- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi Elizan-seyma
-
bendeki ağrı demekki onun ağrısı ya 3 gündür adet oldum gibi ağrı var. ama bende mesela hiç akıntı olmaz. yine yok. ama adetin ilk gübü mesela akıntıyla karışık kan geliyorYumurtalar çatladıktan sonra sıvısı rahimde kalıyor. Yavaş yavaş akıntı şeklinde atıyoruz işte onları. O sıvı sancı yapıyormuş yumurta çatladıktan sonra
Yaaa bu akıntı bende neden hiç olmuyor :/ Yumurtam çatlamıyor mu yoksa bende hiç akıntı olmazYumurta akı kıvamında akıntı ve adet olacakmış gibi ağrı hissettiyseniz çatlamıştır.Baskı da var tabi ..
Valla şimdi ne desem bilemedim. Hiç akıntısı olmayanı da duymadım. Doktoruna hiç sormadın mı? Ya da yumurta takibi yapmıyor musunuz doktorla?Yaaa bu akıntı bende neden hiç olmuyor :/ Yumurtam çatlamıyor mu yoksa bende hiç akıntı olmaz
yumurtlama takibi yapacağız önümüzdeki ay. Ben ovulasyon testi kullanıyorum orada yumurtluyorum. Ve çatlıyor. ama dışarıya öyle akıntım gelmiyor benim hiçValla şimdi ne desem bilemedim. Hiç akıntısı olmayanı da duymadım. Doktoruna hiç sormadın mı? Ya da yumurta takibi yapmıyor musunuz doktorla?
Yaa inş. Sorunum olmasa 26 27 yi beklerdim ama pcosluyum genç yaşta bu sorunun üstesinden gelmek daha kolaydır diye düşünüyorum inş. Sizinki tutar .Ahh kuzum ne güzel genceciksingenç anne olacaksın
Ben de 3 ay testlerle kendim denedim. Ben de pik görüyordum çatlama görüyordum ama meğerse yumurtalarım 8 mm de kalıyormuş gelişmiyormuş. Yani en iyisi doktor takibi emin olmak içinyumurtlama takibi yapacağız önümüzdeki ay. Ben ovulasyon testi kullanıyorum orada yumurtluyorum. Ve çatlıyor. ama dışarıya öyle akıntım gelmiyor benim hiç
Genç anne olmanın da avantajları var. Nasip kuzum inşallah güzel haberini alırızYaa inş. Sorunum olmasa 26 27 yi beklerdim ama pcosluyum genç yaşta bu sorunun üstesinden gelmek daha kolaydır diye düşünüyorum inş. Sizinki tutar .
Evet kesinlikte canım katılıyorum sana bende ondan süpheleniyorum zaten. Bu yüzden yumurta takibi ve çatlatma iğnesi talep edeceğim. Hiç olmadı sonraki aşama aşılama deneyeceğim yeni yılda.Ben de 3 ay testlerle kendim denedim. Ben de pik görüyordum çatlama görüyordum ama meğerse yumurtalarım 8 mm de kalıyormuş gelişmiyormuş. Yani en iyisi doktor takibi emin olmak için
Yumurtalarınız yeteri kadar büyümüyor olabilir 19-26 mm arası bildiğim kadarıyla çatlamaya hazır oluyor.Doktor takibi şart .Yaaa bu akıntı bende neden hiç olmuyor :/ Yumurtam çatlamıyor mu yoksa bende hiç akıntı olmaz
Sen yoktun, asıl sen ne durumdasın
Çok az kalmış bat’aSen yoktun, asıl sen ne durumdasın
Ben beklemedeyim 4 gün var bata. Test yapmamak için zor duruyorum. Hafiften değişiklikler var ama hiçbişeyi hamileliğe yormak istemiyorum
Çok az kalmış bat’aHayırlı haberi verirsin inşallah.Bende anlatayım durumu;salı kontrole gittim sol tarafta 19mm büyüyen bir yumurta var dedi çarşamba iğnemi oldum 36saat sonra ilişki önerdi doktorum 3 gün değerlendir dedi .Bat 5 Aralık .Hiç aklıma getirmek istemiyorum bat’ı yoksa geçmiycek günler
Çok güzeeelÇok az kalmış bat’aHayırlı haberi verirsin inşallah.Bende anlatayım durumu;salı kontrole gittim sol tarafta 19mm büyüyen bir yumurta var dedi çarşamba iğnemi oldum 36saat sonra ilişki önerdi doktorum 3 gün değerlendir dedi .Bat 5 Aralık .Hiç aklıma getirmek istemiyorum bat’ı yoksa geçmiycek günler
İnşallah yaaaÇok güzeeelevet o bekleme süreci gerçekten sıkıntılı. Ben kendimi Netflix dizilerine verdim kafamı meşgul edeyim diye. Hepimiz güzel haberler verelim inşallah
Belirtilerin varsa bence bi test yap bakalım çıkmazsa sonra adetini beklersin geçikirse tekrar test yaparsınMerhaba kzlar ben değerlendirmem gereken günlerde idrar yolları enfeksiyonu olmuştum.. hatırlayan varsa beniama yine de 2 kez ilişki olmuştu iğneden sonra. Allah’a kaldı işimiz bilemiyorum hayırlısı. Şey soracaktm size iğneden sonra ki 14 günü mü baz alıyoruz adet gününü beklemek için? Benim adet günüm takvim de 24 ü gösteriyor ama iğneye göre de bugün 14. Günüm. Evde testim yok isler çok karışık
Kuzum açıkçası öyle bi belirtim de yok ara ara kasık ağrısı oluyor ayağım ısınmıyor tuluk koyuyorum o zaman oluyor. Biz suan karantinayız sormayınBelirtilerin varsa bence bi test yap bakalım çıkmazsa sonra adetini beklersin geçikirse tekrar test yaparsın(ben olsam öyle yapardım)
Allah yardım etsin canımKuzum açıkçası öyle bi belirtim de yok ara ara kasık ağrısı oluyor ayağım ısınmıyor tuluk koyuyorum o zaman oluyor. Biz suan karantinayız sormayıneşim pozitif ayırdık herşeyi de yani iğneden sonra 2 ilişki oldu ardına ben enfeksiyon oldum ardına eşim pozitif oldu. Evde hiç test yok. Normalde iğneden 14 gün sonra hasta mı olunuyor tutmayınca acaba.. durumlar karışık derken böyle karışık yani
Valla bende aynı beklemedeyim ara ara adet sancılarına benzeyen ağrılarım oluyor hiç akıntım olmadı ama takipli yani yumurta 17mm büyümüştügeçen cuma çatlatma iğnesi oldum bende beklemedeyim
Sağol canım hepimize hepinizde dikkat edin vala hiç derdimiz yok gibi bide korona çıktıAllah yardım etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?