başkasıyla olmuş. Ya bir gün barışırsak diye kimseyi hayatına almamalı mıydı? Ota moka aldatmak demeyin, kavram kargaşası yaratmayın.
Konu sahibi; yaşayamadığınız şeyler aklınızda kaldığı için aşık olduğunuzu sanıyorsunuz. Muhtemelen eşinize karşı da sevginiz bitmiş, boşluktan eski sevgili hayallerine sarıyorsunuz. Eşinize haksızlık etmeyin. Sevmiyorsanız, aklınızda başkası olduğunu düşünüyorsanız bitirin evliliğinizi. Kimse bunu hak etmez.
aa evet o kısımları kaçırmışım maydonoz hanım sağolunAldatmak biriyle birlikteyken başkasıyla birliktelik yaşadığında olur. Kadın ayrıyken başkasıyla olmuş. Ya bir gün barışırsak diye kimseyi hayatına almamalı mıydı? Ota moka aldatmak demeyin, kavram kargaşası yaratmayın.
Konu sahibi; yaşayamadığınız şeyler aklınızda kaldığı için aşık olduğunuzu sanıyorsunuz. Muhtemelen eşinize karşı da sevginiz bitmiş, boşluktan eski sevgili hayallerine sarıyorsunuz. Eşinize haksızlık etmeyin. Sevmiyorsanız, aklınızda başkası olduğunu düşünüyorsanız bitirin evliliğinizi. Kimse bunu hak etmez.
nişanlıyken bir şey yaşadım demedim ki ben ? ortada aldatmak var da ben mi körümVicdanı çok sızlayan biriyim demişsiniz de eğer gerçekten söylediğiniz kadar vicdanlı olsaydınız nişanlınıza bunu yaptıktan sonra ona acımak yerine kendiniz vicdan azabı çekerdiniz. Siz sadece onunla değil bununla evlendiğiniz için ağlıyosunuz. Yazık eşinize.
Başınıza bir iş gelmeyeceğinden eminseniz dürüst olun tabi ki. Bir yıl dolana kadar evleri ayırıp bekleyin, sonrasında anlaşmalı boşanırsınız. Anlattığınızda boşanmaya karşı çıkacağını sanmıyorum.ayrılmak istediğimi nasıl söyleyebilirim peki var mı öneriniz? zaten her şeyi biliyor açıkça unutmadım mı demeliyim napmalıyım. evleneli 1 yıl olmadı 1 yıl bitmeden anlaşmalı boşanılamıyor diye biliyorum. beklemeli miyim ? gerçekten kafam çok karışık...
Evet benim çocuklar da oluduğunu anlama konularını hep atlaya atlaya okuyup sonra sorulara saçma sapan yanıtlar veriyorlar. Onlar için normal, yetişkin ve sağlıklı bir birey için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.aa evet o kısımları kaçırmışım maydonoz hanım sağolun
başıma bir iş geleceğini sanmıyorum dediğiniz gibi. fakat duygularıma kapılıp ani bir karar mı veriyorum yoksa sinmeyen zaman geçse de içe sinmez mi bilmiyorum.Başınıza bir iş gelmeyeceğinden eminseniz dürüst olun tabi ki. Bir yıl dolana kadar evleri ayırıp bekleyin, sonrasında anlaşmalı boşanırsınız. Anlattığınızda boşanmaya karşı çıkacağını sanmıyorum.
Ama karşınızdaki adama haksızlık olmaz mı bu?başıma bir iş geleceğini sanmıyorum dediğiniz gibi. fakat duygularıma kapılıp ani bir karar mı veriyorum yoksa sinmeyen zaman geçse de içe sinmez mi bilmiyorum.