• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fena bi derdim var hem de :(

Onun artık evli bir adam olduğunu düşünmek unutman için yetmiyor mu?

Çoğu zaman yetiyo da bazen içinden çıkamıyorum üzüntümün..hiç böyle bi durum yaşamayan bilemez..buraya yazdım derdimi ama bazıları da az hakaret etmedi bana..ben de biliyorum evli erkeklere ne yapılmayacağını ama insanın başına herşey gelebiliyo..kaldı ki ben evlendikten sonra görüşmekyi bırak yollarımı değiştirdim karşılaşmayayım diye..yani kimse büyük konuşmak değil büyük düşünmesin kınamasın kimseyi..cidden acı bi durum çeken bilir..

sevgi bir insanı herşeye rağmen sevebilmek ve mücadele etmektir.seveceğimiz insanları seçebilme yeteneğimiz olduğunu sanmıyorum.yani aşk ısmarlama değildir.hiç ummadığımız durumları yaşayıp,ummadığımız kişileri sevebiliriz.bir insanın sizden önce yaşadıkları yüzünden ona ön yargılı yaklaşıp bu ilişkiyi baştan muhtemel sona itmişsiniz.belki herşeye rağmen evlenip evine bağlanmak istiyordu,belki de dediğiniz gibi çoook çapkın.onu anlayacak olan sizdiniz.size niyetini hiç mi açmadı?önemli olan birbirini anlamak.sizinle evlenmek istemiş üstelik,yani gönül eğlendirmek isteseydi evlilik muhabbeti geçmezdi aranızda.ama şu da gerçek ki o da sizi çok sevmemiş.sevseydi araya evlendiği kadın girmezdi.teselliyi başkalarında aramazdı.görüşse bile birlikte olmazdı en azından.ama siz de ona gerçekten aşık olsaydınız herşeye rağmen mücadele eder onu kendinize bağlar,eski hayatından uzaklaştırmaya baş koyardınız.demek ki yeterince sevmemişsiniz.ve sonuç olarak o kendi yoluna,siz kendi yolunuza.şu an yaşadığınız sadece ve sadece ego,hırs ve kıskançlık dürtülerinin bir araya gelmesi.arkadaşların deyimiyle kıymete binme olayı.bu insan psikolojisi ne tuhaf hep bir şeylerin peşinde olmaya çalışıyoruz.hep kaçanı kovalıyoruz.neyse artık o şehirden gitme zamanınız gelmiş hemşirehanım.:114:en hayırlısı bu..gibi görünüyor.ya da o insanı tamamen unutup,oradaki hayatınıza devam edip,size ilgi gösteren diğer şahısa bir şans vermek.malum ilgiyi çok seviyorsunuz.ve evlenmek için uygun yaşlardasınız.niyetiniz düzgün bir yuva kurmaksa eğer,kısmetlerinizi değerlendirin..ileride bahsettiğiniz türden bekar,yakışıklı,iyi bir işi olan,düzgün bir insan bulma şansınız azalabilir zira.ama o kişiye karşı da aşk,ya da sevgi oluşur mu onu Allah bilir.

Son düzenleme:
Back