- 20 Ocak 2010
- 46.580
- 170.212
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi WitchHazel
-
Noluyor yatak odasını kullanınca orası mahrem bir oda falan değil evin heryerinde sevişiyoruz heryer mahrem o zaman mutfak? Kadını bi salın saçma sapan gazlar vermeyin ev buya ev napabilirler en fazla konu sahibi sende kendi kendini doldurmayı bırak bayram bayram hiç işin yok mu buna kuruluyorsunHer yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Kız beni bile delirttin oradan konuyla alakam olmamasına rağmenHer yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Bende takılırım yatak odasına. Sevişmek ile alakası yok. Bütün özel eşyaların orada. İç çamaşırın, geceliğin belki takıların. Niye yani o odaya misafir alınsın.Noluyor yatak odasını kullanınca orası mahrem bir oda falan değil evin heryerinde sevişiyoruz heryer mahrem o zaman mutfak? Kadını bi salın saçma sapan gazlar vermeyin ev buya ev napabilirler en fazla konu sahibi sende kendi kendini doldurmayı bırak bayram bayram hiç işin yok mu buna kuruluyorsun
Mahremden degil de ben yatagimi vermem kimseyeNoluyor yatak odasını kullanınca orası mahrem bir oda falan değil evin heryerinde sevişiyoruz heryer mahrem o zaman mutfak? Kadını bi salın saçma sapan gazlar vermeyin ev buya ev napabilirler en fazla konu sahibi sende kendi kendini doldurmayı bırak bayram bayram hiç işin yok mu buna kuruluyorsun
Ben kadının özeli diye yazdım sizde benimi beklediniz herhalde nefret kusmak için ben cinselliğin csini anmazken bunu diyorsun bana ters bunlar iyi niyetli olsa bile benden habersiz misafir gelmez gelemezNoluyor yatak odasını kullanınca orası mahrem bir oda falan değil evin heryerinde sevişiyoruz heryer mahrem o zaman mutfak? Kadını bi salın saçma sapan gazlar vermeyin ev buya ev napabilirler en fazla konu sahibi sende kendi kendini doldurmayı bırak bayram bayram hiç işin yok mu buna kuruluyorsun
Nolcak misafir açıp senin donunumu giyecekBende takılırım yatak odasına. Sevişmek ile alakası yok. Bütün özel eşyaların orada. İç çamaşırın, geceliğin belki takıların. Niye yani o odaya misafir alınsın.
Kim acaba nefret kusmuş kocanı ara ağzına sıç yazan benim çünkûBen kadının özeli diye yazdım sizde benimi beklediniz herhalde nefret kusmak için ben cinselliğin csini anmazken bunu diyorsun bana ters bunlar iyi niyetli olsa bile benden habersiz misafir gelmez gelemez
Tanımıyor kadını doğru düzgün. Belki karıştıracak orayı burayı.Nolcak misafir açıp senin donunumu giyecek
Hadi canım başkasıyla ugraş benden sana burda ekmek çıkmaz.Kim acaba nefret kusmuş kocanı ara ağzına sıç yazan benim çünkû
Gerçekten ne zor hayatınız var yahu ne odaymış ne donmuş herkes sizin evinize donunuza kaldı çünkü ki zaten öyle yatak odasinda kalmak gibi birşey de ortada yok biri bir laf atıyor herkes hurraaaaTanımıyor kadını doğru düzgün. Belki karıştıracak orayı burayı.
Şunu yazan kadında bana nefret kusuyorsun diyor aynen canım aynen hiç bi papatya çayı falan iç iyi gelirHer yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Merak etme içiyorum papatya çayıŞunu yazan kadında bana nefret kusuyorsun diyor aynen canım aynen hiç bi papatya çayı falan iç iyi gelir
Bidaha iç yetmemiş yeni üyecikMerak etme içiyorum papatya çayı
Sen ne dersen de sana cevab bile verip banlanmiyacagim.Bidaha iç yetmemiş yeni üyecik
Ortada böyle bir şey var demiyorum zaten. Genel olarak benim de hoşuma gitmeyeceğini söyledim konusu geçtiği için. Tanımadığım bir insanın yatak odamda, özel eşyalarımın olduğu odamda kalmasını istemem bu yani. Binbir türlü insan var, bilemem kim ne yapar ne yapmaz. Herkesin kendi düşüncesi, siz ağırlarsınız yatak odanızda bir kere gördüğünüz kişiyi, ben ağırlamam. Bu kadar yani.Gerçekten ne zor hayatınız var yahu ne odaymış ne donmuş herkes sizin evinize donunuza kaldı çünkü ki zaten öyle yatak odasinda kalmak gibi birşey de ortada yok biri bir laf atıyor herkes hurraaaa
Boşver cevab verme çünkü cevab verdikçe kendini bişey sanıp kavga çıkacak bu yüzden banlanmaya değmezOrtada böyle bir şey var demiyorum zaten. Genel olarak benim de hoşuma gitmeyeceğini söyledim konusu geçtiği için. Tanımadığım bir insanın yatak odamda, özel eşyalarımın olduğu odamda kalmasını istemem bu yani. Binbir türlü insan var, bilemem kim ne yapar ne yapmaz. Herkesin kendi düşüncesi, siz ağırlarsınız yatak odanızda bir kere gördüğünüz kişiyi, ben ağırlamam. Bu kadar yani.
Yatak odası mı bu nasıl nir fantaziHer yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?