Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Katılıyorum

Kızlar 36. Saatten sonra gebelik varmı yokmu diye kaç gün sonra test yapılıyor acabası bilen var mı

Erken gebelik testi yaptım bu gün kızkar pozitiff kan verdim 20.2 çıktıı rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayyy kuzuuu çok sevindim çoook sağlıkla kucağına al inşallah. Ben görmüşüm sonucu gibi heyecanlandım valla.
Şimdi bize neler yaptığını ve belirti olarak neler hissettiğini anlatır mısın? Bi de kaç gün vardı regline?

Kuzu sen naptın durumlar nasıl

Kuzu sen naptın durumlar nasıl
Ben şimdi doktordan çıktım. 3 yumurta gelişmişti, 3ü de çatlamış yumurtanın yerleşeceği yeri de ölçtü, hazır dedi. Çok mutlu çıktım devamında da yüzümüz güler inşallah. Bugün tekrar ilişki dedi hala şans varmış.
Sende durumlar nasıl?

Valla kuzu cuma çatlatma iğnesi yapmıştım zaten bugün 6. Gün sence yarın test yapmalımıyım ağrım da var adet sancısı gibi eşim de sabırsız

Valla kuzu cuma çatlatma iğnesi yapmıştım zaten bugün 6. Gün sence yarın test yapmalımıyım ağrım da var adet sancısı gibi eşim de sabırsız
Seninle aynı gibiyiz. İğne vurulmadım ama çatlamadan itibaren 7.günüm benim de. Ama daha çok erken kuzu bişey çıkmaz üzülürsün boş yere. Ben bugün sabahtan beri adet sancısından kıvranıyorum. Doktora söyledim. Geç çatlayan yumurta da var galiba çünkü hala sıvı dolaşımı vardı rahimde. O yüzden yumurtlama geçti deyip bırakma bugün tekrar ilişkiye girin dedi. Sen de öyle yap mutlaka Günaşırı ilişkiye devam et.
Bi hastası ikiz gebeymiş ama yumurtalardan biri diğerinden 5-6 gün sonra döllenmiş. O yüzden diğer kese geç görünmüş. Gelişimlerinde de 6 günlük fark varmış. Geç döllenme ihtimalini atlama. Allah bize de ikişer ikişer nasip etsin

İnş. Canım ya sen özelemi gidiyon

Evet tabii ne yazık ki öyle.. Paraya göre muamele bizim ülkemizde.
Sen devlete gidiyosun heralde?
Evet devlete gidiyorum yani 17 cm olmuş dedi ama 1 mi 2 mi 3 mü kaç tane demedi mesela günü de geçse ovulasyonun devam edebilceğini senden öğrendim birde bişey sorcam bende hiç akıntı olmadı sende oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…