Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa canım benim çok sevindim inş. Gönlüne göre olur

Bol limonlu su canım bende aynıyım soğanı kaynat kabukla üstüne otur kaynak suyun üstünede battaniye sar açıklık bırakma dindirir biraz çok zor Allahım kışın çektiğim bela şuan da bende yaşıyorum malesef

Gebelik oluşmadan bi zararı olmaz ki.. Ama için rahat etmeyecekse sor eczacıya kullabilir miyim diye. Zaten henüz gebelik yok sıkıntı olmaz bence
O tozu bende bi tanıdığım vermişti içmiştim çok iyiydi ismini bulabilirmisiniz acaba hap yutamıyorum geri istifra ediyorum

Kızlar hangi şehir hangi semttesiniz belki yakınızdır
Merhaba kızlar durumunuz nedir benim çatlama iğnesinden sonra 9. Günüm progestan kullanıyorum aynı zamanda bakalım sonucum ne olacak hayırlısı oşsun hepimizin hakkında
Hayırlısı olsun canım inş. Bende durumlar pek parlak değil

Kızlar doktordan çıktım benim yumurtalar büyümüş 17 cm olmuş aay hiç umudum yoktu valla salı günü büyümemişlerdi diye çok şükür akşam iğne vuracam hadi hayırlısı çok heycanlıyım

Çok sevindim gözün aydın daha da güzel haberler alalım inşallah. İğneden sonra gün aşırı mı dedi ilişkiye?
Bana iğne vermediği için çatlama olmaz diye korkuyorum ama dün o kadar baskı vardı ki yumurtalıklarımda, resmen hissettim kocaman olduklarını ve ağrıyı çatlamaya yorumladım. İnşallah yanılmamışımdır

İnş. Canım çatlatma iğnesi aşılama gibi saati saatine değilmiş 36 saat beklemene gerek yok ilişkiye girebilirsin dedi ama 36. Saat çatlama zamanıymış oyüzden mutlaka iilişki gerekiyormuş

İnş. Canım çatlatma iğnesi aşılama gibi saati saatine değilmiş 36 saat beklemene gerek yok ilişkiye girebilirsin dedi ama 36. Saat çatlama zamanıymış oyüzden mutlaka iilişki gerekiyormuş
Evet zaten sperm uzun süre canlı kaldığı için saati çok dert etmiyorlar. Hadi hakkımızda hayırlısı

Yumurta akı kıvamında akıntı ve adet olacakmış gibi ağrı hissettiyseniz çatlamıştır.Baskı da var tabi ..

Evet ilk iğnem umarım çatlar hiç bişey hissetmiyorum ama hayırlısı biraz tembellik var işte
Tembellik varsa bizde çalışkanlaştırırız Bende ilk iğnemi geçen ay oldum nedense hiç umudum yoktu bu ay olmicak diye düşüncelerim vardı ve olmadı ama hiç üzülmedim kendimde gördüğüm değişimleri gebeliğe yorumlamadım belki ondandır Herkese tavsiyemdir adeti beklemek gerek sadece sabırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…