- Konu Sahibi Elizan-seyma
-
Ayy inşallah bu heyecanla 2 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorumİnşallah Çatlar kendiliğinden
Yaa canım benim çok sevindim inş. Gönlüne göre olurKuzular yeni geldim doktor kontrolümden. Hemen bilgi paylaşımımı yapayım3 tane yumurtam gelişmiş 20-25 mm arasında. Ki benim yumurtam 8 mm de kalıyordu ilaç kullanmadan.
Çatlatma iğnesi vermedi. Hormon yüklemesi yapmak istemiyorum.1 hafta sonra gel çatlayıp çatlmadığına bakalım dedi. 1 hafta boyunca da Günaşırı ilişkiyi ihmal etmeyin dedi. Şimdi çatlamaya destek olması için havuç kürüne başlayacağım. Umut doldum çok şükür
Bol limonlu su canım bende aynıyım soğanı kaynat kabukla üstüne otur kaynak suyun üstünede battaniye sar açıklık bırakma dindirir biraz çok zor Allahım kışın çektiğim bela şuan da bende yaşıyorum malesefkzlar ben galiba enfeksiyon oldumdün oldu bu iğnenin 4. günü yani. dünde değerlendiremedim sık sık idrara cıkma ve yanma var inş ilerlemez dünden beri su içiyorum ilaç içmek istemiyorum çünkü.. doktora da gitmedim ilaç vercekler diye. ağır olur femera caatlatma iğnesi üstüne antibiyotik kullanamam ne yapaym sizce geçiren var mı?
O tozu bende bi tanıdığım vermişti içmiştim çok iyiydi ismini bulabilirmisiniz acaba hap yutamıyorum geri istifra ediyorumGebelik oluşmadan bi zararı olmaz ki.. Ama için rahat etmeyecekse sor eczacıya kullabilir miyim diye. Zaten henüz gebelik yok sıkıntı olmaz bence
Yaa canım benim çok sevindim inş. Gönlüne göre olur
Hiç hatırlamıyorum kiO tozu bende bi tanıdığım vermişti içmiştim çok iyiydi ismini bulabilirmisiniz acaba hap yutamıyorum geri istifra ediyorum
HaklısınHiç hatırlamıyorum kien iyisi bi eczacıya danışmak
Hayırlısı olsun canım inş. Bende durumlar pek parlak değilMerhaba kızlar durumunuz nedir benim çatlama iğnesinden sonra 9. Günüm progestan kullanıyorum aynı zamanda bakalım sonucum ne olacak hayırlısı oşsun hepimizin hakkında
Çok sevindim gözün aydınKızlar doktordan çıktım benim yumurtalar büyümüş 17 cm olmuş aay hiç umudum yoktu valla salı günü büyümemişlerdi diye çok şükür akşam iğne vuracam hadi hayırlısı çok heycanlıyım
İnş. Canım çatlatma iğnesi aşılama gibi saati saatine değilmiş 36 saat beklemene gerek yok ilişkiye girebilirsin dedi ama 36. Saat çatlama zamanıymış oyüzden mutlaka iilişki gerekiyormuşÇok sevindim gözün aydındaha da güzel haberler alalım inşallah. İğneden sonra gün aşırı mı dedi ilişkiye?
Bana iğne vermediği için çatlama olmaz diye korkuyorum ama dün o kadar baskı vardı ki yumurtalıklarımda, resmen hissettim kocaman olduklarını ve ağrıyı çatlamaya yorumladım. İnşallah yanılmamışımdır
Evet zaten sperm uzun süre canlı kaldığı için saati çok dert etmiyorlar. Hadi hakkımızda hayırlısıİnş. Canım çatlatma iğnesi aşılama gibi saati saatine değilmiş 36 saat beklemene gerek yok ilişkiye girebilirsin dedi ama 36. Saat çatlama zamanıymış oyüzden mutlaka iilişki gerekiyormuş
İnş. Canım hayırlısıEvet zaten sperm uzun süre canlı kaldığı için saati çok dert etmiyorlar. Hadi hakkımızda hayırlısı
Sizin ilk iğneniz mi?Kızlar doktordan çıktım benim yumurtalar büyümüş 17 cm olmuş aay hiç umudum yoktu valla salı günü büyümemişlerdi diye çok şükür akşam iğne vuracam hadi hayırlısı çok heycanlıyım
Yumurta akı kıvamında akıntı ve adet olacakmış gibi ağrı hissettiyseniz çatlamıştır.Baskı da var tabi ..Çok sevindim gözün aydındaha da güzel haberler alalım inşallah. İğneden sonra gün aşırı mı dedi ilişkiye?
Bana iğne vermediği için çatlama olmaz diye korkuyorum ama dün o kadar baskı vardı ki yumurtalıklarımda, resmen hissettim kocaman olduklarını ve ağrıyı çatlamaya yorumladım. İnşallah yanılmamışımdır
Evet adet sancısı gibi hissettim ama akıntım yumurta akı gibi değil de beyazımsı bir akıntı oldu. Ertesi günü de geçti zatenYumurta akı kıvamında akıntı ve adet olacakmış gibi ağrı hissettiyseniz çatlamıştır.Baskı da var tabi ..
Hadi bakalım çatlamıştır inşallahEvet adet sancısı gibi hissettim ama akıntım yumurta akı gibi değil de beyazımsı bir akıntı oldu. Ertesi günü de geçti zaten
Evet ilk iğnem umarım çatlar hiç bişey hissetmiyorum ama hayırlısı biraz tembellik var işteSizin ilk iğneniz mi?
Tembellik varsa bizde çalışkanlaştırırızEvet ilk iğnem umarım çatlar hiç bişey hissetmiyorum ama hayırlısı biraz tembellik var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?