- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 27
- Konu Sahibi Elizan-seyma
-
BerenMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim çapa infertiliteye gidiyorum yaşım 23 ve pcos luyum ilk adetimden beri adetlerim düzensiz malesef doktor bana femara 2.5 mg verdi adetin 3. Günü başlayıp sonuncu gününe kadar günde 1 kez kullanmamı söyledi 11. Günde gel dedi çok heycanlıyım acaba yumurtalarım geliştimi salı günü doktor randevum var kimler benim gibi
Benn yani pco var klomene başladım ilk defa kullanıcam ve yarın yumurta kontrolüm var
Bende bu ay başlayacaktım fsh 9 çıktığı için dr başlatmadıMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim çapa infertiliteye gidiyorum yaşım 23 ve pcos luyum ilk adetimden beri adetlerim düzensiz malesef doktor bana femara 2.5 mg verdi adetin 3. Günü başlayıp sonuncu gününe kadar günde 1 kez kullanmamı söyledi 11. Günde gel dedi çok heycanlıyım acaba yumurtalarım geliştimi salı günü doktor randevum var kimler benim gibi
İnş. Güzel haberler alırsın canımBenn yani pco var klomene başladım ilk defa kullanıcam ve yarın yumurta kontrolüm var
Hımm hayırlısı canım inş. Düzelir değerinBende bu ay başlayacaktım fsh 9 çıktığı için dr başlatmadı
Sonucunu söyle mutlakaBenn yani pco var klomene başladım ilk defa kullanıcam ve yarın yumurta kontrolüm var
Tamam gidiyorum hastaneye cıkınca yazarımSonucunu söyle mutlaka
2 tane yumurta gelişmiş canm biri 17 mm bir 18 mm çatlatma iğnesi yarın vurulucamSonucunu söyle mutlaka
Yaaa çok sevindim inş. Tutar ovulasyon testi yapıyomusun2 tane yumurta gelişmiş canm biri 17 mm bir 18 mm çatlatma iğnesi yarın vurulucam
Evet yapıyorum canm yarın yapıcam bakalım nasipse tekrarYaaa çok sevindim inş. Tutar ovulasyon testi yapıyomusun
Ne kadara alıyosun ben bugün eczaneye sordum 5 adet 33 tl dediler internete bakıyorum çok daha ucuzEvet yapıyorum canm yarın yapıcam bakalım nasipse tekrar
Ben netten aldım 50 li 70 tlyeNe kadara alıyosun ben bugün eczaneye sordum 5 adet 33 tl dediler internete bakıyorum çok daha ucuz
Hımm o zaman bende öyle yapayım en iyisiBen netten aldım 50 li 70 tlye
Öyle yap canm eczanede pahalı geldi banaHımm o zaman bende öyle yapayım en iyisi
Yaaa umarım ikimizde bebişlerimizi alırız kucağımızaMerhaba. Ben de adetimin 5.günü başladım sabah akşam içiyorum ben. 11kasımda da benim kontrolüm var. Yumurtalarım gelişmiyor benim de. İlk kez kullanıyorum hayırlısı bakalım.. Sen önden gittiğin için sıkı takipçin olucamA Anne aday12
Amin inşallahYaaa umarım ikimizde bebişlerimizi alırız kucağımıza
Canım napptın merak içindeyizÖyle yap canm eczanede pahalı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?