Fena bi derdim var hem de :(

Peki ulipa ne hissediyosun?yani onunla görüşmek sana bi yük gibi mi geliyo yoksa aramayıp sormadıında aklın takılıyo ve yokluğunu hissediyomusun?

sen istikrarsız, karşındaki tamamen karaktersiz bence.. şuan ne yapmaya çalışıyorsun ki..biri var diyorsun yakışıklı ama hala onu düşünüyorsun. onla zaten olmazdı diyorsun...sen sana acı çektirene yöneliyorsun. yani yazının amacını da anlamadım ben.

Hep züppelere aşık olup sonrada ağlamayı sürpriz görmeyin

Onu paragraf paragraf anlatmış kiminle neler etmiş te yine de bi sevmiş bi sevmiyomuş konu sahibi.. Evlenmek istemiyorum ama sevgili olmak istiyorum ne demektir yahu

Efendi, güvenilir, çok düzgün denilen çocukta iki cümle ile geçiştirilmiş..

İyisi mi siz biraz kafa dinleyin.. Başkasının eşini düşünmek yerine farklı uğraşlar bulun.. İlle de hayatınızın her döneminde bir erkek olmak zorunda değil.. Sevmiyorsan ikinciyi de oyalama.. Kendine gel önce, sonra birini seversen zaten ilişkin başlar..

O hani çok iyi dediğim kişiyle olmadı..bi kez yüzyüze görüştük ama içim ısınmadı..ve ona da yazık etmek istemedim..şimdi bu başlığı açtığım günlerdeki gibi kötü değilim..bazen aklıma geliyo ama çok üzülmemeye çalışıyorum..ama bugün yine üzüntüler üşüştü kafama..yalnız olunca böyle oluyo..hemen yanlış anlamayın sevgilisiz demek istemiyorum öyle yanımda biri olmayınca tek olunca demek istiyorum..

nişanlıyken bırakamadıgını evlendıkten sonra mı bırakacak saf olma

demekkı san olan aşkından yanıp tutusmuyormus eger cok sevseydı sen evlenelım dedgınde donerdı kıızn aılesı pesımızı bırakamz ne sacma arada bag yokken evlendıkten sonra aıle bırakırmı acaba

bırakmaz tabi de..o zaman kızla evlenmek zorunda olduğum bişey yaptım geri dönemem şimdi..ama evlenince geçinemedim olmadı derim demişti..inanmıyorum zaten geri dönmesiini filan istediğim de yok..ama ne var biliyo musunuz..hani ben kendimi o zaten kişiliksizdi güvenilmezdi diye avutuyorum ya..işte bazen de ya şimdi çok mutlularsa diyorum..kişiliksizse bi bana mı öyleydi güvenilmezse bi bana mı öyleydi diyorum..tabiki kızın mutsuz olmasını istemem onun suçu yok ama diğerinin de mutlu olmasını istemem..kötü biri diilim ama böyle hissediyorum işte..kızla bazen karşılaşıyoruz..kötü kötü bakıyo bana..tam unutttum artık derken tekrar moralim bozuluyo öyle bakınca..tek bildiği eski sevgilisi olduğum ve ondan ayrıldığımda onun çok üzülmesi..bi de kendi varken bana söylediklerini bilse boğar heralde beni..

Canım daha öncede seni anladığımı söylemiştim şimdi de anlıyorum insan yalnızken uğraşacağı bir şeyler yokken saçma sapan şeylere sarıyor ;ama emin ol ileride iyi ki olmamış diyeceksin şimdi boşanıp gelse peşinden koşsa o cazibesi biter ulaşılmaz olmak çekicigeliyor bende sevgilimden ayrıldım hem de ayrılmak zorundaydım sevdiğim halde.... O beni umursamıyordu diye daha bir aşık oldum sanıyordum bugün aradı beni seni unutamıyorum dön diye inan o cazibesi bitti seni istemiyorum deyip telefonu kapattım şimdi okadar rahatım ki gerçekten sevsem yapar mıydım hayır sadece kaçan kovalanır mevzusu hepsi bugerçi ben ikizler burcuyum ama olsunkararım değişmez inş

Çok teşekkürler arkadaşım haklısın..gerçekten boşluktan oluyo..haftaiçi iş var akşamları da arkadaşlarla birlikteydik hep..oyalanıyodum ve inan hiç aklıma bile gelmiyodu..ama bugün yalnızım ya yine çöktü üstüme..senin durumun süper olmuş :) inşallah ben de yakın zamanda bunun kaçan kovalanandan ibaret olduğunu anlarım..

okurken niye bilmiyorum ama sinirlerim zıpladı. yorum yapmazsam benim üyeliğin selaheti ve konu sahibinin morali açısından daha iyi olacak sanırım.

bence sen kendinden başkasını sevmiyosun seninki şımarıklık,adamı sevmiyosun başkalarıyla olunca kıymete biniyo, sevgili olayım evlenmiyim bla bla bla, biri daha var onu mu sevsem hık mık bu nedir yahu

bence sen kendinden başkasını sevmiyosun seninki şımarıklık,adamı sevmiyosun başkalarıyla olunca kıymete biniyo, sevgili olayım evlenmiyim bla bla bla, biri daha var onu mu sevsem hık mık bu nedir yahu

şımarık değilim aslında..sevgili olayım derken evlenmek için yeterli güveni sağlayabilcek mi bakayım demek istemiştim..geçti zaten de..işte bazen böyle üzülüyorum..

Bir dusun.. Oglan seninle evlenseydi.. Ve suanki evlendigi kiza oyle deseydi?
Huy huydan vaz gecmez

guvenmedigin bimedigin suya dalma!

canım parçaları birleştirirmisin lütfen, bu adam ilk kez evlendiği kızlamı birlikte oldu, sen diyosun bi dolu ilişki yaşadı diye onlarla evlendimi, hayır, bu kızla neden evlendi ailesi zengin güçlü illaki bu zenginlikten ve güçten pay alıcak akıllı adam

burda onu tanıyan herkes senin bu yazdıklarını söylüyo biliyomusun arkadaşım..haklısın..peki nasıl artık onun için hiç üzülmicem..geçmicek diye korkuyorum..zaman mı ilacı ?

burda onu tanıyan herkes senin bu yazdıklarını söylüyo biliyomusun arkadaşım..haklısın..peki nasıl artık onun için hiç üzülmicem..geçmicek diye korkuyorum..zaman mı ilacı ?

diğer yorumları okumadım ama aklın yolu bir demişler güzelim
sorunun cevabı ise tabiki zaman...bak sen deli divane aşık değilsin ben aşkımdan geberirim sanıyodum ergenliğimde, biri vardı kendi adımı unutmuştum onun adı söylendiğinde bakıyodum insanlara o derece, noldu, unutuldu gitti daha fazla sevebiliyomuş insan bunu anladım

Onun artık evli bir adam olduğunu düşünmek unutman için yetmiyor mu?

onu tanıyanlar derken arkadaşları demek istedim tam isabet oldu yorumun..:) ben ergenliği biraz geçtim ama inşallah ben de unuturum zamanla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…