arkadaslar bende agrıdan duramıyorum..son 15 gündür bacaklarıma takmıs durumda..bacagımda değilse kollarımda var zaten..dokundugum anda bile acıyo hem agrıyo hem acıyo..agrı kesiciler fayda etmiyo..almıyorum artık..midem bulanıyo sürekli..gezmediğim bölüm dr kalmadı en son fm dediler..yarın nöralterapi için gitcem bakalım..faydası oluyomus..iş yerinde zor calışıyourm..nolcak bul halimiz...
yaw sorma minecim yaa.... derdi çeken bilir ancak işte ne demek istediğimi ne güzel anlamışsın.... bir de bazı tipler wardır ya sen ne desen "seninki de sıkıntı mı daha beteri bende war" tipleri.. ya da "aaa evet aynısı benim de başıma gelmişti" gibi tepkiler.. halbuki geçici bir omuz ya da boyun tutulmasından bahsediyor :(( nasıl bi dert çektiğimizi bilmedikleri için tabii...
cevabını aldım... ilgin için bir kere daha çoookkk teşekkür ederim.... doktorla temasa geçeceğim....
arkadaslar bende agrıdan duramıyorum..son 15 gündür bacaklarıma takmıs durumda..bacagımda değilse kollarımda var zaten..dokundugum anda bile acıyo hem agrıyo hem acıyo..agrı kesiciler fayda etmiyo..almıyorum artık..midem bulanıyo sürekli..gezmediğim bölüm dr kalmadı en son fm dediler..yarın nöralterapi için gitcem bakalım..faydası oluyomus..iş yerinde zor calışıyourm..nolcak bul halimiz...
geçmiş olsun nurcici...
nöralterapi ile ilgili gelişmeleri bize de anlatırsan sevinirim.
merhabalar elektrikle ısınan yelek ilk defa duydum fayda etmesi ne güzel biraz anlatabilir misiniz?uygulayan doktorun adı ve tel.var mıİki sene doktor doktor gezdikten sonra fibromiyalji tanısı konuldu.. Adının konması beni mutlu etti ama aylar önce bu satırları okurken asla kurtulamayacağımı düşündüğüm bir hastalıktan öte gidemedi.Ağrılar ne kelime..?? okula giderken koltuk değnekleri taşımak zorunda kalmıştım kasılmalar kitlenmeler olduğunda.. ve artık eski performansımda çalışmam mümkün değildi. Evde emeklemeye başladığım dönemlerim geldi. evde yemek yapabilmek için ayakta durabilmem bile mümkün değildi. Şu anda Dikili de tatildeyim.. Geçen yıl denize ya arabayla gitmek durumundaydım.. Bunun dışında iki sefer yayan gitme teşebbüsünde bulunduğumda duvar kenarlarında dinlene dinlene gitmek zorunda kalmıştım. Bugün denize tıkır tıkır gidiyorsam.. beni elektroterapi yöntemiyle tedavi eden doktorumun sayesindedir. Bu süreçte vitamin ve penisilin iğneleri vuruldu.. Evet kendimi korumadığım takdirde genelde her bölgede acımasızca hissedilen ağrı tek bir bölgede hafif bir sızı olarak belirebiliyor.. ama O da yıllarca yaşadığım ezanın yanında hiç sayılır. Buradaki amaç titreşimler ve elektrikle ısınan yeleğin de yardımıyla oksijen in en uç sinire kadar ulaşmasını sağlamak. titreşimler ve vuruşlar.. sağlam adama masajdır belki ama bizler için açıkçası eza..!!! sonucu mu ..??şu anda yaşadığım mutluluk..!! Yıllarca beni esir almış olan bu hastalıktan 20 günde kurtuldum. Allah bu konuda herkesin yardımcısı olsun.. Acil şifalar diliyorum..!!!
Herkese merhaba, 5 seans nöral terapi gördüm ama yine yine hüsrana uğradım hiç bir fark yok iyi yönde. Ama şimdi başka bir ümüdin peşine takıldım sağlık bakanlığından piyasaya sürülmüş ilaçları olan biri ile tanıştım ben senin ağrını 5 anayda kalıcı olarak kesecem dedi 1 hafta oldu %40 azalma var tamamiyle bitkisel örn 2 günde bir içtiğim bir hap verdi içeriği köy yumurtası kabuklarından, yağ ve kremde verdi nane kakulu gittiğimde çok şiddetli ağrılarım vardı iyileşir isem söz herkese veririm telefonlarını benim için dua edin lütfen sevgiler.
arkdaşlar bu belirtiler bendede başladı boynum ve sol kolum ağrı yorgunluk hissi iş yapamaz hale geldim bütün vucudun ağrıyorçok kötüyüm napmam gerekiyo hangi dr gitmeliyim bazen dayanamıyorum artıkbıktım dr gittim aile hekimine bana deprasyon ilaçları verdi onları içiyorum fayda etmiyor
Herkese merhaba, 5 seans nöral terapi gördüm ama yine yine hüsrana uğradım hiç bir fark yok iyi yönde. Ama şimdi başka bir ümüdin peşine takıldım sağlık bakanlığından piyasaya sürülmüş ilaçları olan biri ile tanıştım ben senin ağrını 5 ayda kalıcı olarak kesecem dedi 1 hafta oldu %40 azalma var tamamiyle bitkisel örn 2 günde bir içtiğim bir hap verdi içeriği köy yumurtası kabuklarından, yağ ve kremde verdi nane kakulu gittiğimde çok şiddetli ağrılarım vardı iyileşir isem söz herkese veririm telefonlarını benim için dua edin lütfen sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?