Fena bi derdim var hem de :(

Bulyon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
105
0
0
Gümüşhane
Ben bu forumda yeniyim arkadaşlar..Öncelikle hepinize merhaba..Burda ailemden uzakta yaşıyorum..2,5 yıl önce buraya ilk geldiğimde biriyle tanışmıştım..Sevgili olduk ve bana benden önce hızlı bi yaşantısının olduğunu artık evlenmek istediğini söylemişti..Burası küçük yer kimseden duymadan ben söyliyeyim demişti..Tabi ben bu durumdan hoşlanmamıştım..Neler yaptı? acaba diye düşünmüştüm..Nitekim zamanla da ortaya çıkmaya başladı..Benden önce o kadar çok kızla seviyesiz ilişki yaşamış ki..öğrendikçe soğumaya başladım..zaten görüntü olarak benim tipim değildi..bi de bu olayları duydukça iyice soğudum..3 ay çıktık ama ben hiç sevgili gibi değildim..zaten ilkti benim için..3 ay sonunda hemen evlenelim artık ailene söyle diye beni sıkıştırmaya başladı..kararsız kaldığım için ayrıldım..yaz tatiline gittik aileme anlattım onlar da istemedi zaten..çapkınlık huyu varsa evlenince de yapar güven olmaz dediler..tatilden dönüşte tekrar görüştük öyle böyle..sevgili olmadık ama bu birileriyle görüşmeye başladı evlenmek için..ben bu durumlara çok bozuldum ve bikaç kez vazgeçirdim biz tekrar birleşebiliriz diye..işte o zamanlar biraz hoşlanmaya başladım ondan..ama o hemen evlenelim diyodu ben güvenemediim için erteliyodum..çünkü o ayrılık sürecinde de yine seviyesiz ilişkiler yaşamıştı..sonra burda bi kızla görüşmeye başladı ben çok ciddiye almadım..bana bak bunla evlenirim dediği halde evlen ben zaten istemiyorum seni dedim..ve ilk kez 3 ay boyunca hiç görüşmedik..bu zaman içinde benden umudunu kesip bu kızla evlenmek zorunda kalacağı bişey yapmış..kızın yaşı küçük buarada..22 sanırım..sonra biz tekrar görüştük ben iyice farklı şeyler hissetmeye baladım..yani sevgi değildi ama böyle başkasının olmasını kaldıramıyodum..evlenirmiyim?diye düşünüyodum istemiyodum da çünkü beni de aldatacağını biliyodum..sadece onunla tekrar sevgili olmak istiyodum..o da bana artık olmaz dedi..seni herkesten çok istiyorum ama artık dönülmez bi yola girdim..burası küçük yer kızın ailesi zengin güçlü seni de beni de rahat bırakmazlar evlenmek zorundayım bununla dedi..çok ağladım..bekle beni ben ömrümü geçirmem onunla ve ne olursa olsun seni gelir alırım nerde olursan dedi..önce kabul ettim ama düğünden sonra çok ağırıma gitti ve ondan uzak durmaya karar verdim..onu çok istesem de başkasının kocasını bekliyo olmak çok acizce ve adice geldi..telefon numaramı değiştirip heryerden engelledim..yazdan sonra gördü ilk kez beni ve çok sinirli bi hareket yaptı..demekki beni aramış ve numaramı değiştirdiğimi öğrenmişti..beni haksız görüyodu belli ki..şimdi ara sıra karşılaşıyoruz..kendimi kötü hissediyorum acaba mutlu mu diyorum..bi de işin kötüsü evlendiği kız da beni biliyor..bana olan duygularını ona anlatmış..o kızla da karşılaşmak beni iyice geriyo..şuanda kendime soruyorum onu seviyomuyum diye ama cevap veremiyorum..onun hayatımda olmasını istiyorum ama onunla evlenmek istemiyorum..çünkü hayal ettiğim evlilik onunla olamaz biliyorum..ben kocam evden gittiğinde aklımın onda kalmasını istemiyorum..çalıştığı yere gelen kızlarla neler yaptığını düşünmek istemiyorum..onu tanıyanlar bana seni Allah kurtardı asla üzülme diyolar..bi de biz evlenseydik ben ailemden uzak olcaktım ama o kızın şuan ailesi burda istese de onu üzemez..ya da bilmiyorum..onun o kızla olmasına tahammül edemiyorum..ama ben de evlenmek istemiyorum..bu nasıl bişey çok mutsuzum buarada başka biri daha var..yakışıklı güzel bi işi var ve harika bi kişiliği var..aşık değilim ama bana verdiği güvene, dinginliğine ve sıcacık sevgisine hayranım..onu tanımak için şans vermelimiiyim..bu süreçte onu da sever miyim..bilemiyorum..okuduğunuz için çok teşekkür ederim..siz olsanız ne yapardınız?ilk duruma takılıp kalırmıydınız benim gibi?ya da ikinci ilşkiye başlar mıydınız?fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim..

Bütün iyi niyetimle baştan sona kadar okudum yazdıklarınızı..
Fakat o kadar çok tutarsızlık ve saçmalık var ki hangisine cevap yazayım bilemedim doğrusu..
Kısaca, bu insanı düşünmekten vazgeçip hayatınıza devam edin diyeyim

Boşlukta kalmışsın sen vaktini geçirip gezip eğleneceğin sevgili arıyorsun o kişi başkasının olduğu için kıymete binmiş çok sevmiş olsaydın evlenmek isterdin zaten evlensende sonu boşanmak olacak tı belliki bu adamla adam bitarafına hakim olamıyor işte her ayrılığınızda bir kadına gitmiş sevgilin olunca unutursun üzülme

tutarsızlık var ama durum bu..teşekkür ederim..umarım sevgilim olunca unuturum..aklım onda kalcak diye kimseyle sevgili olamıyorum..ya sevgili olunca da onu düşünüyor olursam diye..

Bismillah. Güzelim sen iyi misin?
Adam sana diyor ki ben evleneceğim, sonra gelip seni bir şekilde alacağım. Sen de saf saf inanıp beklenti içine giriyorsun.
Adamın niyeti açık işte, hem karısı kenarda duracak hem de afedersin ama senle kırıştıracak. Çok çok adice bir düşünce şekli.
Adam kendini belli etmiş işte.
Evli birinden uzak durmalısın. Ne de olsa evli. Ucu sana dokunur güzelim. O ne olursa olsun ev-li. Aklına sok bunu artık.
Hem adam senin için evliliğini bitirmez ama ola ki bitirmeye kalktı diyelim senin düşeceğin durum ne kadar kötü olacak. Yuva yıkan kadın olacaksın. Dahası kadın sana manevi tazminat davası açabilir. Artık herşey o kadar basit değil. Bunları seni korkutmak için söylemiyorum ama senin gözünün korkması gerekiyor ondan uzak durman için.

bu hikayede tek anladığım nokta eski sevgilin bir kızla ilişki yaşamış ve onu zor durumda bırakmadan evlenmiş..iyi etmiş..

ama hala sana beni bekle demesi zaten nasıl bir adam! olduğu konusunda az-çok fikir veriyor!

sende ekendi hayatına bak bence..unut onu..

ve yeni bir ilişikiye başlama,kendini rahat bırak biraz.ruhunu dinlendir..

onu kafanda bitirmeden başkasına başlama derim.
onunla da birlikte olduğu kızla da artık doğrudan ya da dolaylı ilgilenme bana kalırsa.
diğer türlüsü hiç iyi olmaz senin için de onlar için de...
iş arkadaşın da eğer doğru insansa zamanla kendini kanıtlar ve bu soruyu bile sormazsın bi bakarsın oluvermiş birşeyler.

Acele kendinize bir uğraş bulun,
Etrafınızdan çok kendinize zarar verirsiniz bu düşüncelerle.

ilklerde umursamadığın adam evlenme kararı aldığında mı kıymete bindi orasını anlamadım

yeni bi fil senaryosu mu bu
çok sıkıldım okurken

böyle kaypak ilişkiler beni okurken bile yoruyor; sen yaşarken nasıl yaşadın bravo.

illa biriyle ilişkide mi olman lazım?

o olmadı, bu olsun.

siz olsaydınız ne yapardınız diye sormuşsun, yapılması gereken tek bir şey var bence, kendin de bunun farkındasın, cevabı kendin vermişsin
tekrar tekrar aklını karıştırmasına izin verme, yaşını bilmiyorum, ama sanırım hala çok gençsin, önüne emin ol seni daha çok hakeden biri çıkar
hem bu bir takıntı, ancak senin de gerçekten seveceğin kişi doğru kişi olabilir, bence onu unut gitsin.

Beni uyarmakta çok haklısınız..zaten kesinlikle yüzyüze gelmemeye çalışıyorum..karşılaşmayacağım şekilde kullanıyorum yolları marketleri düşünün artık..ama sadece aklıma bazen çok feci geliyo..atamıyorum..bi de beni görünce arabasıyla patinaj çekip gitti ya..çok üzüldüm..

Patinaj çekip gitmesi mi sizi bu derece üzdü:44:
Ne diyeyim..Çok kolay üzülüyorsunuz

Bunları yaşarken kafanızın ne durumda oldugunu merak ettım acıkcası ..
Ne kadar çirkin bir hıkaye bu boyle ..
Kendınızı nasıl bu tabloya yakıstırıyorsunuz..
Şuan siz ikinci kadın modundasınız yanı sız yuva yıkan , erkeğin aklını çalan kadın durumundasınız.
Bırakın o erkekle bır gelecegı dusunmeyi yuzyuze bıle gelmemek ıcın ben sehır degıstırırdım..
Lutfen hem o kızın evlılıgını yıkmayın
hemde kendınıze bu hakaretı yapmayın..
Ayrıca o mukemmel erkeğinde hayatında da işiniz yok,
Siz önce aklınızı ve kalbinizi toparlayın inş..

cemre eylül evet bu sadece bi takıntı sanırım..ben 26 yaşındayım..kendimi senin de deiğin gibi bu bir takıntı diyerek ve daha önce yazan bi arkadaşın dediği gibi evlenince de boşanırdık aldatırdı diye avutuyorum..teşekkür ederim..

hakaret dinlemek için paylaşmadım derdimi..olumsuz düşünseniz bile bunu uygun şekilde ifade edebilirsiniz..diğer arkadaşlar gibi..bi kükür etmediğiniz kalmış..ben kimsenin yuvasını yıkmaya çalışmıyorum..öyle olsa numaramı değiştirmezdim..şehir değiştirmek de öyle kolay olmuyo çalışan insanlar için..diğer arkadaşım yorumun için saol..patinaj çekip gitmesi beni üzdü çünkü beni suçluyo gibi düşündüm..oysa ben kendimi uzaklaştırmak için numaramı değiştirip heryerden engellemiştim onu..gerçekten kolay üzülüyorum ben..

bi de işin kötüsü evlendiği kız da beni biliyor..bana olan duygularını ona anlatmış..o kızla da karşılaşmak beni iyice geriyo..

Nereden biliyorsun bunu? Merak ettim...

Olayın geneline bakacak olursak, kendin etmiş kendin bulmuşsun...
Senin istediğin, onun devamlı peşinden gelmesi, devamlı evlenmek için seni ikna etmeye ve kendini sana kanıtlamaya çalışmasıymış...Başkasını tercih edince de bunu kabullenememişsin...
Yani ortada bir aşk yok..Kaybetmekten kaynaklanan bir hazım problemi var...
Bunun için bir çözüm üretemeyeceğim..

adam her gördüğüne yılışıyo, evlenmek istiyorum diye sizin gibileri kandırıyo; birine olmadık şeyler yapıyo, evleniyo
siz de bu adam için üzülüyosunuz?

nerde burda mantık, nerde burda iyi hikaye.

polyannacılık oynamayalım lütfen.

keşke patinajı sen çekseydin de ardında bırakıp gitseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…