Fevri bir tepki vermek üzereyim

eski tip aile düzeni sürdürenlerde öyle bir şey mümkün değil her işi kadın yapıyor, adam kendi evinde ne nerde bilmiyor, akrabalar 10 kişi gelip kalabiliyor vs. misafir kadına yük. ben uzağım öyle şeylere sevmemmmmm seveni de sevmem ahaha karı koca paslaşsın arasında amannn

Evin hanımı yoksa ne işleri var o evde karı koca? Gitsinler başka yerde kalsınlar ya, ne rahat tipler şaşırıyorum böyle şeyler okuyunca. Eşin sensiz hiçbir şey yapamaz, sana sormadan gelin kalın diyemez o ev ikiniz. Yani sen kesinlikle haklısın

ben şu ‘evin hanımı’ olayına katılmıyorum ya. eve misafir geleceği zaman evin hanımını arar, evin hanımı evde yokken misafir gelemez vs. O ev benim olduğu kadar eşimin de evi. O evde ben ne kadar sorumluluk alıyorsam o da o kadar alıyor. İstediği misafirini çağırıp ağırlayabilir, benim evde olup olmamam önemli değil. (Adamın elini hiç bir işe sürmeyip misafir ağırlamanın sadece kadının üzerinde olduğu aileler için geçerli değil bu düşüncem.)

Benim eşimde genelde beni arar. Ama bu izin istemek üzerine kurulu değil tabi. Bu akşam x kişisi bize gelmek istiyor, durumumuz nedir? hasta mısın? modun yerinde mi? gibi gibi. Servisi, hazırlığı zaten ikimiz yaparız. Ama ben evde yokken arkadaşı gelmek isterse, bana sadece haber verir. Bu akşam benim misafirim gelecek diye. O güvenip istediyse okey derim. İkimizin yaşam alanı çünkü.

Yani hadi eşin demis gelin diye erkeklerin kafa farkli calisiyor diger kadinda esiniz yoksa gelmeyelim diyemiyor mu hayret birsey ben olsam sanirim dayanamaz arardim

Ben de rahatsız olurdum aile dostunuz olsa sizin de sevdiğiniz birisi olsa neyse bence arayın

Her yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Anam nası bir fantastik dünyanız var yahu

Nefret nefret nefret ederim küçükken yatılı misafirimiz tarafından tacize uğramıştım

Anne baba yakın ve güvenilir çevre dışındakilere izin verilmemeli bence çocuklu evde hem de

Benim evimde kimse yatılı kalmaz istemem de zaten arkadaş ve ailem zaten yakınız

Ama konu sahibinin eşi suçlu aynı evi paylaşıyorlar sormak zorundaydı

Kadın aslın da eve daha hakim bir birey altın nerde o bilir para nerde o bilir gibi gibi

Sanırım birazda ondan

esinde hata. sana sormadan direkt niye kabul ediyor ki? birak esin mahcup olursa da olsun, böylelikle birdaha kendi basina karar vermemeyi ögrenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…