Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bubarada kızlar unuttum belirti olarak şunu diyebilirim benim yok denecek kadar küçüktü göğüs ucum ama şuan çok fark var bide doktora gittim az evvel malesef göremedi gebelik 1 haftadan bile az olabilir oyüzden dedi ama rahim duvarın kalınlaşmış dikkat et dedi 1 hafta sonra yine gel dedi felan

Evet canım dikkat et kendine bol bol dinlen

Umutları sönenlerde bugün ben varım
Yeni BAT 24 ARALIK düzeltebiliriz
Olur canım inş. Dua edicem size bide ben bu ay çok soğan suyu kaynatıp üstüne oturdum belkide onunda bi + etkisi oldu ben enfeksyonum için yaotım ama benim göbeğim ve rahimim düştüğünde bi kadına yaptırmıştım oda aynı soğan suyunu hem iç hemde kaynatıp otur demişti ben içmedim zaten ilaç alıyodum yumurta gelişsin diye ama dediğim gibi çok kaynatıp oturdum üstüne

Biz de eşimle keçiboynuzu kürü, incir kürü falan yapmıştık. Zaten her şey de yolunda gitmişti, çok da umutluyduk ama olmadı.
Bu ay hiçbişey yapmicam sadece doktora bırakıcam kendimi hiç düşmicem üstüne. Düşündükçe takip ettikçe çok geriliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…