Ne diyeceğimi bilemedim..Önyargılarınızdan uzak bir şekilde, fikirlerinize ihtiyacım var. Canım kız kardeşlerim benim yaklaşık 6 yıldır bir ilişkim var. geçen yıl nişanlanmıştık, şubat ayında ayrılmak istedim. sebebi ise birlikte bir şeyler paylaşamamak vs idi. zaten uzak bir ilişkide idik. evlilik sürecine girince yalnızlık falan hissettim. sayabilecek bir çok sebebim var ama uzatmak istemiyorum. bundan sonrası için çok utanıyorum. ayrılık sonrası nişanlımın bilmediği bir uzak sanal arkadaşımla sohbetimiz arttı ve görüşmeye başladık. 2 3 ay kadar. birlikte tatile gittik bir şeyler paylaştık. bu kadar monoton bir ilişkiden çıkıp böyle bir ilişki ilaç gibi geldi bana. yine uzaktık fakat sürekli telefonda birlikte diziler izleyip oyunlar oynuyorduk gece gündüz.(eski nişanlımla da zamanında bunları yapmak istedim fakat o istemedi.) daha sonra aileme bu sanaldan tanıştığım kişiden biraz bahsettim. tabi ki annem ablam karşı çıktı, ben de ona zor olacağını düşünerek, bu süreci ona yaşatmak istemedim ve ayrıldım. ama ne hissettiğimi biliyorum kalbime öyle bir ağır geldi ki. sonrasında eski nişanlım ablamın nişanı için geldi. bir gece görüştük otele gittik sabaha kadar ağladı. ben vicdanı çok sızlayan biriyim, yanlış şeyler yaptığımı düşünerek bocaladım. ve barıştım. 1 ay içinde evlendik. fakat aklımdan hayatıma giren kişi hiç çıkmadı. daha sonra eşim öğrendi fakat beni affetti. ben şuan eşimi insan olarak seviyorum. eski sevgilimi asla unutamıyorum sürekli ağlıyorum. berbat bir haldeyim. nasıl başıma geldi böyle şeyler bilmiyorum. inanın şaşırdım kaldım
Adami nerde aldatmış ayrıyken birşeyler yaşamıs sonrada ondan ayrılip eski nisanlisiyla evlenmiş nerde aldatmak ben göremedimadamı aldatmışsın sonra hiç bişey olmamış gibi barışıp bir de üstüne evlenmişsiniz sizde az değilsiniz he hiç acımıyorum size Allah sizin gibi insanların şerrinden sakınsın herkesi bu kafayı değiştirmezsen daha çok ağlarsın
Hızlı okuyup yanlış anlamış olabilirler,aciz demene gerek yok bazen ben de çok hızlı okuyup yanlış anlayabiliyorumDaha Türkçe okumadan aciz insanlar yorum yapmasın lütfen
Tek bir mesajı olsa okey bide anlamadığı gibi hala artis artis cevaplar yaziyorsa bende bu şekilde yazarımHızlı okuyup yanlış anlamış olabilirler,aciz demene gerek yok bazen ben de çok hızlı okuyup yanlış anlayabiliyorum
Önyargılarınızdan uzak bir şekilde, fikirlerinize ihtiyacım var. Canım kız kardeşlerim benim yaklaşık 6 yıldır bir ilişkim var. geçen yıl nişanlanmıştık, şubat ayında ayrılmak istedim. sebebi ise birlikte bir şeyler paylaşamamak vs idi. zaten uzak bir ilişkide idik. evlilik sürecine girince yalnızlık falan hissettim. sayabilecek bir çok sebebim var ama uzatmak istemiyorum. bundan sonrası için çok utanıyorum. ayrılık sonrası nişanlımın bilmediği bir uzak sanal arkadaşımla sohbetimiz arttı ve görüşmeye başladık. 2 3 ay kadar. birlikte tatile gittik bir şeyler paylaştık. bu kadar monoton bir ilişkiden çıkıp böyle bir ilişki ilaç gibi geldi bana. yine uzaktık fakat sürekli telefonda birlikte diziler izleyip oyunlar oynuyorduk gece gündüz.(eski nişanlımla da zamanında bunları yapmak istedim fakat o istemedi.) daha sonra aileme bu sanaldan tanıştığım kişiden biraz bahsettim. tabi ki annem ablam karşı çıktı, ben de ona zor olacağını düşünerek, bu süreci ona yaşatmak istemedim ve ayrıldım. ama ne hissettiğimi biliyorum kalbime öyle bir ağır geldi ki. sonrasında eski nişanlım ablamın nişanı için geldi. bir gece görüştük otele gittik sabaha kadar ağladı. ben vicdanı çok sızlayan biriyim, yanlış şeyler yaptığımı düşünerek bocaladım. ve barıştım. 1 ay içinde evlendik. fakat aklımdan hayatıma giren kişi hiç çıkmadı. daha sonra eşim öğrendi fakat beni affetti. ben şuan eşimi insan olarak seviyorum. eski sevgilimi asla unutamıyorum sürekli ağlıyorum. berbat bir haldeyim. nasıl başıma geldi böyle şeyler bilmiyorum. inanın şaşırdım kaldım
sanal arkadaşımla sohbetimiz arttı ve görüşmeye başladık. 2 3 ay kadar. birlikte tatile gittik bir şeyler paylaştık.
aileme bu sanaldan tanıştığım kişiden biraz bahsettim. tabi ki annem ablam karşı çıktı, ben de ona zor olacağını düşünerek, bu süreci ona yaşatmak istemedim ve ayrıldım.
eski nişanlım ablamın nişanı için geldi. bir gece görüştük otele gittik sabaha kadar ağladı. ben vicdanı çok sızlayan biriyim, yanlış şeyler yaptığımı düşünerek bocaladım. ve barıştım. 1 ay içinde evlendik.
Eşinize ayrıldığınız dönemde hayatınıza bir başkasının girdiğini söylemiş miydiniz ?fakat aklımdan hayatıma giren kişi hiç çıkmadı. daha sonra eşim öğrendi fakat beni affetti.
nişanlıyken bir şey yaşadım demedim ki ben ? ortada aldatmak var da ben mi körüm
selam bibi, eşimle de şuan iyi miyiz bilmiyorum ben iyi değilim yani, evlenince ben şehir değiştirdim. ortak hiçbir şeyimiz yok. bu da benim modumu düşürüyor tabi ki. ben dizi izlemeyi yürümeyi saçma sapan şeyler yapmayı seven biriyim. o benim aksime evde oturup kimseyle konuşmamayı tercih eden birisi. ben mutsuzken o da mutlu olamıyor tabi ki. nişan bozmamda ki sebepler birebir devam yani.. sanırım çok yanlış yaptım evlenmek ile geç mi kaldım dersiniz geriye almak için?Konu sahibi eskiyi unutamıyorsanız eşinizden ayrılın zaten evlenmenizde hataydı bence şimdi mutlu musunuz değiştimi eşiniz
hayır nişan bozulmuştu komple. ve ilişki benim için bitmiştiEşinize ayrıldığınız dönemde hayatınıza bir başkasının girdiğini söylemiş miydiniz ?
"Barıştım" demişsiniz. Bu da tamamen bitmemiş bir ilişki izlenimi veriyor. Nişanı bozduğunuzu söylemiş miydiniz o zaman kendisine? Yoksa zaten uzak mesafe ilişkisi diye ara ara konuşup, küstüğünüzü mü sanıyordu?
Hiç birşey için geç değil mutsuz herkesin boşanmaya hakkı var belli ki bu adam böyle geldi böyle gidecek bilerek evlenmişsin çoluk çocuk olmadan boşanınselam bibi, eşimle de şuan iyi miyiz bilmiyorum ben iyi değilim yani, evlenince ben şehir değiştirdim. ortak hiçbir şeyimiz yok. bu da benim modumu düşürüyor tabi ki. ben dizi izlemeyi yürümeyi saçma sapan şeyler yapmayı seven biriyim. o benim aksime evde oturup kimseyle konuşmamayı tercih eden birisi. ben mutsuzken o da mutlu olamıyor tabi ki. nişan bozmamda ki sebepler birebir devam yani.. sanırım çok yanlış yaptım evlenmek ile geç mi kaldım dersiniz geriye almak için?
sanaldan tanıyor olmam, ve şuan ki eşimi çok seviyor olmaları herhalde bilmiyorum. kötü dönemlerdi sürekli ağlıyordum. onlar da nişanlıma dönmeme sebebimi bu insna olarak gördüler..Çok ani ve mantıksız kararlar vermişsiniz. Anne ve ablanız diğer kişiyi istememe sebepleri ne?
Ablanız ve anneniz neden adamın başını yakmanız için bu denli ısrarcı oldu; siz neden 1 ayda evlenmeyi kabul ettiniz? Eşiniz diğer adamdan daha mı üstün özelliklere sahipti ?hayır nişan bozulmuştu komple. ve ilişki benim için bitmişti
bibicim biliyorum ben de hep etrafına böyle olumlu öneriler veren birisiyimdir ama kendime gelince yapamıyorum hep en olumsuzu düşünüyourm sanırım korkuyorumHiç birşey için geç değil mutsuz herkesin boşanmaya hakkı var belli ki bu adam böyle geldi böyle gidecek bilerek evlenmişsin çoluk çocuk olmadan boşanın
ben her şeyi mahvettim psikolojisine kapıldım. hayatıma aldığım herkesi çok üzdüm diye düşündüm. hiçbir şey yaşanmamış gibi davranmak istedim sanırım bilmiyorum. her şeyi mahvettim sadece.. çırpınırken battım galibaAblanız ve anneniz neden adamın başını yakmanız için bu denli ısrarcı oldu; siz neden 1 ayda evlenmeyi kabul ettiniz? Eşiniz diğer adamdan daha mı üstün özelliklere sahipti ?
Siz ve eşiniz kaç yaşındasınız ? Eşinizle 6 yıllık ilişkiniz boyunca sürekli uzak mesafede miydiniz ? Eşinizle nereden tanışmıştınız ?sanaldan tanıyor olmam, ve şuan ki eşimi çok seviyor olmaları herhalde bilmiyorum. kötü dönemlerdi sürekli ağlıyordum. onlar da nişanlıma dönmeme sebebimi bu insna olarak gördüler..
derdim bu adama geri dönmek değil zaten, farkındayım bir daha onun için de olmayacağının. adamla hayır görüşmüyorum barıştığımızı biliyor. bir arkadaşıma çok ağır geldi demiş onu biliyorum sadece. sadece birini gerçekten sevdiğimi düşünüyorsam bunu tek başıma atlatıp yoluma devam etmem gerekiyor gibi geldi..Peki bu adam daha sonra size ulaşmaya çalıştı mi ayrıldığıniz yani şu an kendi kendinize gelin güvey de oluyor olabilirsiniz. Sanki onu yaranbandi olarak kullanmışsiniz gibi. Araya bir evlilik sigdirip sonra yine ben geldim deyince kabul etme ihtimali düşüktür diye düşündüm. En azından ciddi hislerle
ben 26 eşim 30 üniversitede tanışmıştıkSiz ve eşiniz kaç yaşındasınız ? Eşinizle 6 yıllık ilişkiniz boyunca sürekli uzak mesafede miydiniz ? Eşinizle nereden tanışmıştınız ?