Fibromiyalji, hep beraber dertleşelim, paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar bende agrıdan duramıyorum..son 15 gündür bacaklarıma takmıs durumda..bacagımda değilse kollarımda var zaten..dokundugum anda bile acıyo hem agrıyo hem acıyo..agrı kesiciler fayda etmiyo..almıyorum artık..midem bulanıyo sürekli..gezmediğim bölüm dr kalmadı en son fm dediler..yarın nöralterapi için gitcem bakalım..faydası oluyomus..iş yerinde zor calışıyourm..nolcak bul halimiz...

geçmiş olsun nurcici...

nöralterapi ile ilgili gelişmeleri bize de anlatırsan sevinirim.

Mrb, lütfen denedikten sonra bana neticeyi bildirirmisiniz?

nöral terapiyi fizyoterapiste sordum fizik tedaviden bir farkı yok dedi.onun da kesin çözüm olmadığını söyledi.Fm 'nin yüzdesinin büyük çoğunluğu kişinin kendisine kalıyor.Kendimizi rahat bırakıcaz kafaya bişey takmıycaz yani hep relax olucaz.

relax olucazda peki bu soğuk havaları napcaz. kar, soğuk derken benim fibro da tavan yaptı. bu hafta havalar düzeliyomuş bende biraz iyileşirim umarım. beni bu havalar mahvetti. Ahhh ahhhh :)

Kasınız çok kötü tutulup ağrıyorsa eczaneden yakı alıp yapıştırın geçicide olsa insanı bir müddet rahatlatıyor.15 yıldır çekiyorum kaç kere fizik tedavi kaplıca masaj iğne ilaç her şeyi denedim.Yüzüyorum pilates yapıyorum ama en ufak bir üşütme ters hareket sabit bilgisayar başında oturma sonucunda dayanılmaz ağrılar geri geliyor. Herkeze geçmiş olsun.

merhaba arkadaşlar 10 yıldır fibromiyalji hastasıyım evet bu hastalık çok acı çektiriyordur sizlere ama benim hayatımı felç etti desem yeridir çünkü öncesinde benim birde felç olma hikayem var sizlerde 1 kat ağrı varken bende 10 kat olduğu söylenmişti dün akşam itibariylede nöral terapiye başladım iyi olursam sizede hastane adını veririm lütfen bana dua edin. sağlıkla kalın.

Fitnes 'a başladım. yaklaşık bir saat sürekli aletlerle çalışıyorum yirmibeş dakida koşuyorum. terlemek ve ardından yaptığım çok sıcak duş bana iyi geldi. Sanırım sürekli spor yapmamız gerekiyor. Yürüyüş, plates, yüzme ne hoşumuza gidiyorsa onu hayatımıza sokmamız gerekiyor. Hareketsiz evde oturduğumda ağrılarım artıyor.

merhabalar ben de fibromiyalji hastasıyım acaba mine hanımın size yazdığı doktorun isim ve numarasını bana gönderebilir misiniz?şimdiden çok teşekkürler

Merhaba , Bende 10 yıldır fibromiyalji hastasıyım hatta benim felç olmamdan dolayı ağrıları çok fazla hissettiği doktorlar söylüyor . 2 hafta önce nöral terapiye başladım çok acı verici bir yöntem ama zaten bu hastalık acıyı öyle öğretiyorki artık iğne arılrını önemsemez oluyorsun Sema hastanesi maltepeye gidiyorum umutluyum allah hepimizin yardımcısı olsun .

geçmiş olsun nurcici...

nöralterapi ile ilgili gelişmeleri bize de anlatırsan sevinirim.

merhaba bende 2 seans oldu şimdilik % 10 luk bir azalma var ama doktorun söylediği uzun sürecekmiş fibromiyalji olduğum için yoksa ağrın kesilir gibi olur sonra tekrar başlar dedi özelime mesaj atarsanız doktor adı verebilirim.

merhabalar elektrikle ısınan yelek ilk defa duydum fayda etmesi ne güzel biraz anlatabilir misiniz?uygulayan doktorun adı ve tel.var mı

Herkese merhaba, 5 seans nöral terapi gördüm ama yine yine hüsrana uğradım hiç bir fark yok iyi yönde. Ama şimdi başka bir ümüdin peşine takıldım sağlık bakanlığından piyasaya sürülmüş ilaçları olan biri ile tanıştım ben senin ağrını 5 ayda kalıcı olarak kesecem dedi 1 hafta oldu %40 azalma var tamamiyle bitkisel örn 2 günde bir içtiğim bir hap verdi içeriği köy yumurtası kabuklarından, yağ ve kremde verdi nane kakulu gittiğimde çok şiddetli ağrılarım vardı iyileşir isem söz herkese veririm telefonlarını benim için dua edin lütfen sevgiler.

inşallah aylincim bana lütfen ulaşır mısın ? ne kullandığını merak ettim

arkdaşlar bu belirtiler bendede başladı boynum ve sol kolum ağrı yorgunluk hissi iş yapamaz hale geldim bütün vucudun ağrıyorçok kötüyüm napmam gerekiyo hangi dr gitmeliyim bazen dayanamıyorum artıkbıktım dr gittim aile hekimine bana deprasyon ilaçları verdi onları içiyorum fayda etmiyor

Ramotoloji yada fizik bölümüne gidebilirsiniz. Üniversite hastanesine gitseniz daha iyi olur. geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun ...bende bu fm den 12 yılı aşkın muzdaribim ne olur banada özel msj ile yazar mısın kullandığın ilaçları .

merhaba arkadaslar...

sitede sarı saç hakkında fikir ve yorum ararken burayı görüp daldım:)

ben kendi teşhisimi kendim koydum çünkü onlarca testten temiz çıktım beyin mr ına kadar inanın hertürlü romatizmal test ve üstüne birde sinir sistemimi bile kontrol ettiler teşhis asla koyamadılar...

bütün bunlar benim başıma yaklaşık 4 yıl önce şiddetli bir yağmurun altında o gün havayı umursamayıp giydiğim spor ayakkabılarla bileklerime kadar suyun altında 1.5 saat otobüs bekledikten sonra geldi

1 hafta içinde hayatımın nasıl değiştiğine inanamazsınız,psiklolji denen bişi kalmamıştı öyle ağrılarım luyodu ki öleceğime dahi inandırmıştım kendimi işin en kötüsü aileme derdimi anlatamadım hep psikloljik sandılar üstüne panik atak oldum birde , bel fıtığı , ense düzleşmesi boyun ve omuzlarda kireçlenme eklenince ömrümün son anlarını yaşadığıma ikna etmiştim kendimi çünkü kaslarım eski kuvvetini yitirmişti ve eski gücüm kuvvetim sanki birden gidivermişti geriye benden eser kalmamıştı heryerim çabucak uyuşuyor karıncalanıyor sancılanıyordu.birgün okulumdan kadıköyden yani gelirken acı ve sancı içinde o soğuk berbat havada idoya giderken sonum geldi dedim eve girdim babamın omzuna koydum başımı ve baba ben ölüyorum diyerek ağlamaya başladım...

beni hemen güzel bir spor klübüne yazdırdılar okul çıkışı oraya gitmeye başladım yaklaşık 7 ay ve şimdi gelelim en önmeli hususa ve ve ve kimsenin beni kırmasına incitmesine izin vermedim lafımı asla kimseden sakınmadım beni üzeni ben daha beter yaptım bu dünyada benden kıymetlisi yok dedim ve hayat bir anda bana gülümsemeye başladı ağrılarım hafifledi azaldı....

anlatmaya çalıştığım spor yapın ve stresten sizi üzen kişilerden uzak durun kimsenin sahte dostluğuna ihtiyaç duymayın şimdi spor yapmıyorum stres deseniz tavan aynı ağrılar geri geldi 2 katına diyorsun ama sen yapmıyorsun diyeceksinzi şimdi ama hep bir geçiş dönemleri oluyor insanın hayatında bunu atlatıcam sizde kendinize hep böyle söyleyin kendinizi daima motive edin...

hepinize bol şifalar....

merhaba arkadaslar...

sitede sarı saç hakkında fikir ve yorum ararken burayı görüp daldım:)

ben kendi teşhisimi kendim koydum çünkü onlarca testten temiz çıktım beyin mr ına kadar inanın hertürlü romatizmal test ve üstüne birde sinir sistemimi bile kontrol ettiler teşhis asla koyamadılar...

bütün bunlar benim başıma yaklaşık 4 yıl önce şiddetli bir yağmurun altında o gün havayı umursamayıp giydiğim spor ayakkabılarla bileklerime kadar suyun altında 1.5 saat otobüs bekledikten sonra geldi

1 hafta içinde hayatımın nasıl değiştiğine inanamazsınız,psiklolji denen bişi kalmamıştı öyle ağrılarım luyodu ki öleceğime dahi inandırmıştım kendimi işin en kötüsü aileme derdimi anlatamadım hep psikloljik sandılar üstüne panik atak oldum birde , bel fıtığı , ense düzleşmesi boyun ve omuzlarda kireçlenme eklenince ömrümün son anlarını yaşadığıma ikna etmiştim kendimi çünkü kaslarım eski kuvvetini yitirmişti ve eski gücüm kuvvetim sanki birden gidivermişti geriye benden eser kalmamıştı heryerim çabucak uyuşuyor karıncalanıyor sancılanıyordu.birgün okulumdan kadıköyden yani gelirken acı ve sancı içinde o soğuk berbat havada idoya giderken sonum geldi dedim eve girdim babamın omzuna koydum başımı ve baba ben ölüyorum diyerek ağlamaya başladım...

beni hemen güzel bir spor klübüne yazdırdılar okul çıkışı oraya gitmeye başladım yaklaşık 7 ay ve şimdi gelelim en önmeli hususa ve ve ve kimsenin beni kırmasına incitmesine izin vermedim lafımı asla kimseden sakınmadım beni üzeni ben daha beter yaptım bu dünyada benden kıymetlisi yok dedim ve hayat bir anda bana gülümsemeye başladı ağrılarım hafifledi azaldı....

anlatmaya çalıştığım spor yapın ve stresten sizi üzen kişilerden uzak durun kimsenin sahte dostluğuna ihtiyaç duymayın şimdi spor yapmıyorum stres deseniz tavan aynı ağrılar geri geldi 2 katına... diyorsun ama sen yapmıyorsun diyeceksiniz şimdi ama hep bir geçiş dönemleri oluyor insanın hayatında bunu atlatıcam sizde kendinize hep böyle söyleyin kendinizi daima motive edin...

hepinize bol şifalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…