Cok celiskili bir hikaye.
Bu adam senin pesinde evlenelim diye kosarken istemeyip ayrilmissin, olabilir. Simdi hala o adamin evlenilcek biri olmadigini dusunuyorsun, ama aklin fikrin o ve yeni ailesinde.
Adam baskasina gidince kiymetli olmus. Tam bir kacan kovalanir hikayesi. Sen o adamin artik seni birakip yeni iliskilere girmesini hazmedememissin. istiyorsun ki adam omur boyu pesinden kossun, sen isteme , ama o kossun, egon tavan yapsin. Yok guzelim, dunya birtek senin etrafinda donmuyor.
Ben burda o evlendigi kiza uzuldum. Daha onunla evlenme arefesinde baskasiyla evlenmeyi dusunen adamdan ne hayir gelir, yazik olmus.
O kisi artik evli, ve arti onu dusunmeyi biraksan iyi olur. O evli, artik kendi ailesi var. Insanlarin evliliginde leke gibi kalmak cok onur kirici birsey. Boyle igrenc iliskilerle hayatinizi harcamayin.
anladım ben sevde saol..ama bence sadece o kıza değil bana da yazık..sonuçta ben de burda üzülüyorum bazen..
Iyi de sen kendin reddetmissin? Niye yazik olsun sana? Sen reddetmissin, ayrilmissin, adam sonra hayatina bakmis, baskasina gitmis. Ne var ki bunda, gayet normal.
Simdi sindiremiyorsun adamin hayatini, takinti yapmissin. Evet bu yuzden sana yazik. Ama bu senin kisisel sorunun, kimse seni magdur etmemis. Sen de pekala hayatina bakabilirsin.
tamam peki şuna cevap verirmisin ben biriyle yeni bişeye başlamak için uzuunca bi süre bekleyip aşık olmayı mı beklemeliyim..yoksa iyi biriyle aşık olmadan başlamalımıyım belki sonra severim diye?
akılcı mesajın için çok teşekkür ederim arkadaşım..haklısın..zaten buraya yazdıktan sonra daha bi açıldı gözüm..burdaki bazı arkadaşlar hala onun arkasında dolandığımı düşünüp bana tuh kaka yapmışlar ama öyle bişey yok..benim üzüldüğümü bile sanmıyodur..sadece zaman zaman aklıma geliyo ve cidden üzülüyorum.ama ne için bilmiyorum..hırs mı aşk mı..öncelikle bu adamla evlenmeyıp mantıklı bı karar aldıgınızı belırtmek ıstıyorum .
cunku bı adam 7sınde ne ıse 70ındede aynıdır .gecmısınde fazlasıyla sevıyesız ılıskı yasamıs
bırının sonradan degısecegını zaten beklemeyın .
bırı gelıpde sıze "ben cok hızlı yasadım artık duruldum ve evlenmek ıstıyorum "dıyor ıse oradan
hemen kacmak gerekır ,yoksa cok uzulursunuz (tecrubeye sabıttır)
fakat suan da cok mantıksız davrandıgınızı belırtmek ıstıyorum .bu adam evlenmıs barklanmıs
artık bu adama olan takıntılıgınızdan vazgecın .sızınkısı ask degıl hırs buna emın olun .
"yok efendım gorustugu kızın aılesı cok zengınmıs guclu bı aıleymıs ,senı de benı de rahat
bırakmazlar " palavralarını gecın .ne yapacak aılesı asacak kesecek degıl yaa !
bunlar palavradan ıbaret ,adam o kızla evlenmek ıstemıs ve evlenmıs .aynı zamanda da
sızı elınde tutmak ıcın palavralar sıkmaya devam edıyor .bunlara ınanıp hayatınızı karatmayın .
bu adamdan vazgecıp hayatınıza bakın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?