- 2 Temmuz 2023
- 10.465
- 30.267
- 518
- Konu Sahibi WitchHazel
-
Ne fantazisi sizde hemen lafını cinsellige çekiyorsunuzYatak odası mı bu nasıl nir fantazi
Ya ne yatak odası allah aşkına misafir odası diye bir şey yok mu sizin geldiğiniz yerde.Her yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Eşin mahcup olacak diye neden senin sınırların ihlal ediliyor ki bşr daha sana sormadan evet dememeyi öğrensin mahcup olsun da
Arkadaşım biri sırf öyle dedi diye gelip kimse yatak odasında kalmayacak uyduruyor kafasında inanıp bide ağzına sıç diyor eşinin sizde arkasından koşa koşa yazıyorsunuzOrtada böyle bir şey var demiyorum zaten. Genel olarak benim de hoşuma gitmeyeceğini söyledim konusu geçtiği için. Tanımadığım bir insanın yatak odamda, özel eşyalarımın olduğu odamda kalmasını istemem bu yani. Binbir türlü insan var, bilemem kim ne yapar ne yapmaz. Herkesin kendi düşüncesi, siz ağırlarsınız yatak odanızda bir kere gördüğünüz kişiyi, ben ağırlamam. Bu kadar yani.
Her yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
yok canım ne yatak odası mevzusu bu. sevmediğim kişiler ben yokken eve gelecek olmasından rahatsız oldum sadece. yapacak bir şey yok artık zatenNoluyor yatak odasını kullanınca orası mahrem bir oda falan değil evin heryerinde sevişiyoruz heryer mahrem o zaman mutfak? Kadını bi salın saçma sapan gazlar vermeyin ev buya ev napabilirler en fazla konu sahibi sende kendi kendini doldurmayı bırak bayram bayram hiç işin yok mu buna kuruluyorsun
Ya sen arada sus nolur. Üyeliği aldığından beri yorumların, mesajların, algın cinnet geçirtiyor. Dağdan mı indin mağaradan mı çözemedim. Nerenden çıktı bu yatak odası mevzusu allah aşkına ?Ben kadının özeli diye yazdım sizde benimi beklediniz herhalde nefret kusmak için ben cinselliğin csini anmazken bunu diyorsun bana ters bunlar iyi niyetli olsa bile benden habersiz misafir gelmez gelemez
Benim eşim asla benden habersiz helede evde değilken kimseyi almaz benim huyumu bilir oyuzden rahat olunKadına gaz vermeyi bırakın. Kendi eşiniz arkadaşlarını getirdiğinde bu sert tepkiyi vermeyeceğinize neredeyse eminim.
Misafir misafir odasinda ya da koltukta yatar, neden baskasinin yatak odasinda yatsin ki.Her yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Arkadaşım biri sırf öyle dedi diye gelip kimse yatak odasında kalmayacak uyduruyor kafasında inanıp bide ağzına sıç diyor eşinin sizde arkasından koşa koşa yazıyorgercekte
Ben kadına git yatak odamda kalacakları dedim sana yazmadikca sustukça konuşuyorsun yok kafamda kuruyormusum allahsen yazma alintida yapma ben varsayimla konuştum gece gece sardinizBende hoşlanmazdım ama kocam zor durumda kalıcağı için birşey demezdim eşimin yakın arkadaşı karısını sevsemde sevmesemde evde olsamda olmasamda bizde kalabilir benim kadar eşiminde evi sonuçta
Ben farkındaysanız, “aynen ağzına bilmem ne yap” gibi destekleyici bir yorumda bulunmadım. Empati yaptığımda, bende kimsenin yatak odamda kalmasını istemeyeceğini söyledim bu kadar. Gelen misafir kanepe açılır orada yatar dedim. Bir başkasının yorumuyla alakalı konuşmuyorum. Bir konu açılmış, kendimce fikirlerimi söylüyorum bu kadar.Arkadaşım biri sırf öyle dedi diye gelip kimse yatak odasında kalmayacak uyduruyor kafasında inanıp bide ağzına sıç diyor eşinin sizde arkasından koşa koşa yazıyorsunuz
Benim eşim asla benden habersiz helede evde değilken kimseyi almaz benim huyumu bilir oyuzden rahat olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?