- 2 Şubat 2025
- 30
- 64
- 3
- Konu Sahibi WitchHazel
-
Onun sırası gelecek zaten tüküreceğim çarkına. Yıllardır her şeyi deneyimlememiz gerekiyor nasıl davranacağını öğrenmesi için“Bizde isterdik gelmenizi ama eşim sehir dışında kısmet değilmiş. Bir dahaki sefere artık” demesi lazımdı.
KocasıylaEşiniz evdeykenmi gelecek o kadın
Katılıyorum, eşim okey dediyse ben de bir daha arayıp eşimi mahcup etmezdim onlara karşı, değer verdiği sevdiği bir arkadaşıymış neticedeYani arama konusuna gelirsek eşin kabul ettiyse bu saatten sonra gelmeyin demek eşini arkadaşına karşı çok mahcup eder.bir dr beraberlermis simdi. Bir geceliğine katlanirdim gibi ama esimi sonra ne yapardım bilmiyorum
Biraz sakin olmak lazım.. bence eşiniz buyurun bizde kalın demiş gibi.. şimdi iptal edemiyor .Bir gece kalacaklar sanırım eşim evde evet. Ay o kadar gerildim ki her an herkesle kavga edebilirim bir şey dememem lazım ama artık
Niye yatak odasını kullanacaklar yahu olur mu öyle seyHer yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Neyse ben susimm bir evliliği bitirmiyimNiye yatak odasını kullanacaklar yahu olur mu öyle sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?