Fikir verin yalvarırım. konu babam ve eşim.

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
26
Sürekli konu açıyorum biktiniz belki benden ama kimsem yok etrafımda hemde hiç kimsem. Konusucagim fikir alicagim. Ablalardan fikir istiyorum :KK43:(

Eşimle le sorunlarımız var bilen bilir :eek: konu o değil tabiki. Eşim bebek yeni olduğu için 4. Ayina giriyo bu arada yeni dediğim pek ayrı kalmak bı yere gitmemi istemiyor. Babam Zonguldak'ta oturuyo ben Ankara'da. Babamla annem ayrıldı yeni eşiyle oturuyolar. Babamın psikolojisi çok bozuk bunalımdan. Çocukken benle ilgilenmemesi vs içine dert olmuş ve bana takmış durumda :KK43:. Çok özlemiş bende öyle çok özledim. En son 3 ay önce görüştük. Aradı ağladı çok özledim seni gel nolur yalvarıyorum sana diye çok üzüldüm. Kendi gelemiyor arabası yok calisiyo ayrıca borçları var para durumu çok çok çok kötü ne yazikki :KK43: eşime aksam dicem gidiyim diye mirin kırın etcek izin vermek istemicek kavga edipte gidip burnumdan getirmesini istemiyorum. Zaten aramız çok bozuk.
Sizce ne yapmalıyım ne demeliyim.
Gitmem lazım yalvardı bana telefonda saatlerce ağladı.
:KK43:( Nolur yardım edin şimdide ben size yalvarıyorum :KK43:(

Bu soğukta 4 aylık bebekle yola düşeceğinize , babanız bir yolunu bulup kendisi gelsin bir zahmet. Hiç mi düşünmüyor, madem günah çıkartacak tam olsun :KK14:
Maddi durumu neyden ötürü iyi değil?
Yeni evliliğinden dolayı mı?
Eğer öyleyse kesinlikle gitmem.

Bu soğukta 4 aylık bebekle yola düşeceğinize , babanız bir yolunu bulup kendisi gelsin bir zahmet. Hiç mi düşünmüyor, madem günah çıkartacak tam olsun :KK14:
Maddi durumu neyden ötürü iyi değil?
Yeni evliliğinden dolayı mı?
Eğer öyleyse kesinlikle gitmem.
Hayır annemin eski karısının babama açtığı borçlar yüzünden kirayı zar zor veriyo kirada oturuyo gelmesi imkansız :KK43:(

Hayır annemin eski karısının babama açtığı borçlar yüzünden kirayı zar zor veriyo kirada oturuyo gelmesi imkansız :KK43:(
O zaman siz alabiliyorsanız bilet alın, haftasonu gelsin en azından. Ben eşinizin izin vereceğini sanmıyorum , en baştan bunu teklif edin bari de iki tarafında gönlü olsun.

Canım benim annemle babamda ayrı ama ayrımşehirlerde değiliz. Babanı davet et biletini sen al . Ona da değişiklik olur . Yazık asla yalnız bırakma. De ya o gelsin ya biz gidelim diye. Saygı gösterecektir.
Tamam olmadı öyle yapiyim.:KK43: Ama babam calisiyo haftasonlarida ek iş yapıyor borçlar yüzünden geleceğini sanmam maaşına bile icra geldi

Eşinizden niye izin alıyorsunuz anlamadım ben? Bence bu durumda yanlış olan şey bu, izin almak değil görüş almak olur eşler arasında. Babası özleyen kızın babasına gitmeye engel olacak eş de bence boşamalık zaten. Ama ben bebeği 4 aylıkken bu soğukta bir yolculuğa çıkarmanız acaba sıkıntı olur mu bunu düşünüyorum. Babanız internet kafeye giderse görüntülü görüşme yapabilirsiniz belki biraz rahatlar öyle, bebek biraz daha büyüyünce gidersiniz.

O zaman siz alabiliyorsanız bilet alın, haftasonu gelsin en azından. Ben eşinizin izin vereceğini sanmıyorum , en baştan bunu teklif edin bari de iki tarafında gönlü olsun.
Tamam olmadı öyle yapicam ama calisiyo haftasonlarida ek iş yapıyor maaşına icra geldi onu yüzünden :KK43:

Eşinizden niye izin alıyorsunuz anlamadım ben? Bence bu durumda yanlış olan şey bu, izin almak değil görüş almak olur eşler arasında. Babası özleyen kızın babasına gitmeye engel olacak eş de bence boşamalık zaten. Ama ben bebeği 4 aylıkken bu soğukta bir yolculuğa çıkarmanız acaba sıkıntı olur mu bunu düşünüyorum. Babanız internet kafeye giderse görüntülü görüşme yapabilirsiniz belki biraz rahatlar öyle, bebek biraz daha büyüyünce gidersiniz.

Haklısınız bebek konusunda:KK43: eşim biraz sinir bozucudur :KK43:((

Canım benim annemle babamda ayrı ama ayrımşehirlerde değiliz. Babanı davet et biletini sen al . Ona da değişiklik olur . Yazık asla yalnız bırakma. De ya o gelsin ya biz gidelim diye. Saygı gösterecektir.
Bencede bu fikir çok daha mantıklı. Siz bebekle yollara düşeceğinize babanız gelir.

Tamam olmadı öyle yapiyim.:KK43: Ama babam calisiyo haftasonlarida ek iş yapıyor borçlar yüzünden geleceğini sanmam maaşına bile icra geldi
Bir gün bile olsa git. İnsan herzaman zor duruma düşmez demekki sıkıntısı var sana ihtiyacı var. Erkek ve baba olsalarda onlar da bazen çıkmaza düşebilirler. Ahhh ahh bazen onların hataları yüzünden bizler maalesef ikilemde kalıp yercihe zorlanıyoruz. Ama işte ağladığı zaman dayanamıyoruz. Empti yapmasını iste eşinin ...

Arabasi olmaması gelemeyeceği anlamına gelmez

Babanıza bilet alın gelsin yanınıza 10 gün kalsin

10 gün izin alabilir sanırım

Minicik bebekle kar kış ta Yola çıkmayın hasta olur yollarda

Bebek hasta olunca yine sizden bilir çünkü

Bebek ağlasa niye aglatiyosun bu çocuğu derler çünkü

Hiç eşinle aranı bozma

Bir gün bile olsa git. İnsan herzaman zor duruma düşmez demekki sıkıntısı var sana ihtiyacı var. Erkek ve baba olsalarda onlar da bazen çıkmaza düşebilirler. Ahhh ahh bazen onların hataları yüzünden bizler maalesef ikilemde kalıp yercihe zorlanıyoruz. Ama işte ağladığı zaman dayanamıyoruz. Empti yapmasını iste eşinin ...
:KK43:( YapmaaSada kendi bilir çok üzüldüm babama

Arabasi olmaması gelemeyeceği anlamına gelmez

Babanıza bilet alın gelsin yanınıza 10 gün kalsin

10 gün izin alabilir sanırım

Minicik bebekle kar kış ta Yola çıkmayın hasta olur yollarda

Bebek hasta olunca yine sizden bilir çünkü

Bebek ağlasa niye aglatiyosun bu çocuğu derler çünkü

Hiç eşinle aranı bozma

Anlamiyosunuz heralde izin alamaz icralık maaşını alamiyo ek iş yapiyo hiç parası yok. Ben bebekle burdada eve girmiyorum kar kıs geziyoruz . Babamın elinde olan bişey değil. Durumu gelebileceği varken hep geliyodu her hafta

Bazı arkadaşlar anlamiyo babamın hiç parası yok gelmesi imkansız gibi izin alamaz ek işte yapiyo borçlarını kapatmak için maaşı icralık oldu haftasonlarida calisiyo.
Bebekle burdada olsam her gün çıkıyorum dışarı geziyoruz genede o konuda sorun yok. Babamın durumu varken haftada bı hep gelirdi

X