- 14 Ekim 2020
- 158
- 206
- 18
- Konu Sahibi Elizan-seyma
İçim kıpır kıpır oldu bu habere sanki tanıdığım birinden almışım gibi çok tuhaf ya Bana da dua et inşaAllah Olur benimde54.07 daha çok yeni galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçim kıpır kıpır oldu bu habere sanki tanıdığım birinden almışım gibi çok tuhaf ya Bana da dua et inşaAllah Olur benimde54.07 daha çok yeni galiba
Adet gecikmesiyle mi öğrendin?Sadece ara ara adet belirtileri 54.07 çıktı çok yeni sanırım
İnş. Dualarımdasınız tez zamanda sizinde haberinizi alırım inş.İçim kıpır kıpır oldu bu habere sanki tanıdığım birinden almışım gibi çok tuhaf ya Bana da dua et inşaAllah Olur benimde
Hayır canım 3 gün var adete hala ama zaten benim adetim düzensizAdet gecikmesiyle mi öğrendin?
İnşaAllah ya .Geçen gün bi rüya gördüm test yapmıştım çift çizgi çıktı o kadar mutluydum ki eşime bu haberi bile veremiyordum mutluluktan .Rüyada bile o duygu çok güzeldi gerçeğini hayal bile edemiyorumİnş. Dualarımdasınız tez zamanda sizinde haberinizi alırım inş.
Direk gözleriniz doluyor zatenİnşaAllah ya .Geçen gün bi rüya gördüm test yapmıştım çift çizgi çıktı o kadar mutluydum ki eşime bu haberi bile veremiyordum mutluluktan .Rüyada bile o duygu çok güzeldi gerçeğini hayal bile edemiyorum
Evet canım dikkat et kendine bol bol dinlenBubarada kızlar unuttum belirti olarak şunu diyebilirim benim yok denecek kadar küçüktü göğüs ucum ama şuan çok fark var bide doktora gittim az evvel malesef göremedi gebelik 1 haftadan bile az olabilir oyüzden dedi ama rahim duvarın kalınlaşmış dikkat et dedi 1 hafta sonra yine gel dedi felan
Bu arada evde test yaptın mı yoksa direk kan mı vermek istedin ?Evet canım dikkat et kendine bol bol dinlen
Evde yaptım ama çok çok az gölge gibiydi yok gibiydi hattaBu arada evde test yaptın mı yoksa direk kan mı vermek istedin ?
Sanada az kaldı heralde dimiBu arada evde test yaptın mı yoksa direk kan mı vermek istedin ?
8 gün var Benim bugün iğnenin 10.günü yarın test yapsam mı acaba ?Sanada az kaldı heralde dimi
Yok çok erken daha benim 14. Gündü kan verdiğimde biraz daha sabret bence haftaya cuma kan ver idrardan çıkmaz zaten8 gün var Benim bugün iğnenin 10.günü yarın test yapsam mı acaba ?
Beklemek çok Zor Ahh geçen ay ne güzel sabretmiştim öyle Rüyadan sonra içim bi kıpır kıpırYok çok erken daha benim 14. Gündü kan verdiğimde biraz daha sabret bence haftaya cuma kan ver idrardan çıkmaz zaten
Bence iş kafaya takmamakta bitiyormuş anladımBeklemek çok Zor Ahh geçen ay ne güzel sabretmiştim öyle Rüyadan sonra içim bi kıpır kıpır
Neyse bende düşünmemeye çalışayımBence iş kafaya takmamakta bitiyormuş anladım
Öyle yap canım faydasını görürsünNeyse bende düşünmemeye çalışayım
Olur canım inş. Dua edicem size bide ben bu ay çok soğan suyu kaynatıp üstüne oturdum belkide onunda bi + etkisi oldu ben enfeksyonum için yaotım ama benim göbeğim ve rahimim düştüğünde bi kadına yaptırmıştım oda aynı soğan suyunu hem iç hemde kaynatıp otur demişti ben içmedim zaten ilaç alıyodum yumurta gelişsin diye ama dediğim gibi çok kaynatıp oturdum üstüneUmutları sönenlerde bugün ben varım
Yeni BAT 24 ARALIK düzeltebiliriz
Biz de eşimle keçiboynuzu kürü, incir kürü falan yapmıştık. Zaten her şey de yolunda gitmişti, çok da umutluyduk ama olmadı.Olur canım inş. Dua edicem size bide ben bu ay çok soğan suyu kaynatıp üstüne oturdum belkide onunda bi + etkisi oldu ben enfeksyonum için yaotım ama benim göbeğim ve rahimim düştüğünde bi kadına yaptırmıştım oda aynı soğan suyunu hem iç hemde kaynatıp otur demişti ben içmedim zaten ilaç alıyodum yumurta gelişsin diye ama dediğim gibi çok kaynatıp oturdum üstüne