Fibromiyalji, hep beraber dertleşelim, paylaşalım

Subat 2024 de gitmistim . Ultrasonla bakti kolon dan gele bilir agri organlarda bisi yok dedi . Ama agri zamanla siddetlendi . Gastrooga gittim bu yasta kolonda bisi olmaz diyip bakmadan gönderdi. 1 haftadir hergun agriyor . Ama artik belimde agriyor karnimda . Agrilar yayildi

Herkese merhaba.
Önceliklle bu durumu çeken herkese şifa dilerim.
Bu sendromu yaşayanı sadece ve sadece gerçekten yaşayan bir başkası anlayabilir.
Ben ilk belirtileri 2008 de yaşadım fakat o zaman daha çok sinirseldi. Ben o zamandan beri bu konuda yalnız olduğum ve ailesel nedenlerden dolayı ( aslında kader başka hiçbirşey değil...) aşamadım, senelerdir çekiyorum.
Fakat ağrılarımdan hayatla ilgili insan olarak yaratılışımızla ilgili çok şey öğrendim.
Anlayışlı ya da en azından zararı olmayan bir aile ortamı çok çok önemli. Ve de genel çevresel koşullar.
Çünki bu psikosomatik bir durum.
Yani iç veya dışımızdaki herhangi bir negatiflik sinir sistemini aktive ediyor ve ağrılara neden oluyor.
Elinizden geldiği kadar yaşam tarzınızı değiştirin.
Eğer durumunuz elveriyorsa çevresel koşullarınızı değiştirin. Mümkün olduğu kadar doğaya dönün.
Ben kaç kez öldüm dirildim.
Allah can verip alıyor.
Gene de yaşamaya devam etmek zorunda hissediyorum.
Çözümü öğrendiğim seneler öncesinden beri mücadele veriyorum ama tek başına çok zor.
Bana göre büyük şehir hayatı ve doğadan kopuk olmak bu hastalığın ve aslında tüm dertlerimizin asıl nedeni.
Ağrılarını dinleme bu kadar kafana takma derler hep..
Doğru...
Ama fibromiyalji kolektif bedenin çığlığı...
Kolektif beden, zavallım, burda yanlış birşeyler var diyor... ben yanlış yerde yanlış bir hayat yaşıyorum...bana zarar veriyorlar...
Gittikçe sanallaşan yapaylaşan dünya düzeninde doğadan daha da koptukça kolektif sinir sistemi gittikçe irrite oluyor...işte bu nedenle bu hastalık yaygınlaşıyor.

Vay be bu konu açıldığinda 2 yasinda bebeymişim şimdi bende fibromiyaljiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…