• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fena bi derdim var hem de :(

Bence siz kıskançlık krizindesiniz! O insana karşı en ufak bir his yok içnizde.Sadece kıza karşı anlamsız bir haset oluşmuş.Kızdan üstün olduğunuzu filan mı göstermek istiyorsunuz? bu insanı neden hala takıyorsunuz? anlamadım :ssz: Boşverin ve görmezden gelin :7:

insan nefsi çok tuhaf bişey..kıskanıyomuyum bilmiyorum..görmezden geliyorum şuan..ama içimden bunu bazen başaramıyorum..saol arkadaşım..

sonuna kadar okudum sizide anlamak için elimden geleni yaptım ama mantığım almıyor sırf egonuzu yükseltmek için başkasının hayallerini yıkmaya hakkınız yok adam size gel sevgilim ol dese gidecekseniz yazık değilmi o evlendiği kıza işte senin gibi mantığını duygularının önüne geçiremeyen insanlar hem kendine hemde karşıdaki bayana haksızlık yapıyor aldatılmaktan korktuğun için evlenmiyosun ama karşıda evli bir bayana aynı kabusu yaşatman an meselesi bende yoluna bak arkadaşım egonu başka yerde tatmin et adama diyecek yok o tam rezillik zaten.. bi erkek evlenince neden bukadar ilgi görür anlamamki... peşinden koşup ağlamanız sızlanmanız nekadar basit olmuş zaten bekar insansınız erkekmi yok sırf elde ediyim tamam derdine insanlara üzüntü yaşatmayın bu meyili gördüğüm için diyorum size.. umarım mantıklı ve iyi bir adım atarsınız

yorumun için saol ama ben arkasından koşup ağlanıp sızlanmadım..basitlik yapmadım yani..şu ana benim kendini hiç umursamadığımı düşünüyo zaten..çünkü en korktuğu şey telefon numaramı değiştirmemdi..ne yaparsan yap değiştirme derdi..ve ben ondan VAZGEÇTİĞİMİ anlaması için numaramı değiştirdim..ee şimdi ne istiyosun yani diceksin..bişey istediğim yok..sadece zaman zaman onun yokluğu beni üzüyo..belki özlüyorum ve ben de sizinle paylaştım derdimi..kendi yolumu çizemediğimden yardım istedim..

Sevmiyorsun, istemeyip itiyorsun sonra evlenince kıymete biniyor

O ırzı kırıkta sana beni bekle diyor

Yazık evlendiği kadına...

Uzak dur, kaç kurtul. Zaten sevgi değil içindeki neden aklını karıştırıyorsun

teşekkür ederim arkadaşım..içimdekinin ne olduğunu bilmediğimden bu sıkıntıları yaşıyorum zaten..bazen bana da içimdeki hırs mış gibi geliyo ve evet geçer bu diyorum..bazen de ya sevgiyse ya hayatımın aşkını kaybettiysem diye üzülüyorum..bazıları o artık evli nası insansın sen diye ayıplıyolar beni ama bu duygularımdan en yakın arkadaşlarımın bile haberi yokki..herkes unuttuğumu düşünüyo..ama insanın elinde olmuyo duygularına gem vurmak..tamam davranışlarını yönetebiliyosun onu unutmuş gibi davranabiliyorum..ama öyle hissetmenin önüne geçemiyorum..yaşamayan bilemz cidden..o yüzden kimse ayıplamasın..herkesin başına gelebilir..ve biri belki davranışlarından dolayı eleştirilebilir ama duygularından dolayı eleştirilmek çok saçma..burda bi sürü sorun dert okuyoruz..dışardan aa ne saçma ne ayıp demek kolay oluyo ama bi yaşayan biliyo ne demek olduğunu..

Benim de hakkında kararsız kaldığım biri var.5 ay oldu ama hala tanıyamadım,,iletişim eksikliğinden ve gereksiz triplerinden dolayı sevgi oluşmadı bende.tlf açsa bile nasılsın deyip bir dk sonra kapatıyor,konuşacak şey mi bulamıyor? ya seviyorum diyor yada bana kızıyor,küsüyor.. Sürekli gelecek konuşmak istiyor..Daha tanımaya fırsat bırakmadan,sıkıştırıyor.. Düzgün bir iletişimimiz olmadı,dostane konuşmalar yaptığımızı pek hatırlamam...Davranışları ,iletişimi sürekli iyi olsa bağlanırdım,görüntüsü beni aşık etmese de kendine,fena değil hakkını yiyemem..Onun haricinde benle evlenmeyi çok istiyor,ailesi de istiyor(o hiç evlenmemiş)..beni mutlu edeceğini ,yaralarımı saracağını,ev işine dahi yardım edeceğini söylüyor,beni böyle eserekli kabul ediyor..
bırakmaya da kıyamıyorum.Hem o üzülür diye hem de ben de kararsızım..O da giderse ben de böyle olurmuyum acaba?O da ben olmazsam evleneceğini söyledi,mahalleden bir kız haber göndermiş.Ben bu yıl evleneceğim artık diyor.İlk başta gereksiz şeylerden tirp atıyordu,bu sefer gerçek bir sorunla karşıkarşıya;Kararsızlığım.Bunu anladı; triplerde yine..O trip attıkça soğuyorum..:(Ne olacak bilmiyorum..
Benim bir de elim kolum bağlı.Boşanmış ve zor beğenen biri olmamdan dolayı başka kısmet de çıkmıyor,belki çıkmayacak artık..Kararsızım ve bu beni de onu da çok üzmeye başladı,ya sonumuz yakın ;yada ben onu hayatıma almaya karar vermeliyim..

bu durum benimkinin baş kısmına çok benziyor arkadaşım..bizimkinin böyle garip bi tutkuya dönüşmesinin nedeni uzun sürmesi ve bu süreçte ayrı da olsak daha çok beğenceğimiz seveceğimiz birinin çıkmaması..yani benim açımdan böyle..bence sen onunla tabi hiç itilmiyosan görüş ama illaki evlencem diye düşünme..hayatında biyerinin olması için uğraş..mesela hergün konuşup mesajlaşmak gibi..bu çok etkili oluyo bakalım mesajlaşmayınca ya da konuşmayınca eksikliğini duycakmıısın..eğer duyarsan o zaman bırakma..çünkü seninki de benimki gibi evlenmek meraklısı sanırım..sen istemezsen gider evlenir o zaman istesen de bulamazsın..dediğim gibi onun hayatında yer etmesini sağla bakalım ordan kalkınca boşluğunu hissetcek misin..

hem adamla evlenmeyi istememişsin istemiyosun hemde onun evli olmasını kaldıramıyosun
sen adamın seni çok sevmesini kenarda köşede olsun istemişsin
zaten adam sağlam değil evlenmek istememe konusunda akıllılık etmişsin
ama adamın başkasıyla evliliğini kıskanmakta haksızlık

o da zaten öyle derdi biliyomusun..bi kere ona sen benim sevdiğimsin demiştim..o da bana ben senin en sevdiğin oyuncağınım..istediğin zaman oynayıp sıkıldığında atıyosun..hep bi köşede bekle diyosun derdi..

Çoğunluk sevseydin evlenmek isterdin yazmış ama inan ben sana hak verdim insan yaşamadan bilemiyor ,seviyorsun ama evlilik ciddi bir iş seni aldattığında kolaycabırakıp gidemezsin bu nedenle istemiyorsun evlenmeyi o kişiyle bende buna benzer bir şeyler yaşamıştım ama sonu ol olmayan bir şey için de kendini harap etmeye değmiyor diğer kişiye gelince de çivi çiviyi sökmez diğer kişinin de üzülmesine neden olursun bence başlama ilişkiye ve sevdiğin insanı hatırlatacak şeylerden uzak dur

Mutlu-mutsuz size ne ? Başkalarının kocalarının derdiyle ilgilenmeyin bence, yok ailesi zenginmiş kızın da rahat vermezmiş, er geç alaırım seni demiş miş miş oldu o zaman :3: Eminim anlatmıştır karısına sizi, hiç şüpheniz olmasın, belki sizin aşkınızdan karısına dokunmamıştır bile :23:

Sizden başklarıyla yediği haltları size anlatan, dönülemeyecek kadar ileri gittim diyen adamı koca olarak istememeniz mantıklı ama yanımda olsun demeniz anormal değil mi sizce de ?

Sevgili, eski sevgili, arkadaş, iş arkadaşı vs herkesle cinsel yaşamların konuşulması da yeni moda oldu sanırım:ssz:

mesajın için teşekkür ederim arkadaşım ama şu son cümleni anlamadım..ben kimseyle cinsel yaşam konuşmadım ki..

Çoğunluk sevseydin evlenmek isterdin yazmış ama inan ben sana hak verdim insan yaşamadan bilemiyor ,seviyorsun ama evlilik ciddi bir iş seni aldattığında kolaycabırakıp gidemezsin bu nedenle istemiyorsun evlenmeyi o kişiyle bende buna benzer bir şeyler yaşamıştım ama sonu ol olmayan bir şey için de kendini harap etmeye değmiyor diğer kişiye gelince de çivi çiviyi sökmez diğer kişinin de üzülmesine neden olursun bence başlama ilişkiye ve sevdiğin insanı hatırlatacak şeylerden uzak dur

saol arkadaşım..beni yadırgamadan anladığın için..

Tabi ki yeni biriyle ilişkiye başlamalısın. İşi gücü yerinde sana güven veriyormuş sevgi veriyormuş daha ne olacaktı ki? Boşver onu da zaten geçmişi saçmalıklarla doluymuş, geçmişte yapan insan mutlaka tekrar yapar emin olabilirsin. Hepimiz bi şeyler yaşadık gördük ve herkes de bunu söyler sana zaten. Kurtulmuşsun ucuz atlatmışsın önüne bak güzel bi ilişki seni bekliyo ;)

saol arkadaşım..sen gelecek temelli yazmışsın cevabını..içim umutla doldu..:) o yeni birini sevmiyo değilim..seviyorum..ama önceki gibi tutkuyla değil..zaten o tutku da kaybedince oluşmuştu..başta onu bu kadar bile sevmiyodum..şimdi mesela çok bunaldığımda üzüldüğümde hemen o yeni birini arıyorum ve onun sesini duymak çok rahatlatıyo beni..gülümseyerek kapatıyorum telefonu..normalde bu tür şeyleri bile hissedemediğimden kaybetmek istemiyorum..

Boşuna kendini kandırıp ben onu seviyorum deme ve gerçeklerle yüzleş artık. Sen eğer onu sevseydin gözün hiçbişeyi görmez evlenirdin sonu senin için pek hayırlı olmayan bir yola girerdin. Bu yaşadığın duygu hazmedememek o kadar. Bence yeni bir ilişkiye şans ver ki diğer kişiyi sevmediğini anla. Eğerki oda seni gerçekten sevseydi güvenini kazanmak ve seni evliliğe ikna etmek için elinden ne geliyorsa yapardı. Bu ne istediğini bilmeyen insanlara kafa yormaktan asıl iyi insanları göremiyoruz malesef. Sakın kalitenden ödün verme ve yüzüne bile bakma. Yeni aşklara yelken aç...Hayat çok kısa güzelim değerli vaktini bunun gibi insanlara sakın harcama....:16:

Boşuna kendini kandırıp ben onu seviyorum deme ve gerçeklerle yüzleş artık. Sen eğer onu sevseydin gözün hiçbişeyi görmez evlenirdin sonu senin için pek hayırlı olmayan bir yola girerdin. Bu yaşadığın duygu hazmedememek o kadar. Bence yeni bir ilişkiye şans ver ki diğer kişiyi sevmediğini anla. Eğerki oda seni gerçekten sevseydi güvenini kazanmak ve seni evliliğe ikna etmek için elinden ne geliyorsa yapardı. Bu ne istediğini bilmeyen insanlara kafa yormaktan asıl iyi insanları göremiyoruz malesef. Sakın kalitenden ödün verme ve yüzüne bile bakma. Yeni aşklara yelken aç...Hayat çok kısa güzelim değerli vaktini bunun gibi insanlara sakın harcama....:16:

Çok saol arkadaşım..ne kadar güzel yazmışsın..dünden beri çok daha iyiyim..sen ve senin gibi yaklaşan arkadaşların yardımıyla..üzüldüğüm şeyi aşk sanıp perişan ediyodum kendimi..ben hayatımın aşkını kaybettim kendi ellerimle diye..ve hiç kimseyle bişeye başlamak istemiyodum bi daha sevemem diye..ama dünden beri çoğunun söylediği gibi bunun sevgi değil sindirememe ya da hırs olduğunu gördüm..objektif bakışlara ihtiyacım varmış benim :)

Ben bu forumda yeniyim arkadaşlar..Öncelikle hepinize merhaba..Burda ailemden uzakta yaşıyorum..2,5 yıl önce buraya ilk geldiğimde biriyle tanışmıştım..Sevgili olduk ve bana benden önce hızlı bi yaşantısının olduğunu artık evlenmek istediğini söylemişti..Burası küçük yer kimseden duymadan ben söyliyeyim demişti..Tabi ben bu durumdan hoşlanmamıştım..Neler yaptı? acaba diye düşünmüştüm..Nitekim zamanla da ortaya çıkmaya başladı..Benden önce o kadar çok kızla seviyesiz ilişki yaşamış ki..öğrendikçe soğumaya başladım..zaten görüntü olarak benim tipim değildi..bi de bu olayları duydukça iyice soğudum..3 ay çıktık ama ben hiç sevgili gibi değildim..zaten ilkti benim için..3 ay sonunda hemen evlenelim artık ailene söyle diye beni sıkıştırmaya başladı..kararsız kaldığım için ayrıldım..yaz tatiline gittik aileme anlattım onlar da istemedi zaten..çapkınlık huyu varsa evlenince de yapar güven olmaz dediler..tatilden dönüşte tekrar görüştük öyle böyle..sevgili olmadık ama bu birileriyle görüşmeye başladı evlenmek için..ben bu durumlara çok bozuldum ve bikaç kez vazgeçirdim biz tekrar birleşebiliriz diye..işte o zamanlar biraz hoşlanmaya başladım ondan..ama o hemen evlenelim diyodu ben güvenemediim için erteliyodum..çünkü o ayrılık sürecinde de yine seviyesiz ilişkiler yaşamıştı..sonra burda bi kızla görüşmeye başladı ben çok ciddiye almadım..bana bak bunla evlenirim dediği halde evlen ben zaten istemiyorum seni dedim..ve ilk kez 3 ay boyunca hiç görüşmedik..bu zaman içinde benden umudunu kesip bu kızla evlenmek zorunda kalacağı bişey yapmış..kızın yaşı küçük buarada..22 sanırım..sonra biz tekrar görüştük ben iyice farklı şeyler hissetmeye baladım..yani sevgi değildi ama böyle başkasının olmasını kaldıramıyodum..evlenirmiyim?diye düşünüyodum istemiyodum da çünkü beni de aldatacağını biliyodum..sadece onunla tekrar sevgili olmak istiyodum..o da bana artık olmaz dedi..seni herkesten çok istiyorum ama artık dönülmez bi yola girdim..burası küçük yer kızın ailesi zengin güçlü seni de beni de rahat bırakmazlar evlenmek zorundayım bununla dedi..çok ağladım..bekle beni ben ömrümü geçirmem onunla ve ne olursa olsun seni gelir alırım nerde olursan dedi..önce kabul ettim ama düğünden sonra çok ağırıma gitti ve ondan uzak durmaya karar verdim..onu çok istesem de başkasının kocasını bekliyo olmak çok acizce ve adice geldi..telefon numaramı değiştirip heryerden engelledim..yazdan sonra gördü ilk kez beni ve çok sinirli bi hareket yaptı..demekki beni aramış ve numaramı değiştirdiğimi öğrenmişti..beni haksız görüyodu belli ki..şimdi ara sıra karşılaşıyoruz..kendimi kötü hissediyorum acaba mutlu mu diyorum..bi de işin kötüsü evlendiği kız da beni biliyor..bana olan duygularını ona anlatmış..o kızla da karşılaşmak beni iyice geriyo..şuanda kendime soruyorum onu seviyomuyum diye ama cevap veremiyorum..onun hayatımda olmasını istiyorum ama onunla evlenmek istemiyorum..çünkü hayal ettiğim evlilik onunla olamaz biliyorum..ben kocam evden gittiğinde aklımın onda kalmasını istemiyorum..çalıştığı yere gelen kızlarla neler yaptığını düşünmek istemiyorum..onu tanıyanlar bana seni Allah kurtardı asla üzülme diyolar..bi de biz evlenseydik ben ailemden uzak olcaktım ama o kızın şuan ailesi burda istese de onu üzemez..ya da bilmiyorum..onun o kızla olmasına tahammül edemiyorum..ama ben de evlenmek istemiyorum..bu nasıl bişey çok mutsuzum :(buarada başka biri daha var..yakışıklı güzel bi işi var ve harika bi kişiliği var..aşık değilim ama bana verdiği güvene, dinginliğine ve sıcacık sevgisine hayranım..onu tanımak için şans vermelimiiyim..bu süreçte onu da sever miyim..bilemiyorum..okuduğunuz için çok teşekkür ederim..siz olsanız ne yapardınız?ilk duruma takılıp kalırmıydınız benim gibi?ya da ikinci ilşkiye başlar mıydınız?fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim..

Mantiginla kalbin arasinda kalmissin ve bana gore dogru olan karari vermissin. Onu unutursun anladigim kadariyla kararli bir yapin var. Yeni bir iliskiye basla.

Mantiginla kalbin arasinda kalmissin ve bana gore dogru olan karari vermissin. Onu unutursun anladigim kadariyla kararli bir yapin var. Yeni bir iliskiye basla.

Teşekkür ederim..doğru kararı vermişsin sözü nasıl iyi geliyo bana..bu arada bebeğin hayırlı olsun..martta doğacakmış balık burcu oluyo benim gibi :)

Çok saol arkadaşım..ne kadar güzel yazmışsın..dünden beri çok daha iyiyim..sen ve senin gibi yaklaşan arkadaşların yardımıyla..üzüldüğüm şeyi aşk sanıp perişan ediyodum kendimi..ben hayatımın aşkını kaybettim kendi ellerimle diye..ve hiç kimseyle bişeye başlamak istemiyodum bi daha sevemem diye..ama dünden beri çoğunun söylediği gibi bunun sevgi değil sindirememe ya da hırs olduğunu gördüm..objektif bakışlara ihtiyacım varmış benim :)

Herkesin sevgi anlayışı farklıdır derler ben buna inanmam. gerçek sevgi insana güven verir, gerçek sevgide gözyaşı yoktur, gerçek sevgi tehtit barındırmaz, gerçek sevgi sevdiğine kıyamaz, Gerçek sevgi elleriyle sevdiğini başkasına sunamaz, gerçek sevginin gözü kördür başkasını göremez. Şimdi soruyorum sana bunlardan kaçı vardı ilişkinizde. İyi düşün o gününü gün ediyor sense saplantılı bir aşkla onu düşünüyorsun. Onunla evlenmeye cesaret edemezken evli bir adamla ilişki yaşamak konusunda kararsız kalıyorsun. Hayatında yapacağın en büyük hata bu seni ölüme bile götürür Allah korusun ve diğer masum kızın sizin aşk dediğiniz şeyle üzülmeyi hiç haketmiyor. Bak ne güzel demişsin biri var değer veriyor diye kaybetme onu çünkü mayası bozulmamış çok az insan kaldı bu evrende artık :16:

Birçok arkadaşla hemfikirim.
Biran önce o kişiyi unutmaya bak. Ama hayatına ikinci bir kişiyi sokmadan bunu çok zor atlatırsın bence :(
Çünkü sürekli o kişiden beklenti içinde olacaksın. Ama başka birine yönelirsen ister istemez unutcaksın..
Ki bahsettiğin kişilikte biriyse eğer bu kişi bence hiç vakit kaybetme derim...

Birçok arkadaşla hemfikirim.
Biran önce o kişiyi unutmaya bak. Ama hayatına ikinci bir kişiyi sokmadan bunu çok zor atlatırsın bence :(
Çünkü sürekli o kişiden beklenti içinde olacaksın. Ama başka birine yönelirsen ister istemez unutcaksın..
Ki bahsettiğin kişilikte biriyse eğer bu kişi bence hiç vakit kaybetme derim...

ben de senin gibi düşünen arkadaşların tavsiyelerine uydum ve o bahsettiğim kişiyle görüştüm biraz önce..:)dışarı çıktık oturdk biyerde..yürüdük ve çok keyifli vakit geçirdik ikimiz de..nolur bilmiyorum ama inşallah sevgim ve ilgim artarak devam eder..ki ben zamanla hayatımda bi yer edinceğini ve onun olmasına da alışcağımı düşünüyorum..

ben de senin gibi düşünen arkadaşların tavsiyelerine uydum ve o bahsettiğim kişiyle görüştüm biraz önce..:)dışarı çıktık oturdk biyerde..yürüdük ve çok keyifli vakit geçirdik ikimiz de..nolur bilmiyorum ama inşallah sevgim ve ilgim artarak devam eder..ki ben zamanla hayatımda bi yer edinceğini ve onun olmasına da alışcağımı düşünüyorum..

Bu güzel haber. Ben de şimdiki erkek arkadaşımla başlarda öyleydik.
8 ay oldu ona o kadar alıştım ki inanamazsın. Ve çok seviyorum.
Senin de aynisi olacağına inanıyorum. Yeterki bir şans ver.
o salağı da zamanla unutursun merak etme...

Bu güzel haber. Ben de şimdiki erkek arkadaşımla başlarda öyleydik.
8 ay oldu ona o kadar alıştım ki inanamazsın. Ve çok seviyorum.
Senin de aynisi olacağına inanıyorum. Yeterki bir şans ver.
o salağı da zamanla unutursun merak etme...

:) Alışmak gerçekten önemli..çünkü ben o ilki yani salak olanını da başta hiç sevmiyodum..davranışları basit geliyodu..hatta arkadaşlarımın sevgililerinin yanında ben ondan utanıyodum..çünkü herkes biliyodu benden önce işyerine gelen bütün kızlara asıldığını..hatta kağıdın içine numarasını yazıp veriyomuş..neyse işte ayrılcam ayrlcam derken ayrıldım sonra bu saplantılı hal başladı..tamamen alışkanlık..ama senin durumun umutlarımı artırdı..:)

:) Alışmak gerçekten önemli..çünkü ben o ilki yani salak olanını da başta hiç sevmiyodum..davranışları basit geliyodu..hatta arkadaşlarımın sevgililerinin yanında ben ondan utanıyodum..çünkü herkes biliyodu benden önce işyerine gelen bütün kızlara asıldığını..hatta kağıdın içine numarasını yazıp veriyomuş..neyse işte ayrılcam ayrlcam derken ayrıldım sonra bu saplantılı hal başladı..tamamen alışkanlık..ama senin durumun umutlarımı artırdı..:)

Evlendiği kıza nasıl acıdım.. Yazık ya. Karaktersiz bir adam, kurban olmuş bir kadın. İletişiminizi kesip kendinizi pislik bir durumdan kurtardığınız için şanslısınız.

Bulyon içinin rahatladığına sevindim.Bence de ilgi odağından çıktığın için hazmedeme var sanırım.Herkeste öyle olur.Bu gitsin evlensin var ya ben de üzülürüm,evlilik için iyi birini mi kaybettim diye..Yaralarını sararım diyor ama lafta ya;kendi dert oluyor daha çok..hep sıkıştırıyor,küsüyor mesela,pek olgun değil,kendine de güvensiz biri..Ne yapacağım ya..??

Back