- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 27
- Konu Sahibi Elizan-seyma
-
KatılıyorumTembellik varsa bizde çalışkanlaştırırızBende ilk iğnemi geçen ay oldum nedense hiç umudum yoktu bu ay olmicak diye düşüncelerim vardı ve olmadı ama hiç üzülmedim kendimde gördüğüm değişimleri gebeliğe yorumlamadım belki ondandır Herkese tavsiyemdir adeti beklemek gerek sadece sabırla
Kuzu iğne 1-2 gün çok ağrı yapabilirmişKızlar çok kötü ağrım var bu normalmi dayanılmaz
Ayy valla çok fena bişey sanki gaz sancısı gibiKuzu iğne 1-2 gün çok ağrı yapabilirmiş
Mutlaka kesin sonuç alırsın artık. Güzel haberler ver bize deBenim 14 gün oldu iğneden sonra ne dersiniz kızlar yarın test yapayımmı
Evet mutlaka yap haber ver bizede ilk yapışınmıydıBenim 14 gün oldu iğneden sonra ne dersiniz kızlar yarın test yapayımmı
Erken gebelik testi yaptım bu gün kızkar pozitiff kan verdim 20.2 çıktıı rabbim isteyen herkese nasip etsinMutlaka kesin sonuç alırsın artık. Güzel haberler ver bize de
Ayyy kuzuuu çok sevindim çoookErken gebelik testi yaptım bu gün kızkar pozitiff kan verdim 20.2 çıktıı rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim hayırlı olsun inş. CanımErken gebelik testi yaptım bu gün kızkar pozitiff kan verdim 20.2 çıktıı rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kuzu sen naptın durumlar nasılKuzular yeni geldim doktor kontrolümden. Hemen bilgi paylaşımımı yapayım3 tane yumurtam gelişmiş 20-25 mm arasında. Ki benim yumurtam 8 mm de kalıyordu ilaç kullanmadan.
Çatlatma iğnesi vermedi. Hormon yüklemesi yapmak istemiyorum.1 hafta sonra gel çatlayıp çatlmadığına bakalım dedi. 1 hafta boyunca da Günaşırı ilişkiyi ihmal etmeyin dedi. Şimdi çatlamaya destek olması için havuç kürüne başlayacağım. Umut doldum çok şükür
Ben şimdi doktordan çıktım. 3 yumurta gelişmişti, 3ü de çatlamışKuzu sen naptın durumlar nasıl
Valla kuzu cuma çatlatma iğnesi yapmıştım zaten bugün 6. Gün sence yarın test yapmalımıyım ağrım da var adet sancısı gibi eşim de sabırsızBen şimdi doktordan çıktım. 3 yumurta gelişmişti, 3ü de çatlamışyumurtanın yerleşeceği yeri de ölçtü, hazır dedi. Çok mutlu çıktım devamında da yüzümüz güler inşallah. Bugün tekrar ilişki dedi hala şans varmış.
Sende durumlar nasıl?
Seninle aynı gibiyiz. İğne vurulmadım ama çatlamadan itibaren 7.günüm benim de. Ama daha çok erken kuzu bişey çıkmaz üzülürsün boş yere. Ben bugün sabahtan beri adet sancısından kıvranıyorum. Doktora söyledim. Geç çatlayan yumurta da var galiba çünkü hala sıvı dolaşımı vardı rahimde. O yüzden yumurtlama geçti deyip bırakma bugün tekrar ilişkiye girin dedi. Sen de öyle yap mutlaka Günaşırı ilişkiye devam et.Valla kuzu cuma çatlatma iğnesi yapmıştım zaten bugün 6. Gün sence yarın test yapmalımıyım ağrım da var adet sancısı gibi eşim de sabırsız
İnş. Canım ya sen özelemi gidiyonSeninle aynı gibiyiz. İğne vurulmadım ama çatlamadan itibaren 7.günüm benim de. Ama daha çok erken kuzu bişey çıkmaz üzülürsün boş yere. Ben bugün sabahtan beri adet sancısından kıvranıyorum. Doktora söyledim. Geç çatlayan yumurta da var galiba çünkü hala sıvı dolaşımı vardı rahimde. O yüzden yumurtlama geçti deyip bırakma bugün tekrar ilişkiye girin dedi. Sen de öyle yap mutlaka Günaşırı ilişkiye devam et.
Bi hastası ikiz gebeymiş ama yumurtalardan biri diğerinden 5-6 gün sonra döllenmiş. O yüzden diğer kese geç görünmüş. Gelişimlerinde de 6 günlük fark varmış. Geç döllenme ihtimalini atlama. Allah bize de ikişer ikişer nasip etsin
Evet özel.İnş. Canım ya sen özelemi gidiyon
Oyüzden bilgilendiriyo seni bayaEvet özel.
Oyüzden bilgilendiriyo seni baya
Evet devlete gidiyorum yani 17 cm olmuş dedi ama 1 mi 2 mi 3 mü kaç tane demedi mesela günü de geçse ovulasyonun devam edebilceğini senden öğrendim birde bişey sorcam bende hiç akıntı olmadı sende oldumuEvet tabii ne yazık ki öyle.. Paraya göre muamele bizim ülkemizde.
Sen devlete gidiyosun heralde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?