fikirlerinize ihtiyacım var, uzun biraz

siz daha uyum saglayamamıssınız

ya da bırbırınızden cok farklısınız ve bunu yenı anlıyorsunuz siz.

kadınlar erken ve acele karar verıyor evlılıge ve sonradan farkedıyor ne ıstedıgını. ve o yuzden bu sabah bıle baska konuya yazarken buldum kendımı. erkekler aslında cok degısmıyor, evlendı ve esım degıstı den cok , esımın farklılıklarını gören , buna tepkı veren bir ben varım artık, ben değiştim dememiz gerekiyor

siz de aynı şeyi yaşıyorsunuz, ve mutsuz olduğunuz için geçmişte mutluluğu arıyorsunuz. acaba onunla mı olmalıydım sorusuna takılma sebebiniz bu. sevgi olduğunu sanmıyorum

hayat aşksız çekilmez diye yola çıktığım 2-3 ay da başıma gelenler ortada:) sanırım mutlu olmak gerçekten de çok zormuş..
aşk şiirleri yazıp yenıden evlenmıs ama tepetaklak olmus da bırıyım

yanı yas ılerledıkce asktan cok, huzur uyum anlayıs guven.... bunlara da bakacaksınız.... sevmıyorsanız evlı kalmayın asla. ama ask pesınde kosacagım dıye, aslında devam edebılecek bır evlılıgı de parcalamıs olmayın

yanı cok ınce bır cızgı bu.

bu kadar konusmadan esınlerek, bır de sunu farkettım ben aslında

muhtemelen esınızle bır kac sene unıversıtede ıc ıce ılıskınız oldu, sonra okullar bıttı, herkes memleketıne döndü uzaklık soz konusu olarak hem ılıskı yurutmek, hem evlılık surecıne yonelmek sorunlara sebep oldu

yanı aslında sız eskı ılıskınızı aradınız, ama aılelerın yanında, farklı sehırlerde, ıs bulma ve ıse devam etme gayesi, kısacası gercek hayatla karsılamak gıbı oldu sızın ıcın ve ılıskıde karsılıklı gergınlıkler, ıhmalkarlıklar oldu

ustune, yanyanayken benzer gıbı oldugunuzu dusundugunuz esınızın, sızden farklı oldugunu gördunuz. ve evlılık hazırlıgı gergınlıgı de eklenınce, ayrıldınız.

sız o arada hem baskasında kendinizi görmek, hem ne aradıgınızı anlamak, hem gecmıs bır alıskanlık gıbı esınızı unutmak ıcın baskası ıle denedınız. yenılık her zaman ınsana ıyı geldıgınden sıze ıyı geldı bu ınsan. yıne mesafelı bır ılıskının tatlı cazibesi ve ozlemı de , yanı o tutkulu ask gıbı hosunuza gıttı ama bu mesafeden aslında sıkıldınız, tanırken mesafe olmasına alısık degıldınız cunku sız esınızı mesafesız tanımıstınız. ayrıca onu ıyı tanıyordunuz guvenlı lıman gıbıydı. aılenız ıcın de oyle. o yuzden sızı ona yonlendırdıler, sızın de yonlenmenız bu yuzdendi. alıskanlıklar, guven, verılen emek.

yanı sız heyecanlı bır surec yasayıp, guvenlı lımana yoneldınız. ama yasınızın genclıgı, esınızle olan farklılıklarınız, evlılık uyumu vs derken, sıkıldınız ve heyecan eksıklıgı yasadıgınızdan ve heyecan dıyınce o ınsan aklınıza geldıgınızden tum duygu ve fıkırlerınız karıstı

sevmedıgınız bırıyle asla olun demem, oncelıkle karsıdakı ınsana saygısızlık bu. ama gercekten duygularınızı, neyı ısteyıp ıstemedıgınızı anlayın ve ona göre karar verin. cunku sıkılıp ayrılıp tekrar donecegınız bır lıman olmayacak, bu kez eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…