Bulyon içinin rahatladığına sevindim.Bence de ilgi odağından çıktığın için hazmedeme var sanırım.Herkeste öyle olur.Bu gitsin evlensin var ya ben de üzülürüm,evlilik için iyi birini mi kaybettim diye..Yaralarını sararım diyor ama lafta ya;kendi dert oluyor daha çok..hep sıkıştırıyor,küsüyor mesela,pek olgun değil,kendine de güvensiz biri..Ne yapacağım ya..??
nişanlıyken bırakamadıgını evlendıkten sonra mı bırakacak saf olma
demekkı san olan aşkından yanıp tutusmuyormus eger cok sevseydı sen evlenelım dedgınde donerdı kıızn aılesı pesımızı bırakamz ne sacma arada bag yokken evlendıkten sonra aıle bırakırmı acaba
Canım daha öncede seni anladığımı söylemiştim şimdi de anlıyorum insan yalnızken uğraşacağı bir şeyler yokken saçma sapan şeylere sarıyor ;ama emin ol ileride iyi ki olmamış diyeceksin şimdi boşanıp gelse peşinden koşsa o cazibesi biter ulaşılmaz olmak çekicigeliyor bende sevgilimden ayrıldım hem de ayrılmak zorundaydım sevdiğim halde.... O beni umursamıyordu diye daha bir aşık oldum sanıyordum bugün aradı beni seni unutamıyorum dön diye inan o cazibesi bitti seni istemiyorum deyip telefonu kapattım şimdi okadar rahatım ki gerçekten sevsem yapar mıydım hayır sadece kaçan kovalanır mevzusu hepsi bugerçi ben ikizler burcuyum ama olsunkararım değişmez inş
bence kendine yeni bir yol çizmelisin
bence sen kendinden başkasını sevmiyosun seninki şımarıklık,adamı sevmiyosun başkalarıyla olunca kıymete biniyo, sevgili olayım evlenmiyim bla bla bla, biri daha var onu mu sevsem hık mık bu nedir yahu
canım parçaları birleştirirmisin lütfen, bu adam ilk kez evlendiği kızlamı birlikte oldu, sen diyosun bi dolu ilişki yaşadı diye onlarla evlendimi, hayır, bu kızla neden evlendi ailesi zengin güçlü illaki bu zenginlikten ve güçten pay alıcak akıllı adam
burda onu tanıyan herkes senin bu yazdıklarını söylüyo biliyomusun arkadaşım..haklısın..peki nasıl artık onun için hiç üzülmicem..geçmicek diye korkuyorum..zaman mı ilacı ?
burda onu tanıyan herkes senin bu yazdıklarını söylüyo biliyomusun arkadaşım..haklısın..peki nasıl artık onun için hiç üzülmicem..geçmicek diye korkuyorum..zaman mı ilacı ?
diğer yorumları okumadım ama aklın yolu bir demişler güzelim
sorunun cevabı ise tabiki zaman...bak sen deli divane aşık değilsin ben aşkımdan geberirim sanıyodum ergenliğimde, biri vardı kendi adımı unutmuştum onun adı söylendiğinde bakıyodum insanlara o derece, noldu, unutuldu gitti daha fazla sevebiliyomuş insan bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?