Fevri bir tepki vermek üzereyim

Her yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Noluyor yatak odasını kullanınca orası mahrem bir oda falan değil evin heryerinde sevişiyoruz heryer mahrem o zaman mutfak? Kadını bi salın saçma sapan gazlar vermeyin ev buya ev napabilirler en fazla konu sahibi sende kendi kendini doldurmayı bırak bayram bayram hiç işin yok mu buna kuruluyorsun

Her yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Kız beni bile delirttin oradan konuyla alakam olmamasına rağmen😅😅
Ne münasebet! Niye yatak odasını kullanacaklar. İnsanın en özel odası orası. Gelen misafire açılır koltuk yatar.

Noluyor yatak odasını kullanınca orası mahrem bir oda falan değil evin heryerinde sevişiyoruz heryer mahrem o zaman mutfak? Kadını bi salın saçma sapan gazlar vermeyin ev buya ev napabilirler en fazla konu sahibi sende kendi kendini doldurmayı bırak bayram bayram hiç işin yok mu buna kuruluyorsun
Bende takılırım yatak odasına. Sevişmek ile alakası yok. Bütün özel eşyaların orada. İç çamaşırın, geceliğin belki takıların. Niye yani o odaya misafir alınsın.

Mahremden degil de ben yatagimi vermem kimseye 🤣

Ben kadının özeli diye yazdım sizde benimi beklediniz herhalde nefret kusmak için ben cinselliğin csini anmazken bunu diyorsun bana ters bunlar iyi niyetli olsa bile benden habersiz misafir gelmez gelemez

Eşini aradıklarında başta “eşim evde yok kusura bakmayın” demesi gerekiyordu burda hemfikiriz. Sonuna kadar da haklısın ama madem şuanda birlikteler heralde arayıp kalmayın demek olmaz. (Ya da ben hala çok nazik davranmaya devam edip aptalca düşünüyorum bilemiyorum Altan…)

Not: senin olmadığını duyunca olmaz o zaman kalmamız deyip rota değiştirmeleri gerekirdi burası da ayrı

Ben kadının özeli diye yazdım sizde benimi beklediniz herhalde nefret kusmak için ben cinselliğin csini anmazken bunu diyorsun bana ters bunlar iyi niyetli olsa bile benden habersiz misafir gelmez gelemez
Kim acaba nefret kusmuş kocanı ara ağzına sıç yazan benim çünkû ;)

Tanımıyor kadını doğru düzgün. Belki karıştıracak orayı burayı.
Gerçekten ne zor hayatınız var yahu ne odaymış ne donmuş herkes sizin evinize donunuza kaldı çünkü ki zaten öyle yatak odasinda kalmak gibi birşey de ortada yok biri bir laf atıyor herkes hurraaaa

Eşim kabul etmişse artık bişey demezdim ama içim içimi yerdi.Evin hanımı yokken kim olursa olsun gelinip kalınmaz.Annesi olsa yine ok de gerisi olmaz yani.

Ay bi sakin olsun herkes

Ablacım zaten topu topu bir gece kalacaklarmış
Eşini mahcup etme
Eşini Çok rencide edersin arayıp da bir laf edersen o çifte
Böyle şeyler unutulmaz ve çok yaralar

Bir de salona yatak yapmasını söyle, çarşafların yerini söyle
Eşin yatak odanızda kalsın
Misafirler de koltukta
Bu kadar

Şunu yazan kadında bana nefret kusuyorsun diyor aynen canım aynen hiç bi papatya çayı falan iç iyi gelir

Gerçekten ne zor hayatınız var yahu ne odaymış ne donmuş herkes sizin evinize donunuza kaldı çünkü ki zaten öyle yatak odasinda kalmak gibi birşey de ortada yok biri bir laf atıyor herkes hurraaaa
Ortada böyle bir şey var demiyorum zaten. Genel olarak benim de hoşuma gitmeyeceğini söyledim konusu geçtiği için. Tanımadığım bir insanın yatak odamda, özel eşyalarımın olduğu odamda kalmasını istemem bu yani. Binbir türlü insan var, bilemem kim ne yapar ne yapmaz. Herkesin kendi düşüncesi, siz ağırlarsınız yatak odanızda bir kere gördüğünüz kişiyi, ben ağırlamam. Bu kadar yani.

Ortada böyle bir şey var demiyorum zaten. Genel olarak benim de hoşuma gitmeyeceğini söyledim konusu geçtiği için. Tanımadığım bir insanın yatak odamda, özel eşyalarımın olduğu odamda kalmasını istemem bu yani. Binbir türlü insan var, bilemem kim ne yapar ne yapmaz. Herkesin kendi düşüncesi, siz ağırlarsınız yatak odanızda bir kere gördüğünüz kişiyi, ben ağırlamam. Bu kadar yani.
Boşver cevab verme çünkü cevab verdikçe kendini bişey sanıp kavga çıkacak bu yüzden banlanmaya değmez

Back
X