• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalar çatladıktan sonra sıvısı rahimde kalıyor. Yavaş yavaş akıntı şeklinde atıyoruz işte onları. O sıvı sancı yapıyormuş yumurta çatladıktan sonra
bendeki ağrı demekki onun ağrısı ya 3 gündür adet oldum gibi ağrı var. ama bende mesela hiç akıntı olmaz. yine yok. ama adetin ilk gübü mesela akıntıyla karışık kan geliyor

Valla şimdi ne desem bilemedim. Hiç akıntısı olmayanı da duymadım. Doktoruna hiç sormadın mı? Ya da yumurta takibi yapmıyor musunuz doktorla?
yumurtlama takibi yapacağız önümüzdeki ay. Ben ovulasyon testi kullanıyorum orada yumurtluyorum. Ve çatlıyor. ama dışarıya öyle akıntım gelmiyor benim hiç

yumurtlama takibi yapacağız önümüzdeki ay. Ben ovulasyon testi kullanıyorum orada yumurtluyorum. Ve çatlıyor. ama dışarıya öyle akıntım gelmiyor benim hiç
Ben de 3 ay testlerle kendim denedim. Ben de pik görüyordum çatlama görüyordum ama meğerse yumurtalarım 8 mm de kalıyormuş gelişmiyormuş. Yani en iyisi doktor takibi emin olmak için

Ben de 3 ay testlerle kendim denedim. Ben de pik görüyordum çatlama görüyordum ama meğerse yumurtalarım 8 mm de kalıyormuş gelişmiyormuş. Yani en iyisi doktor takibi emin olmak için
Evet kesinlikte canım katılıyorum sana bende ondan süpheleniyorum zaten. Bu yüzden yumurta takibi ve çatlatma iğnesi talep edeceğim. Hiç olmadı sonraki aşama aşılama deneyeceğim yeni yılda.

Sen yoktun, asıl sen ne durumdasın ☺️
Ben beklemedeyim 4 gün var bata. Test yapmamak için zor duruyorum. Hafiften değişiklikler var ama hiçbişeyi hamileliğe yormak istemiyorum
Çok az kalmış bat’a 😍Hayırlı haberi verirsin inşallah.Bende anlatayım durumu;salı kontrole gittim sol tarafta 19mm büyüyen bir yumurta var dedi çarşamba iğnemi oldum 36saat sonra ilişki önerdi doktorum 3 gün değerlendir dedi .Bat 5 Aralık .Hiç aklıma getirmek istemiyorum bat’ı yoksa geçmiycek günler 😂

Çok az kalmış bat’a 😍Hayırlı haberi verirsin inşallah.Bende anlatayım durumu;salı kontrole gittim sol tarafta 19mm büyüyen bir yumurta var dedi çarşamba iğnemi oldum 36saat sonra ilişki önerdi doktorum 3 gün değerlendir dedi .Bat 5 Aralık .Hiç aklıma getirmek istemiyorum bat’ı yoksa geçmiycek günler 😂

Çok güzeeel 😍 evet o bekleme süreci gerçekten sıkıntılı. Ben kendimi Netflix dizilerine verdim kafamı meşgul edeyim diye. Hepimiz güzel haberler verelim inşallah

Merhaba kzlar ben değerlendirmem gereken günlerde idrar yolları enfeksiyonu olmuştum.. hatırlayan varsa beni 😂 ama yine de 2 kez ilişki olmuştu iğneden sonra. Allah’a kaldı işimiz bilemiyorum hayırlısı. Şey soracaktm size iğneden sonra ki 14 günü mü baz alıyoruz adet gününü beklemek için? Benim adet günüm takvim de 24 ü gösteriyor ama iğneye göre de bugün 14. Günüm. Evde testim yok isler çok karışık 🙄

Merhaba kzlar ben değerlendirmem gereken günlerde idrar yolları enfeksiyonu olmuştum.. hatırlayan varsa beni 😂 ama yine de 2 kez ilişki olmuştu iğneden sonra. Allah’a kaldı işimiz bilemiyorum hayırlısı. Şey soracaktm size iğneden sonra ki 14 günü mü baz alıyoruz adet gününü beklemek için? Benim adet günüm takvim de 24 ü gösteriyor ama iğneye göre de bugün 14. Günüm. Evde testim yok isler çok karışık 🙄
Belirtilerin varsa bence bi test yap bakalım çıkmazsa sonra adetini beklersin geçikirse tekrar test yaparsın ☺️(ben olsam öyle yapardım)

Belirtilerin varsa bence bi test yap bakalım çıkmazsa sonra adetini beklersin geçikirse tekrar test yaparsın ☺️(ben olsam öyle yapardım)
Kuzum açıkçası öyle bi belirtim de yok ara ara kasık ağrısı oluyor ayağım ısınmıyor tuluk koyuyorum o zaman oluyor. Biz suan karantinayız sormayın :( eşim pozitif ayırdık herşeyi de yani iğneden sonra 2 ilişki oldu ardına ben enfeksiyon oldum ardına eşim pozitif oldu. Evde hiç test yok. Normalde iğneden 14 gün sonra hasta mı olunuyor tutmayınca acaba.. durumlar karışık derken böyle karışık yani

Kuzum açıkçası öyle bi belirtim de yok ara ara kasık ağrısı oluyor ayağım ısınmıyor tuluk koyuyorum o zaman oluyor. Biz suan karantinayız sormayın :KK43: eşim pozitif ayırdık herşeyi de yani iğneden sonra 2 ilişki oldu ardına ben enfeksiyon oldum ardına eşim pozitif oldu. Evde hiç test yok. Normalde iğneden 14 gün sonra hasta mı olunuyor tutmayınca acaba.. durumlar karışık derken böyle karışık yani
Allah yardım etsin canım

Back