Fikir verin yalvarırım. konu babam ve eşim.

Anlamiyosunuz heralde izin alamaz icralık maaşını alamiyo ek iş yapiyo hiç parası yok. Ben bebekle burdada eve girmiyorum kar kıs geziyoruz . Babamın elinde olan bişey değil. Durumu gelebileceği varken hep geliyodu her hafta
Tamam canım anlamiyorsak niye bize soruyosun
Git babanın yanına dönüşünde kavga kıymetini yaşa
Sen bilirsin

Tamam canım anlamiyorsak niye bize soruyosun
Git babanın yanına dönüşünde kavga kıymetini yaşa
Sen bilirsin
Ben size eşimi nasıl ikna edeceğimi sordum. Yardım edemiyosaniz yazmasınz olur biter. Yardım edecek insanlara soruyorum ben burda

Bazı arkadaşlar anlamiyo babamın hiç parası yok gelmesi imkansız gibi izin alamaz ek işte yapiyo borçlarını kapatmak için maaşı icralık oldu haftasonlarida calisiyo.
Bebekle burdada olsam her gün çıkıyorum dışarı geziyoruz genede o konuda sorun yok. Babamın durumu varken haftada bı hep gelirdi

tamamda havalar simdi iyice soğudu düne kadar ankara o kadar soğuk değildi. Tabiki senide anliyorum istiyorsun ama cocukla zor olur inan simdi kendi evindesin ama oraya gidince farkli olur. Eşinle birlikte gitseniz olmaz mi acaba

Arkadasla
tamamda havalar simdi iyice soğudu düne kadar ankara o kadar soğuk değildi. Tabiki senide anliyorum istiyorsun ama cocukla zor olur inan simdi kendi evindesin ama oraya gidince farkli olur. Eşinle birlikte gitseniz olmaz mi acaba

Daha iyi olur bence :KK43:( eşim bana gıcık gider hep onun için benim sorunlarım önemli değil bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum önceki konumda var :KK43:( ya benimle gelicek ya ben tek gidicem babama canım çok sıkıldı aglamasina hiç dayanamam

Arkadasla

Daha iyi olur bence :KK43:( eşim bana gıcık gider hep onun için benim sorunlarım önemli değil bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum önceki konumda var :KK43:( ya benimle gelicek ya ben tek gidicem babama canım çok sıkıldı aglamasina hiç dayanamam

Uçakla gitsen havalimani var mi peki zonguldakta .otobüs gerçekten cok zor oluyor cocukla

Sürekli konu açıyorum biktiniz belki benden ama kimsem yok etrafımda hemde hiç kimsem. Konusucagim fikir alicagim. Ablalardan fikir istiyorum :KK43:(

Eşimle le sorunlarımız var bilen bilir :eek: konu o değil tabiki. Eşim bebek yeni olduğu için 4. Ayina giriyo bu arada yeni dediğim pek ayrı kalmak bı yere gitmemi istemiyor. Babam Zonguldak'ta oturuyo ben Ankara'da. Babamla annem ayrıldı yeni eşiyle oturuyolar. Babamın psikolojisi çok bozuk bunalımdan. Çocukken benle ilgilenmemesi vs içine dert olmuş ve bana takmış durumda :KK43:. Çok özlemiş bende öyle çok özledim. En son 3 ay önce görüştük. Aradı ağladı çok özledim seni gel nolur yalvarıyorum sana diye çok üzüldüm. Kendi gelemiyor arabası yok calisiyo ayrıca borçları var para durumu çok çok çok kötü ne yazikki :KK43: eşime aksam dicem gidiyim diye mirin kırın etcek izin vermek istemicek kavga edipte gidip burnumdan getirmesini istemiyorum. Zaten aramız çok bozuk.
Sizce ne yapmalıyım ne demeliyim.
Gitmem lazım yalvardı bana telefonda saatlerce ağladı.
:KK43:( Nolur yardım edin şimdide ben size yalvarıyorum :KK43:(
Yorumları okumadım ama ben gitmezdim 4 aylık bebekle orada da rahat edemezdim havalar buz bebiş küçük daha ayrıca babanız hasret kalmışsa o gelsin ya da görüntülü konusun ne bileyim duygusal olmazdım bu durumda siz bebeginizden sorumlusunuz

Esinizin yerinde olsam bende bebegimin yollarda sefil olmasını istemem haklı bence
Ben gelemiyorum sen gel demek bence bencillik yani hala size haksızlık yapıyor babaniz

4 aylık bebekle bu karda kışta. Biraz bebeğinizi düşünün. Üstelik haftasonlari bile çalışıyorsa beraber vakitte geçiremezsiniz. Kocanız karşı çıkmakta hakli

Anlattığınıza göre gece gündüz çalışıyo gitseniz nasıl göreceksiniz? Uyurken insanın birbirine faydadı yok

Madem bukadar kötü durumda sizde elinizi cebinize atın market alışverişi fatura gibi şeyleri ödeyin.

Öyle üzülüyorum ah babam diyip gezip tozmakla olmaz.

Hangi şehirledesiniz uygun uçak bileti bulun gidin

Sizin önceliğiniz bebeğiniz olmalı, sizinle küçüklüğünüzde ilgilenmeyip şimdi vicdanını rahatlatmaya çalıştığı için sizi zor durumda bırakan babanız değil. Hava Ankara’da bugün çok soğudu. Bebeğiniz çok küçük. Her gün dışarı çıkmakla başka şehre yolculuk yapmak farklı. Yolculuk bebeği etkileyebilir bu soğukta. Zaten her gün çalışıyormuş babanız. Üvey annenizle oturmak için mi gideceksiniz?

Babanız haftasonu da çalışıyorsa siz gitseniz bile doğru düzgün görüşemeyeceksiniz ki..

ben olsam biletlerini alir atla gel baba derim. esim onada kizarsa asil ozaman kavgayi baslatirim.

4 aylık bebekle çok zor. Şehir ve hava değişimi çocuğu hasta eder. Çocuk biraz büyüsün, havalar ısınsın Nisan ayı gibi geleceğim de babana.

Bu soğukta 4 aylık bebekle yola düşeceğinize , babanız bir yolunu bulup kendisi gelsin bir zahmet. Hiç mi düşünmüyor, madem günah çıkartacak tam olsun :KK14:
Maddi durumu neyden ötürü iyi değil?
Yeni evliliğinden dolayı mı?
Eğer öyleyse kesinlikle gitmem.
bileyleri siz alin o gelsin kis gunu olacak sey degil adam gercekten duygu somurusu yapiyor

X