Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet devlete gidiyorum yani 17 cm olmuş dedi ama 1 mi 2 mi 3 mü kaç tane demedi mesela günü de geçse ovulasyonun devam edebilceğini senden öğrendim birde bişey sorcam bende hiç akıntı olmadı sende oldumu
İşte her doktorun aynı özeni göstermediğini bildiğim için özellikle her şeyi paylaşıyorum sizinle.
Bir süre oldu yumurtlama gününden sonra da devam etti bikaç gün ama şimdi yok mesela bata 6 gün kaldı

Bat ne anlamadım canım ? Bide test yaptım negatif çıktı sence olmuş olsa bile gebelikte 6 günlük olsada çıkar mı
Beklenen adet tarihi demek. Sonraki adet günün ne zaman yani?
Hayır çıkmaz kuzum. Zaten döllendikten sonra rahme yerleşmesi 6-10 gün sürüyor. Hcg hormonu da yerleştikten sonra kanda artmaya başlıyor. En erken 10-12 günde öğrenirsin, o da kanda çıkar anca.

İnternetten baktım doğru diyosun benim adetler düzensiz canım ya belli bi düzen yok ama 3 4 aydır ayda 1 olmaya başladı sadece geçen ay 40 gün sürdü yani 10 aralıkta adet olmam lazım

İnternetten baktım doğru diyosun benim adetler düzensiz canım ya belli bi düzen yok ama 3 4 aydır ayda 1 olmaya başladı sadece geçen ay 40 gün sürdü yani 10 aralıkta adet olmam lazım
Adet tarihini düşünme sen. Yumurtlama gününden itibaren say 13-14 gün sonra anca belirti yaşamaya başlarsın

Üç yumurtaysa çoğul gebelik ihtimalimi var

Ama bazen geç döllenme de olabiliyor. Reglin gecikmeden emin olamazsın yani umutsuzluğa kapılma hiç
Hayırlısı inş. Ya çok durumum da yok açıkçası bu ilaçlar iğneler çok pahalı devlet karşılamıyor ilk seferinde olsaydı okadar iyi olurdu ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…