- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 27
- Konu Sahibi Elizan-seyma
Bide sıvı dolaşımı dediğin şey ne anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte her doktorun aynı özeni göstermediğini bildiğim için özellikle her şeyi paylaşıyorum sizinle.Evet devlete gidiyorum yani 17 cm olmuş dedi ama 1 mi 2 mi 3 mü kaç tane demedi mesela günü de geçse ovulasyonun devam edebilceğini senden öğrendim birde bişey sorcam bende hiç akıntı olmadı sende oldumu
Yumurtalar çatladıktan sonra sıvısı rahimde kalıyor. Yavaş yavaş akıntı şeklinde atıyoruz işte onları. O sıvı sancı yapıyormuş yumurta çatladıktan sonraBide sıvı dolaşımı dediğin şey ne anlamadım
Hımm 2 gündür ara araadet sancım oluyor demek ondanYumurtalar çatladıktan sonra sıvısı rahimde kalıyor. Yavaş yavaş akıntı şeklinde atıyoruz işte onları. O sıvı sancı yapıyormuş yumurta çatladıktan sonra
Evet canım tekrar yumurtlamış olabilirsin. Seninle aynıydı bat ımız dimi? 25 Kasım benimHımm 2 gündür ara araadet sancım oluyor demek ondan
Bat ne anlamadım canım ? Bide test yaptım negatif çıktı sence olmuş olsa bile gebelikte 6 günlük olsada çıkar mıEvet canım tekrar yumurtlamış olabilirsin. Seninle aynıydı bat ımız dimi? 25 Kasım benim
Beklenen adet tarihi demek. Sonraki adet günün ne zaman yani?Bat ne anlamadım canım ? Bide test yaptım negatif çıktı sence olmuş olsa bile gebelikte 6 günlük olsada çıkar mı
İnternetten baktım doğru diyosun benim adetler düzensiz canım ya belli bi düzen yok ama 3 4 aydır ayda 1 olmaya başladı sadece geçen ay 40 gün sürdü yani 10 aralıkta adet olmam lazımBeklenen adet tarihi demek. Sonraki adet günün ne zaman yani?
Hayır çıkmaz kuzum. Zaten döllendikten sonra rahme yerleşmesi 6-10 gün sürüyor. Hcg hormonu da yerleştikten sonra kanda artmaya başlıyor. En erken 10-12 günde öğrenirsin, o da kanda çıkar anca.
Adet tarihini düşünme sen. Yumurtlama gününden itibaren say 13-14 gün sonra anca belirti yaşamaya başlarsınİnternetten baktım doğru diyosun benim adetler düzensiz canım ya belli bi düzen yok ama 3 4 aydır ayda 1 olmaya başladı sadece geçen ay 40 gün sürdü yani 10 aralıkta adet olmam lazım
Üç yumurtaysa çoğul gebelik ihtimalimi varBen şimdi doktordan çıktım. 3 yumurta gelişmişti, 3ü de çatlamış yumurtanın yerleşeceği yeri de ölçtü, hazır dedi. Çok mutlu çıktım devamında da yüzümüz güler inşallah. Bugün tekrar ilişki dedi hala şans varmış.
Sende durumlar nasıl?
Hımm o zaman cuma vurdum iğneyi pazar yumurta çatladı pazar gününden mi saymm gerekAdet tarihini düşünme sen. Yumurtlama gününden itibaren say 13-14 gün sonra anca belirti yaşamaya başlarsın
Küçük de olsa ihtimal var evet ama genelde tek yumurta döllenir, diğerleri atılır vücuttan reglle. Hayırlısı olsun her türlüsü kabulümÜç yumurtaysa çoğul gebelik ihtimalimi var
Yok çatlamadan sonra 12 gün say yeterHımm o zaman cuma vurdum iğneyi pazar yumurta çatladı pazar gününden mi saymm gerek
Ama bazen geç döllenme de olabiliyor. Reglin gecikmeden emin olamazsın yani umutsuzluğa kapılma hiçHımm o zaman cuma vurdum iğneyi pazar yumurta çatladı pazar gününden mi saymm gerek
Hayırlısı inş. Ya çok durumum da yok açıkçası bu ilaçlar iğneler çok pahalı devlet karşılamıyor ilk seferinde olsaydı okadar iyi olurdu ki anlatamamAma bazen geç döllenme de olabiliyor. Reglin gecikmeden emin olamazsın yani umutsuzluğa kapılma hiç
Haklısın. Ben de aynı durumdayım. İnşallah hiçbişeye gerek kalmadan yaşarız mucizemiziHayırlısı inş. Ya çok durumum da yok açıkçası bu ilaçlar iğneler çok pahalı devlet karşılamıyor ilk seferinde olsaydı okadar iyi olurdu ki anlatamam
İnş. Canım ya sen kaç yaşındasınHaklısın. Ben de aynı durumdayım. İnşallah hiçbişeye gerek kalmadan yaşarız mucizemizi
34. Sen?İnş. Canım ya sen kaç yaşındasın
2334. Sen?
Ahh kuzum ne güzel genceciksin genç anne olacaksın