fikirlerinize ihtiyacım var, uzun biraz

Ne diyeceğimi bilemedim..
Zamana bırakın,zamanla unutursunuz.Yanlış bir şey yapmamışsınız yargılayacak bir neden yok.
O kişiyi zamanla unutacağınızı düşünüyorum lütfen engelleyin size mesaj atmasın eğer size mesaj atarsa kafanız çok karışır.
Eğer zamanla unutamıyorsanız eşinizden boşanın:/

Adami nerde aldatmış ayrıyken birşeyler yaşamıs sonrada ondan ayrılip eski nisanlisiyla evlenmiş nerde aldatmak ben göremedim

sanal arkadaşımla sohbetimiz arttı ve görüşmeye başladık. 2 3 ay kadar. birlikte tatile gittik bir şeyler paylaştık.

aileme bu sanaldan tanıştığım kişiden biraz bahsettim. tabi ki annem ablam karşı çıktı, ben de ona zor olacağını düşünerek, bu süreci ona yaşatmak istemedim ve ayrıldım.

fakat aklımdan hayatıma giren kişi hiç çıkmadı. daha sonra eşim öğrendi fakat beni affetti.
Eşinize ayrıldığınız dönemde hayatınıza bir başkasının girdiğini söylemiş miydiniz ?

"Barıştım" demişsiniz. Bu da tamamen bitmemiş bir ilişki izlenimi veriyor. Nişanı bozduğunuzu söylemiş miydiniz o zaman kendisine? Yoksa zaten uzak mesafe ilişkisi diye ara ara konuşup, küstüğünüzü mü sanıyordu?

nişanlıyken bir şey yaşadım demedim ki ben ? ortada aldatmak var da ben mi körüm

Yahu kizim ne fark eder, adami birakip baskasiyla tatile gitmissin. Adam da bunu kabul etmis ustune oturup aglamis, ee bu durumda kocan g.vat oluyor. Dumduz g.vat yani, her seyden once adamin kendine hicbir saygisi yok. Baskasiyla takilmis nisanliyi kadin/erkek fark etmez kim ne yapsin ... tamam acidim diyip acele bir karar vermissin zaten adamdan da bikmissin ne diyelim simdi, ya bosanicaksin ya dizini kirip oturacaksin. keske bastan evlenmeseydin.

Konu sahibi eskiyi unutamıyorsanız eşinizden ayrılın zaten evlenmenizde hataydı bence şimdi mutlu musunuz değiştimi eşiniz
selam bibi, eşimle de şuan iyi miyiz bilmiyorum ben iyi değilim yani, evlenince ben şehir değiştirdim. ortak hiçbir şeyimiz yok. bu da benim modumu düşürüyor tabi ki. ben dizi izlemeyi yürümeyi saçma sapan şeyler yapmayı seven biriyim. o benim aksime evde oturup kimseyle konuşmamayı tercih eden birisi. ben mutsuzken o da mutlu olamıyor tabi ki. nişan bozmamda ki sebepler birebir devam yani.. sanırım çok yanlış yaptım evlenmek ile geç mi kaldım dersiniz geriye almak için?

hayır nişan bozulmuştu komple. ve ilişki benim için bitmişti

Hiç birşey için geç değil mutsuz herkesin boşanmaya hakkı var belli ki bu adam böyle geldi böyle gidecek bilerek evlenmişsin çoluk çocuk olmadan boşanın

Çok ani ve mantıksız kararlar vermişsiniz. Anne ve ablanız diğer kişiyi istememe sebepleri ne?
sanaldan tanıyor olmam, ve şuan ki eşimi çok seviyor olmaları herhalde bilmiyorum. kötü dönemlerdi sürekli ağlıyordum. onlar da nişanlıma dönmeme sebebimi bu insna olarak gördüler..

Hiç birşey için geç değil mutsuz herkesin boşanmaya hakkı var belli ki bu adam böyle geldi böyle gidecek bilerek evlenmişsin çoluk çocuk olmadan boşanın
bibicim biliyorum ben de hep etrafına böyle olumlu öneriler veren birisiyimdir ama kendime gelince yapamıyorum hep en olumsuzu düşünüyourm sanırım korkuyorum

Ablanız ve anneniz neden adamın başını yakmanız için bu denli ısrarcı oldu; siz neden 1 ayda evlenmeyi kabul ettiniz? Eşiniz diğer adamdan daha mı üstün özelliklere sahipti ?
ben her şeyi mahvettim psikolojisine kapıldım. hayatıma aldığım herkesi çok üzdüm diye düşündüm. hiçbir şey yaşanmamış gibi davranmak istedim sanırım bilmiyorum. her şeyi mahvettim sadece.. çırpınırken battım galiba

Peki bu adam daha sonra size ulaşmaya çalıştı mi ayrıldığıniz yani şu an kendi kendinize gelin güvey de oluyor olabilirsiniz. Sanki onu yaranbandi olarak kullanmışsiniz gibi. Araya bir evlilik sigdirip sonra yine ben geldim deyince kabul etme ihtimali düşüktür diye düşündüm. En azından ciddi hislerle

sanaldan tanıyor olmam, ve şuan ki eşimi çok seviyor olmaları herhalde bilmiyorum. kötü dönemlerdi sürekli ağlıyordum. onlar da nişanlıma dönmeme sebebimi bu insna olarak gördüler..
Siz ve eşiniz kaç yaşındasınız ? Eşinizle 6 yıllık ilişkiniz boyunca sürekli uzak mesafede miydiniz ? Eşinizle nereden tanışmıştınız ?

derdim bu adama geri dönmek değil zaten, farkındayım bir daha onun için de olmayacağının. adamla hayır görüşmüyorum barıştığımızı biliyor. bir arkadaşıma çok ağır geldi demiş onu biliyorum sadece. sadece birini gerçekten sevdiğimi düşünüyorsam bunu tek başıma atlatıp yoluma devam etmem gerekiyor gibi geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…