Fena bi derdim var hem de :(

anladım ben sevde saol..ama bence sadece o kıza değil bana da yazık..sonuçta ben de burda üzülüyorum bazen..

anladım ben sevde saol..ama bence sadece o kıza değil bana da yazık..sonuçta ben de burda üzülüyorum bazen..

Iyi de sen kendin reddetmissin? Niye yazik olsun sana? Sen reddetmissin, ayrilmissin, adam sonra hayatina bakmis, baskasina gitmis. Ne var ki bunda, gayet normal.
Simdi sindiremiyorsun adamin hayatini, takinti yapmissin. Evet bu yuzden sana yazik. Ama bu senin kisisel sorunun, kimse seni magdur etmemis. Sen de pekala hayatina bakabilirsin.

tamam peki şuna cevap verirmisin ben biriyle yeni bişeye başlamak için uzuunca bi süre bekleyip aşık olmayı mı beklemeliyim..yoksa iyi biriyle aşık olmadan başlamalımıyım belki sonra severim diye?

tamam peki şuna cevap verirmisin ben biriyle yeni bişeye başlamak için uzuunca bi süre bekleyip aşık olmayı mı beklemeliyim..yoksa iyi biriyle aşık olmadan başlamalımıyım belki sonra severim diye?

Bence asik olmayi beklemek degil, sevsen de olur. Kesin olan birsey var ki, o da aklindan bu kisiyi cikardiktan sonra baskasiyla yeni birseye basla bence. Aklin baskasindayken masum biriyle gorusmek de bu kisiye haksizlik olur.

Oncelikle kendinize gelin, "ama evlenmek istemiyorum" diye burun kivirdiginiz adam zaten evli. Eger sizinle evlenmek isteseydi de baskasiyla evlenmezdi. Evlenmezse basina bela olacagini dusundugu kizin ailesini, kizi bosayarak mi basindan savacakmis? Sacmalik. Basindan beri sacmalik. Cocugu begenmemissiniz ama baska kimse olmadigi icin sanirim ona yogunlasmisiniz. Sonra elinizden her kacicak gibi oldugunda da elde etme hirsina girmissiniz. Ama eger sizin nasibiniz ve sizin istediginiz biri olsa suan bunlari yasiyor olmazdiniz.

Yapabilirseniz o kucuk yerden tasinin derim. Olmazsada o kisiyi unutun...

öncelikle bu adamla evlenmeyıp mantıklı bı karar aldıgınızı belırtmek ıstıyorum .

cunku bı adam 7sınde ne ıse 70ındede aynıdır .gecmısınde fazlasıyla sevıyesız ılıskı yasamıs

bırının sonradan degısecegını zaten beklemeyın .

bırı gelıpde sıze "ben cok hızlı yasadım artık duruldum ve evlenmek ıstıyorum "dıyor ıse oradan

hemen kacmak gerekır ,yoksa cok uzulursunuz (tecrubeye sabıttır)

fakat suan da cok mantıksız davrandıgınızı belırtmek ıstıyorum .bu adam evlenmıs barklanmıs

artık bu adama olan takıntılıgınızdan vazgecın .sızınkısı ask degıl hırs buna emın olun .

"yok efendım gorustugu kızın aılesı cok zengınmıs guclu bı aıleymıs ,senı de benı de rahat

bırakmazlar " palavralarını gecın .ne yapacak aılesı asacak kesecek degıl yaa !

bunlar palavradan ıbaret ,adam o kızla evlenmek ıstemıs ve evlenmıs .aynı zamanda da

sızı elınde tutmak ıcın palavralar sıkmaya devam edıyor .bunlara ınanıp hayatınızı karatmayın .

bu adamdan vazgecıp hayatınıza bakın .

Mutlu-mutsuz size ne ? Başkalarının kocalarının derdiyle ilgilenmeyin bence, yok ailesi zenginmiş kızın da rahat vermezmiş, er geç alaırım seni demiş miş miş oldu o zaman Eminim anlatmıştır karısına sizi, hiç şüpheniz olmasın, belki sizin aşkınızdan karısına dokunmamıştır bile

Sizden başklarıyla yediği haltları size anlatan, dönülemeyecek kadar ileri gittim diyen adamı koca olarak istememeniz mantıklı ama yanımda olsun demeniz anormal değil mi sizce de ?

Sevgili, eski sevgili, arkadaş, iş arkadaşı vs herkesle cinsel yaşamların konuşulması da yeni moda oldu sanırım

Tabi ki yeni biriyle ilişkiye başlamalısın. İşi gücü yerinde sana güven veriyormuş sevgi veriyormuş daha ne olacaktı ki? Boşver onu da zaten geçmişi saçmalıklarla doluymuş, geçmişte yapan insan mutlaka tekrar yapar emin olabilirsin. Hepimiz bi şeyler yaşadık gördük ve herkes de bunu söyler sana zaten. Kurtulmuşsun ucuz atlatmışsın önüne bak güzel bi ilişki seni bekliyo

bence seninle değilde bir başkasıyla olduğu için onu kıskanıyosun aranızda ileriye dönük birşey olamayacağını bildiğin halde içince ona karşı hisler ve bu oun yanında bir başkasını gördüğünde senin cnını sıkıyo.zaten olamayacak bir ilişki ise üzme boşa kendini..

Bence siz kıskançlık krizindesiniz! O insana karşı en ufak bir his yok içnizde.Sadece kıza karşı anlamsız bir haset oluşmuş.Kızdan üstün olduğunuzu filan mı göstermek istiyorsunuz? bu insanı neden hala takıyorsunuz? anlamadım Boşverin ve görmezden gelin

anlamak için cok çaba sarfettik güzelim ama
iki cimlede bir tutasızlık bi kendile çelişki içindesin
kendine bi uğraş bulmalısın ne olduysa mutlu olmamışsın
şöle olsun yok böle de olsun yok ailende istemedi yok sonradan da sevdim
yok su yok bu yokkk ordan burdan derken ...
ben bile suanda ne durumda olduğunu çözemedim yani okdar

sonuna kadar okudum sizide anlamak için elimden geleni yaptım ama mantığım almıyor sırf egonuzu yükseltmek için başkasının hayallerini yıkmaya hakkınız yok adam size gel sevgilim ol dese gidecekseniz yazık değilmi o evlendiği kıza işte senin gibi mantığını duygularının önüne geçiremeyen insanlar hem kendine hemde karşıdaki bayana haksızlık yapıyor aldatılmaktan korktuğun için evlenmiyosun ama karşıda evli bir bayana aynı kabusu yaşatman an meselesi bende yoluna bak arkadaşım egonu başka yerde tatmin et adama diyecek yok o tam rezillik zaten.. bi erkek evlenince neden bukadar ilgi görür anlamamki... peşinden koşup ağlamanız sızlanmanız nekadar basit olmuş zaten bekar insansınız erkekmi yok sırf elde ediyim tamam derdine insanlara üzüntü yaşatmayın bu meyili gördüğüm için diyorum size.. umarım mantıklı ve iyi bir adım atarsınız

Adamı ilk başta sevmiyorsunuz,güvenmiyorsunuz sonra ilişki bitince,evlenince adam değerleniyor ilginç.Bence bu tamamen kıskançlık duygusu,siniremiyorsunuz çünkü o adam önce size seni alıcam,evlenelim vs. demiş sonra başkasıyla evlenmiş.Ama bence daha da ilginci evleneceği halde o size eninde sonunda sana gelicem alıcam seni demesi ve sizin kabul etmeniz Bu kişi zorunda olduğu için bile evlense evleniyor yani daha ne geri dönüşü olabilir bunun olsa da yuva yıkan durumuna düşüceksiniz kim ister ki böyle bir duruma düşmeyi,sizde aklınız başınıza gelince hattınızı vs. değiştirmişsiniz zaten çokta iyi yapmışsınız.Çapkın biri ve sözleriyle sizi çok güzel etkilemiş sürekli ayrıldığınızda bile hemen başkasıyla olan biriymiş bu.Sevmiyorsunuz bence sadece geçmişte sizinle evlenicem deyip başkasıyla evlenmesini sindiremediniz o kadar.Öncelikle beyninizde ve kalbinizde bu konuyu tamamen kapatın ondan sonra başkalarını tanımaya başlayın.Zamana bırakın biraz herşeyi,onu düşünmeyin,başka uğraşlar edinin.Zamanla unutacaksınızdır.

Evli bir adam gelip seni alacağım dese ne yazar:) adam tabiki sana öyle diyecek.. ama eşinin nüfuslu ailesine karşı hiç boşanır mı sanıyorsun:?? amacı iki kadını birden idare etmek.. sana da aleni seni kullanacağım diyemeyeceğine göre tabiki senin duymak istediklerini söylüyor... güzelim unutma hayatta bir duymak istediklerimiz var bir de gerçekler... ve o adamın umurunda değilsin... tek isteği heyecan.. yoksa işi biter karısının yanıa gider bilginee

Sevmiyorsun, istemeyip itiyorsun sonra evlenince kıymete biniyor

O ırzı kırıkta sana beni bekle diyor

Yazık evlendiği kadına...

Uzak dur, kaç kurtul. Zaten sevgi değil içindeki neden aklını karıştırıyorsun

pöfff içim şişti
sevgilisiz durun acıkta yaa şart mı ille bi erkek:26:

Benim de hakkında kararsız kaldığım biri var.5 ay oldu ama hala tanıyamadım,,iletişim eksikliğinden ve gereksiz triplerinden dolayı sevgi oluşmadı bende.tlf açsa bile nasılsın deyip bir dk sonra kapatıyor,konuşacak şey mi bulamıyor? ya seviyorum diyor yada bana kızıyor,küsüyor.. Sürekli gelecek konuşmak istiyor..Daha tanımaya fırsat bırakmadan,sıkıştırıyor.. Düzgün bir iletişimimiz olmadı,dostane konuşmalar yaptığımızı pek hatırlamam...Davranışları ,iletişimi sürekli iyi olsa bağlanırdım,görüntüsü beni aşık etmese de kendine,fena değil hakkını yiyemem..Onun haricinde benle evlenmeyi çok istiyor,ailesi de istiyor(o hiç evlenmemiş)..beni mutlu edeceğini ,yaralarımı saracağını,ev işine dahi yardım edeceğini söylüyor,beni böyle eserekli kabul ediyor..
bırakmaya da kıyamıyorum.Hem o üzülür diye hem de ben de kararsızım..O da giderse ben de böyle olurmuyum acaba?O da ben olmazsam evleneceğini söyledi,mahalleden bir kız haber göndermiş.Ben bu yıl evleneceğim artık diyor.İlk başta gereksiz şeylerden tirp atıyordu,bu sefer gerçek bir sorunla karşıkarşıya;Kararsızlığım.Bunu anladı; triplerde yine..O trip attıkça soğuyorum..Ne olacak bilmiyorum..
Benim bir de elim kolum bağlı.Boşanmış ve zor beğenen biri olmamdan dolayı başka kısmet de çıkmıyor,belki çıkmayacak artık..Kararsızım ve bu beni de onu da çok üzmeye başladı,ya sonumuz yakın ;yada ben onu hayatıma almaya karar vermeliyim..

Son düzenleme:
hem adamla evlenmeyi istememişsin istemiyosun hemde onun evli olmasını kaldıramıyosun
sen adamın seni çok sevmesini kenarda köşede olsun istemişsin
zaten adam sağlam değil evlenmek istememe konusunda akıllılık etmişsin
ama adamın başkasıyla evliliğini kıskanmakta haksızlık

akılcı mesajın için çok teşekkür ederim arkadaşım..haklısın..zaten buraya yazdıktan sonra daha bi açıldı gözüm..burdaki bazı arkadaşlar hala onun arkasında dolandığımı düşünüp bana tuh kaka yapmışlar ama öyle bişey yok..benim üzüldüğümü bile sanmıyodur..sadece zaman zaman aklıma geliyo ve cidden üzülüyorum.ama ne için bilmiyorum..hırs mı aşk mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…