alevesen çok geçmiş olsun öncelikle... dediğin gibi benimde 2-3 haftadır ağrılarım daha da arttı.
Mevsimden kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Bende 12 seans sırtımdan fizik tedavi gördüm ssk ile anlaşmalı bi kurumda fakat faydasını göremedim.Sen fizik tedaviyi hangi bölgeye yaptırdın? Ama şunu biliyorum ki mesela sırttan gördün diyelim aynı yıl içerisinde farklı bir yerden fizik tedavi görme hakkın var.Bende bahar ayına yakın tekrar özel bi fizyoterapistten fizik tedavi görmek istiyorum.Ağrılar o kadar çok hayat kalitesini düşürüyorki insan her türlü tedaviden medet umuyor.
İnş. en kısa zamanda bu hastalığın kesin ve sağlıklı bi tedavi yönteminin bulunması dileğimle...
Arkadaşlar 10 gündür ozon yağı ve sarı kantaron yağı ile eşim boynuma,sırtıma masaj yaptı..10 gün ve iki günde bir masaj yaptı şükür ağrılarım yok..Sol tarafım eskisi gibi ağrımıyor ama yinede hafifi ağrı var..3 gün masaja ara verdik ve sırtımıda biraz üşüttüm..O gün çok ağrım oldu..Doktorum ağrın olduğunda sıcak suyu ağrıyan bölgeye uzun süre tut demişti..Hemen onu yaptım ardından sarı kantoron sürdüm..Ağrım geçti..Arkadaşlar ben bundan şifa buldum lütfen deneyin yararını göreceksiniz..
bacağımdaki ağrılar yüzünden forumda dolaşırken şimdi gördüm ve aa bnm hastalığım dedim ve derdimi paylaşabileceğim insanlar oldğunu görünce öle sevindim ki..arkadaşlar bn daha 18 yaşındayım ve bu teşhis 2 yıl önce kondu bana.boyun ağrısı şikayetlernden gitmiştm ve fizik tedavi gördüm 1 ay ama yine de geçmedi.bende başka bi doktora gittim bu da emniyet müdürlüğünde çalışan bi doktordu ve bu yorgunluklarımın uyku uyuyamamın ve en önemli sabahları yorgun kalkmamın sebebini öğrendim.bana bir ton ial. yazdı bu ilaçları aldım tam kullanmaya başladım ki başka bi doktor da anneme (annem de sağlıkçıdır) bu ilaçlar kemik iliğini mahveder sakın kullanmasın demiş ve bnde kullanmadm ama hala şikayetlerm devam ediyor ve başkasına derdinizi anlatamıyorsunuz çünkü sizi anlamıyorlar sürekli yorgunluk mu olur ya da 2 poşet taşımayla insanın boynu omuzları mı tutulur diyorlar ama maalesef oluyor ve bni de çok etkiliyor hayatımda.ondan sonra da başka bi doktora gitmedem ztn hepsi ayrı konuşuyor napsam acaba yazın gitsem mi bi daha
Alevesen malesef bende masabaşında çalışıyordum ve sırt ağrılarımdan dolayı işten ayrıldım. Bir yıldır evdeyim. Artık evde oturmakda beni bunaltmaya başladı tekrar iş bakıyorum. Sanırım pozitif düşünce gücü geliştirmeyi öğrenmemiz ve kendimizi mutlu edecek bir iş yada uğraş bulmamız lazım. İş stresliysede ağrılar artıyor çünkü.
Arkadaşlar bende çok araştırma yapıyorum bu fm ile ilgili.halen de devam ediyor arayışlarım.Ama bazen orjin krem iyi geliyor.Sabah akşam uyguladığımda ağrı hafifliyor ve yataktayken belim ağrımıyor.Tabi kesin çözüm değil buda ama yinede faydası oluyor.Şimdi kullandığım başka şeyler var. Ama reklama girer diye yazamıyorum.Eğer faydasını görürsem severek paylaşırım.
not: Amacım reklam yapmak yada bazı firmalara çıkar sağlamak değil...HERŞEY SAĞLIK İÇİN...
ya canım ben sıcak su uygulamasını hiçyapmadım deniycem.o kremi ben de aldım ve sabah akşam süremedim çünkü işe gelirken sürmem zor olur soğukluk hissi veriyor ya dışarıda üşütürüm diye korktum.sıcak suyu deniycem esincim
Arkadaşlar bende 2 sene çektim bu ağrıları.Ama Emekli oldum:) Sevgili doktorcuğum sayesinde.Bana biraz pahalıya mal oldu ama ağrılarım geçti ya şükür.Buna ençok eşim sevindi zavallı yıllardır mızmızlığımdan bıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?