- 14 Ekim 2020
- 158
- 206
- 18
- Konu Sahibi Elizan-seyma
-
Yaa üst üste çok talihsizlik yaşamışsınızKuzum açıkçası öyle bi belirtim de yok ara ara kasık ağrısı oluyor ayağım ısınmıyor tuluk koyuyorum o zaman oluyor. Biz suan karantinayız sormayıneşim pozitif ayırdık herşeyi de yani iğneden sonra 2 ilişki oldu ardına ben enfeksiyon oldum ardına eşim pozitif oldu. Evde hiç test yok. Normalde iğneden 14 gün sonra hasta mı olunuyor tutmayınca acaba.. durumlar karışık derken böyle karışık yani
Bat ne zamanValla bende aynı beklemedeyim ara ara adet sancılarına benzeyen ağrılarım oluyor hiç akıntım olmadı ama takipli yani yumurta 17mm büyümüştügeçen cuma çatlatma iğnesi oldum bende beklemedeyim
Batım aslında belli değil sadece 3 aydır düzene giriyor gibi 30 40 günde birBat ne zaman
Aynen öyle hayırlısı olsun artk.. sağlık olsun daYaa üst üste çok talihsizlik yaşamışsınızRabbim yardımcınız olsun .Sıkmayın canınızı vardır her şeyde bi hayır .Bu ay olmadıysa umutlar öbür aya kalır
Düzenli olması için doktor ilaç vermedi miBatım aslında belli değil sadece 3 aydır düzene giriyor gibi 30 40 günde bir
Yok hayırDüzenli olması için doktor ilaç vermedi mi
Evet haberdar edelim durumlardan.Merhaba kızlar çok sessizleştik napıyorsunuz son durumlar nasıl
Benim reglime 6 gün var sence test yapmalımıyımEvet haberdar edelim durumlardan.
Kuzu ben elendim. İlk femara deneyimi başarısız oldudün kan verdim gebelik yok. Gecikmezse yarın da regl günüm zaten
Sen naptın?
6 gün varsa çıksa da ancak kanda çıkar kuzum yaa. Şimdi negatif görsen boş yere üzülürsün. Bence 2-3 gün daha sık dişiniBenim reglime 6 gün var sence test yapmalımıyım
Bende öyle düşünüyorum6 gün varsa çıksa da ancak kanda çıkar kuzum yaa. Şimdi negatif görsen boş yere üzülürsün. Bence 2-3 gün daha sık dişini
Maalesef adet oldum kuzum.. size nasip olsun inşallah
Sağlık olsun inşaAllah bi dahaki ay olurMaalesef adet oldum kuzum.. size nasip olsun inşallah
Bu çok güzel haberMerhaba arkadaşlar bugün kan testim çıktı çok şükür kanda gebelik gözüküyor ama kalp atışını duymadan emin olamayız rabbim isteyen herkeze versin benim ilk femara ilk çatlatma iğnemdi çapa infertilite gerçekten dedikleri kadar varmış imkanı olan oraya gitsin evet uğraştırıyolar ama özele oldum olası güvenemedim biraz şansa iyi doktora denk gelinirse ve çapada tedavi ücretsiz sadece ilaç lara para ödüyorsunuz
Ayyyy çok mutlu oldumMerhaba arkadaşlar bugün kan testim çıktı çok şükür kanda gebelik gözüküyor ama kalp atışını duymadan emin olamayız rabbim isteyen herkeze versin benim ilk femara ilk çatlatma iğnemdi çapa infertilite gerçekten dedikleri kadar varmış imkanı olan oraya gitsin evet uğraştırıyolar ama özele oldum olası güvenemedim biraz şansa iyi doktora denk gelinirse ve çapada tedavi ücretsiz sadece ilaç lara para ödüyorsunuz
54.07 daha çok yeni galibaAyyyy çok mutlu oldumRabbim kucağına da almayı nasip etsin inşaAllah Değerin kaç çıktı ?
Sadece ara ara adet belirtileri 54.07 çıktı çok yeni sanırımBu çok güzel haberçok sevindim, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına al inşallah
Ne zaman öğrenmiş oldun yani? Kaç çıktı hcg? Ve belirtiler var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?