• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisliği bırakıp memurluğa geçmek

Evlenince onlara hizmetçilik de sana düşecek, diğer konundan anlaşıldığı üzere zaten seni yanlarına götürecekmiş
Erkeksiz kal evde kal bununla evlenme daha iyi, boşver atan gez toz keyfine bak biraz
Adam eşyalı evi boşuna tutmuyor tabi, bi bahane ile bavulu toplayıp hop aile evine.

Merhaba kızlar nişanlım polis memuru ama polisliği bırakıp karakol memurluğuna geçmek istiyor ve ailesinin olduğu şehre taşınıp temelli orada yaşamak istiyor. İlk başta bana bırakayım mı dedi ben de sen bilirsin zorlanıyorsan bırak dedim tabi bu ilişkinin başlarındaydı henüz ailesini ve ailesinin niyetini bilmiyordum. Kendim de paramediğim dedim küçük şehirde çalışması kolay olur. Ama şuan geçmesini istemiyorum. Daha önce dile getirdim dedim ailenden uzak olursak daha iyi olur uzak olunca daha tatlı oluruz sen benim iyiliğimi düşünmüyorsun dedi bende ne halin varsa gör dedim. Benim atanma durumum var puanım hangi şehre yeter bilmiyorum ben sırf onun aile merakı yüzünden mesleğimi bırakmak istemiyorum. Sizce nasıl söyleyebilirim geçmesini istemediğimi

Sen nie bi memnun etme çabası içerisindesin maşallah karşı taraf çat çat söylüyor sende nası söylucem havalarındasın hep .

Yanı kocama kıyamam moduna sen çok erken girmişsin salıver sizin birsürü sorununuz var yok gibi gelebılır ama ilerde kafa ağrıtır bunlar

Merhaba kızlar nişanlım polis memuru ama polisliği bırakıp karakol memurluğuna geçmek istiyor ve ailesinin olduğu şehre taşınıp temelli orada yaşamak istiyor. İlk başta bana bırakayım mı dedi ben de sen bilirsin zorlanıyorsan bırak dedim tabi bu ilişkinin başlarındaydı henüz ailesini ve ailesinin niyetini bilmiyordum. Kendim de paramediğim dedim küçük şehirde çalışması kolay olur. Ama şuan geçmesini istemiyorum. Daha önce dile getirdim dedim ailenden uzak olursak daha iyi olur uzak olunca daha tatlı oluruz sen benim iyiliğimi düşünmüyorsun dedi bende ne halin varsa gör dedim. Benim atanma durumum var puanım hangi şehre yeter bilmiyorum ben sırf onun aile merakı yüzünden mesleğimi bırakmak istemiyorum. Sizce nasıl söyleyebilirim geçmesini istemediğimi
Tabi ki atanmadan evlenmeyi dusunme onun ki hayatta senin ki dolmalik biber mi? ( bebeğim dördüncü ay ataginda kimildarsam uyanır çok açım ve uykusuzum biber benzetmesi ondan)

İsterlerse karım razı olmuyor huzurumuzu bozuyorsunuz de dedim. O zaman da karının ağzına bakıyorsun derler diyor.
Yani yine ailesinin ağzına bakacak.

Kız kardeşini evinize getirecek. Belki başkaları da gelecek. Bir para muhabbeti var konularda.

Bu adamla ne diye evlenmek istiyorsunuz? Daha olgunlaşmamış bir birey, ayakları yere de basmıyor gibi.

Öncelikle sen bir sakin ol paramediksin atamalar olmadı henüz bir olsun yeni şehrine alış düzenini kur maaşını çatır çatır harca. Hala bu adamı seviyor aile olmak istiyorsan o senin tercihlerine saygı duysun. Sakın sakın mesleğini bırakma atan istediğin şehre koca her zaman bulunur paramedik çok zor atanıyor yakma kendini.

Ohoo üyeliği iptal etmiş ya bence bu kadar yüklenmeyin hemen uçup gidiyorlar:KK55: başını yakacak hatta yakmış çoktan .ailesini karşına aldığı adama bak görümce ile beraber yaşamak ve eşyalı ev tutmak istiyor artı tam bir aileci

Aynı meslek ve qyni konu yüzünden kucağımda çocuğumla bosandim. Ailesinin yanında yakınında yaşamaya çok merakliysa yol yakınken nişanı at canim

Gitmeyeceğim zaten hele ki tavırlarını gördükten sonra asla
Cnm evlendikten sonra bana sormadan söylemeden tayin isteyip gitti benin eski eş. Gitmeyi kafaya koyan ne yapıp edip gidiyor. Meğer benimki evlendikten sonra istediği herseyi karisi olduğum için yapmak zorunda olduğumu düşünüyormuş. Bence söz versene ne yaparsa yapsın inanma , ayrıl. Eski eşimin tepkisinin aynısı bu .bizim hikayenin aynısı hatta , çok ilginc

Ya gorumceyle yasayacaksiniz, ya esyali bir eve gececeksiniz ( nasil olacaksa ?!) ya da es adayiniz sıkıya gelemediginden onun memleketine gideceksiniz.

Butun bu planlarin hicbirisinde siz yoksunuz, yokk!! Hala da, nisanlim da nisanlim, kocam da kocam. Paramedik olarak atanmayi, para biriktirmeyi niye beklemiyorsunuz gercekten anlamis degilim.

Ha bir de niye nisanliniz sizin ne istediginizi sormuyor, niye beraber bir karar almiyorsunuz da siz devamli onu biseylere ikna etmeye girisiyorsunuz. Uyeliginizi iptal edip gitmissiniz, burdan okursaniz kendinize sorun diye yazdim. Acin gozunuzu de ilkonce kendinize bakin, kendi iyiliginiz icin..

Ohoo üyeliği iptal etmiş ya bence bu kadar yüklenmeyin hemen uçup gidiyorlar:KK55: başını yakacak hatta yakmış çoktan .ailesini karşına aldığı adama bak görümce ile beraber yaşamak ve eşyalı ev tutmak istiyor artı tam bir aileci
Çünkü masraf etmek istemiyor , çünkü bir süre sonra anne babasının evine yerleşecek, onlarla yasayacak

Ilk konunu okuyunca anlasildi hala neden israrla evlenmek istedigin adam kardesim bizde kalsin demis ailesiyle dip dibe olmak ve onlara para yedirmek istiyor sana da bu tarz seyler soyleyip soyleyip sonra ozur diliyor ama ailenin arkanda olmadiginin da farkinda evlenince hallederiz kafasinda, yagmurdan kacarken doluya tutulacaksin gibi duruyor.

Allah size sabır versin. Üyelik iptal ama gene okursunuz. Sevgilinizin hayat planları size masraf yapmadan eşyalı evde oturmak ve daha sonra ailesinin şehrinde yaşamak. Artık KV,ko, görümce yada kayın kim müsaitse gelip sizinle yaşar. Daha " ben senin ailenle aynı şehirde yaşamam" bile diyemiyorsunuz ama o size " kardeşimle yaşa, çalışmasında olur, eşyalı evde otur, aileme para yollayacağım yoksa bana karı ağızlı derler diyebiliyor. Bile bile lades Allah akıl versin.

Back