Benim de hakkında kararsız kaldığım biri var.5 ay oldu ama hala tanıyamadım,,iletişim eksikliğinden ve gereksiz triplerinden dolayı sevgi oluşmadı bende.tlf açsa bile nasılsın deyip bir dk sonra kapatıyor,konuşacak şey mi bulamıyor? ya seviyorum diyor yada bana kızıyor,küsüyor.. Sürekli gelecek konuşmak istiyor..Daha tanımaya fırsat bırakmadan,sıkıştırıyor.. Düzgün bir iletişimimiz olmadı,dostane konuşmalar yaptığımızı pek hatırlamam...Davranışları ,iletişimi sürekli iyi olsa bağlanırdım,görüntüsü beni aşık etmese de kendine,fena değil hakkını yiyemem..Onun haricinde benle evlenmeyi çok istiyor,ailesi de istiyor(o hiç evlenmemiş)..beni mutlu edeceğini ,yaralarımı saracağını,ev işine dahi yardım edeceğini söylüyor,beni böyle eserekli kabul ediyor..
bırakmaya da kıyamıyorum.Hem o üzülür diye hem de ben de kararsızım..O da giderse ben de böyle olurmuyum acaba?O da ben olmazsam evleneceğini söyledi,mahalleden bir kız haber göndermiş.Ben bu yıl evleneceğim artık diyor.İlk başta gereksiz şeylerden tirp atıyordu,bu sefer gerçek bir sorunla karşıkarşıya;Kararsızlığım.Bunu anladı; triplerde yine..O trip attıkça soğuyorum..
Ne olacak bilmiyorum..
Benim bir de elim kolum bağlı.Boşanmış ve zor beğenen biri olmamdan dolayı başka kısmet de çıkmıyor,belki çıkmayacak artık..Kararsızım ve bu beni de onu da çok üzmeye başladı,ya sonumuz yakın ;yada ben onu hayatıma almaya karar vermeliyim..