- 4 Haziran 2023
- 260
- 311
yorumunuz için teşekkürler bir hemcinsim için asla böyle düşünmezdim...Butun bunlardan anladigim sizin hayatiniza bi erkek olmadan devam etme kabiliyet ve yeterliliginizin olmadigi, baska birini bulmadan bosanmayin napacaginizi bilemezsiniz
hayat aşksız çekilmez diye yola çıktığım 2-3 ay da başıma gelenler ortada:) sanırım mutlu olmak gerçekten de çok zormuş..Başkalarından etkilenip 2. elemandan pat diye ayrıldığınız için hala aklınız onda.
Doya doya yaşasaydınız madem hoşunuza gitti, madem anlaştınız.
Hayatta sadece kendi yolunuzda gitmeyi, başkalarının fikriyle - aileniz bile olsa- hareket etmemeyi öğrenmiş oldunuz. Tek bi ders için hayat bizi senelerce duvara vura vura terbiye eder.
Ama geç değil. Hayat aşksız tutkusuz çekilmez. Boşanın, arının, sonra yeniden aşık olursunuz.
Öncelikle nişanlınizdan ayrıldıktan sonra hoşunuza giden biri ile birlikte olmanız aldatmaya girmiyor tam tersine bana göre gayet doğru bir hareket olmuş zaten eski nişanlınıza sevginizde yokmuş. Sizin asıl hatanız sevmediğiniz nişanlıniza dönmeniz ve sonra onunla çok kısa bir sürede evlenmeniz olmuş. Sanırım bu hatayı yapmanızda da anne ve ablanızın üzerinizdeki etkisi neden olmuş. Ayrıca anne ve ablanızın sırf sanaldan biri ile tanıştınız diye onay vermemeleri çok saçma olmuş. Madem ön yargıları vardı ilişkiyi uzun bir süreye yayıp tanıyabilirlerdi.sanaldan tanıyor olmam, ve şuan ki eşimi çok seviyor olmaları herhalde bilmiyorum. kötü dönemlerdi sürekli ağlıyordum. onlar da nişanlıma dönmeme sebebimi bu insna olarak gördüler..
hayat aşksız çekilmez diye yola çıktığım 2-3 ay da başıma gelenler ortada:) sanırım mutlu olmak gerçekten de çok zormuş..
Ben de çok hızlı okurum. Show yaparım şuraya ses atılsa ama yanlış anlamıyorum.Hızlı okuyup yanlış anlamış olabilirler,aciz demene gerek yok bazen ben de çok hızlı okuyup yanlış anlayabiliyorum
Hemcinslerimizin hepsi de melek degil bildigimiz gibi … bu arada rica ederimyorumunuz için teşekkürler bir hemcinsim için asla böyle düşünmezdim...
hayat aşksız çekilmez diye yola çıktığım 2-3 ay da başıma gelenler ortada:) sanırım mutlu olmak gerçekten de çok zormuş..
doğru diyorsunuz çok haklısınız.. tabi ki diğer kişiye ettiğim haksızlığın da farkındayım.. ben kendime bir şans vereyim de ilk önce bakalım ne olacak. teşekkür ederim bu arada..Yani şimdi konuyu bütünüyle bilmiyorum ama bana hissettirdiği 2. elemana haksızlık ettiğiniz.
Arada güzel bi uyum yakalamışsınız. ee ? anne abla ayrıl dedi diye ayrılırsanız böyle acısını çekersiniz, çünkü yarım bırakmışsınız. Kimse sizden iyi bilemez sizin için neyin doğru neyin yanlış olduğunu. Demek ki 6 sene içinde ömrünü tüketmiş 1. elemanla yani şuanki kocanızla ilişkiniz. Bitmiş yani. Biten bi ilişkiyi hatır gönül için, vicdan azabı için sürdürmek ve evlilikle devam ettirmek büyük hata. Ben de duygularım bittiği halde evlendim eski eşimle. Olmadı ama. Olmaz ki çünkü. Evlilikte keramet falan yok. O artık evlilik değil cehennem gibi gelir insana. Nefes alması bile batar. İçinden dokunmak sarılmak gelmez. Sonra gelsin depresyonlar, panik ataklar. Avuç avuç ilaç kullan. Ben boşandım, kendime yeni bi şans verdim. Aşık oldum ve aşk evliliği yapacağım. Kısacık bi hayat. Bugün varız yarın yokuz. Hepsini geçtim, insanın sevmediği biriyle ilişki yürütmesi o kişiye yapacağı en büyük kötülük. 1 sene acı çeker üzülür, sonra o da kendisini olduğu haliyle sevecek birini bulur.
uzakta bir ilişkide, sağlıklı iletişim doğru analiz yapma fırsatı olmadığını düşünüyorumÖnyargılarınızdan uzak bir şekilde, fikirlerinize ihtiyacım var. Canım kız kardeşlerim benim yaklaşık 6 yıldır bir ilişkim var. geçen yıl nişanlanmıştık, şubat ayında ayrılmak istedim. sebebi ise birlikte bir şeyler paylaşamamak vs idi. zaten uzak bir ilişkide idik. evlilik sürecine girince yalnızlık falan hissettim. sayabilecek bir çok sebebim var ama uzatmak istemiyorum. bundan sonrası için çok utanıyorum. ayrılık sonrası nişanlımın bilmediği bir uzak sanal arkadaşımla sohbetimiz arttı ve görüşmeye başladık. 2 3 ay kadar. birlikte tatile gittik bir şeyler paylaştık. bu kadar monoton bir ilişkiden çıkıp böyle bir ilişki ilaç gibi geldi bana. yine uzaktık fakat sürekli telefonda birlikte diziler izleyip oyunlar oynuyorduk gece gündüz.(eski nişanlımla da zamanında bunları yapmak istedim fakat o istemedi.) daha sonra aileme bu sanaldan tanıştığım kişiden biraz bahsettim. tabi ki annem ablam karşı çıktı, ben de ona zor olacağını düşünerek, bu süreci ona yaşatmak istemedim ve ayrıldım. ama ne hissettiğimi biliyorum kalbime öyle bir ağır geldi ki. sonrasında eski nişanlım ablamın nişanı için geldi. bir gece görüştük otele gittik sabaha kadar ağladı. ben vicdanı çok sızlayan biriyim, yanlış şeyler yaptığımı düşünerek bocaladım. ve barıştım. 1 ay içinde evlendik. fakat aklımdan hayatıma giren kişi hiç çıkmadı. daha sonra eşim öğrendi fakat beni affetti. ben şuan eşimi insan olarak seviyorum. eski sevgilimi asla unutamıyorum sürekli ağlıyorum. berbat bir haldeyim. nasıl başıma geldi böyle şeyler bilmiyorum. inanın şaşırdım kaldım
Önyargılarınızdan uzak bir şekilde, fikirlerinize ihtiyacım var. Canım kız kardeşlerim benim yaklaşık 6 yıldır bir ilişkim var. geçen yıl nişanlanmıştık, şubat ayında ayrılmak istedim. sebebi ise birlikte bir şeyler paylaşamamak vs idi. zaten uzak bir ilişkide idik. evlilik sürecine girince yalnızlık falan hissettim. sayabilecek bir çok sebebim var ama uzatmak istemiyorum. bundan sonrası için çok utanıyorum. ayrılık sonrası nişanlımın bilmediği bir uzak sanal arkadaşımla sohbetimiz arttı ve görüşmeye başladık. 2 3 ay kadar. birlikte tatile gittik bir şeyler paylaştık. bu kadar monoton bir ilişkiden çıkıp böyle bir ilişki ilaç gibi geldi bana. yine uzaktık fakat sürekli telefonda birlikte diziler izleyip oyunlar oynuyorduk gece gündüz.(eski nişanlımla da zamanında bunları yapmak istedim fakat o istemedi.) daha sonra aileme bu sanaldan tanıştığım kişiden biraz bahsettim. tabi ki annem ablam karşı çıktı, ben de ona zor olacağını düşünerek, bu süreci ona yaşatmak istemedim ve ayrıldım. ama ne hissettiğimi biliyorum kalbime öyle bir ağır geldi ki. sonrasında eski nişanlım ablamın nişanı için geldi. bir gece görüştük otele gittik sabaha kadar ağladı. ben vicdanı çok sızlayan biriyim, yanlış şeyler yaptığımı düşünerek bocaladım. ve barıştım. 1 ay içinde evlendik. fakat aklımdan hayatıma giren kişi hiç çıkmadı. daha sonra eşim öğrendi fakat beni affetti. ben şuan eşimi insan olarak seviyorum. eski sevgilimi asla unutamıyorum sürekli ağlıyorum. berbat bir haldeyim. nasıl başıma geldi böyle şeyler bilmiyorum. inanın şaşırdım kaldı
ablanız da yani. yakın arkadaslık bıle olsa sonıcta sızden ayrılmıs bırını neden cagırsaydıakrabalık yok. ablam ile yakın arkadaşlık kurdular. ablam ben çağırcam ama senden çekiniyorum diyordu, bende gelsin madem dedim. ama gerçekten barışmak gibi bir düşüncem yoktu. hayatıma kimseyi almadan hayatıma yön vermek istedim yapamadım..
filiz hanım gerçekten kısa bir sürede oldu hepsi ve yanlış kararlar silsilesi işte.. çok fazla uzatmadan yanlışlardan dönmeye çalışıyorum iştebirlikte tatile gitmek
birlikte otelde kalmak, nişanlınızla aileniz onay veriyor ama sanaldan tanıştım diyince, ayrılmanızı bekleyecek kadar da dominant bir yapı var. çok alakasız yani.
ayrıca kısacık anlatmışsınız ama biten, başlayan, yeniden başlayan, unutulmayan, affedilen derken kafam karıştı ve hepsini ne kadar süreye sığdırdınız anlayamadım. bu kargaşada yanlıs kararlar vermıs olmanız cok normal. cunku kendınızı dınleme fırsatı vermemıssınız bile.
yaşınız kaçhaksızlık ettiğimin farkındayım, yapmak da hiç istemiyorum. kendimi mutlu edemiyorum unutamıyorum. gerçekten çok zor bir süreç benim için de zaman geçsin düzelecek diyorum bi şarkıya denk geliyorum mahvoluyorum..
26 yaşındayım iletişim kurmuyorum merak etmeyinyaşınız kaç
o kişi ile ıletısım asla kurmayın sımdılık en buyuk tavsıyem bu, cunku su an affeden esınız o zaman asla affetmedıgı gıbı tam anlamıyla aldatmıs olacaksınız.
o kısıyı sevıyor olsaydınız esınızle barısıp evlı olmazdınızayrılmak istediğimi nasıl söyleyebilirim peki var mı öneriniz? zaten her şeyi biliyor açıkça unutmadım mı demeliyim napmalıyım. evleneli 1 yıl olmadı 1 yıl bitmeden anlaşmalı boşanılamıyor diye biliyorum. beklemeli miyim ? gerçekten kafam çok karışık...
hep derim26 yaşındayım iletişim kurmuyorum merak etmeyin