Slm Arkadaslar
Nöral terapiyi merak edenlere yaziyorum.Agrilarim o kadar artmisti ki bir saatte 8-9 kere sanci giriyordu iki gögsümün arasina ayni hizada da sirtima.Artik cok bunalmistim üstelik de moralim de bozulmustu.Baslangicta ictigim Cymbalta adli anti depresan ilac fayda etmisti ama daha sonralari saniyelik ama cok sik giren agrilara maruz kaliyordum.2 sene evvel internetten yaptigim arastirmada nöral terapinin fibromiyaljide etkili oldugunu okumustum.Bende denemege karar verdim.Basta sadece sirtimda agri olan yerlere siringa ile procain (nöral tedavide kullanilan isirgan otu ile aci bademden elde edilen bir sivi)enjekte ediliyordu.3-4 defadan sonra agrilarim azaldigini ama yok olmadigini söyledim doktoruma.Bunun üzerine doktorum da o zaman bu ilaci biz sana serumla tüm vücuduna dagilmasi icin verelim dedi.Her hafta 1,5 saat hastanede kaliyordum ve serum veriliyordu.10 haftadan sonra doktorum 10 kerede 2 haftada procain verelim dedi.Su an 8. procain verildi ama ben hic faydasini görmedim.Yani kisacasi nöral terapi bir ise yaramadi.Ancak bana yarayan baska bir sey var.O da masaj.Ama bu masaj layettayin birinin yapabilecegi bir masaj degil tabii ki.Fibromiyalji hastalari icin özel masaja gidiyorum simdi.Ben cok faydasini görüyorum.Ama isin kötü tarafi bu masaji birakmazsaniz iyisiniz.Birakinca tekrar agrilariniz olusuyor.Haftada bir kere yetiyor.Ben diyorum peynir ve et yemeyelim,masajda yaptiralim.Bence cok faydasi olacak.Ben buna bu hafta basladim.Söyle ki.Masaja eskiden cok gittim.Hic agrim kalmamisti.Sürekli masajdan iyilesince, agrilarimi unutup birakmistim.Bir de peynirin vücutta asiti artirdigini ögrenince iki gündür de peynir yemegi biraktim.Yani bu hafta masaja ve peynir yememege basladim sayilir.Sonuclarini size ilerde yazacagim.Bakiyorum aranizda hamileler var ve agri kesici aliyorlar.Birincisi agri kesiciler hem cok fayda etmiyor hem de asiri derecede zararlilar.Agri kesici yerine masaj yaptirin diyorum.Bayagi faydasi oluyor.Ya da en azindan bardak vurdurun.O da bayagi fayda ediyor.Size tavsiyem agri kesicilerden uzak durmaniz.Ben sahsen ne kadar agrim olursa olsun asla almiyorum.Ama artik beni aglattiginda ancak doktoruma gidiyorum.Acil sifalar hepimize...