- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 27
- Konu Sahibi Elizan-seyma
-
Soğan suyu iltihaplanma için çok iyiD vitamini eksikliği var bende ..Bunu bilmiyordum demek ondan bu üşümelerBu arada Soğan ne işe yarıyor?
Daha önce de demiştim ya bi daha çağırır yeterince büyümediyse diye. Vazgeçme hemen, daha büyüme şansları var bikaç gün içinde. Kaç mm olduklarını öğrendin mi peki?Kızlar malesef yeteri kadar büyümemişler yumurtalar cuma yine gel dedi ama pek umudum yok olmadı dozajı yükseltiriz dedi doktor bu arada folikasite devam et dedi sizde kullanın ben faydsını gördüm adetlerimi düzene soktu diyebilirim
Yok söylemedi çapa infertilite çok iyi ama doktor hergittiğimde farklı oluyor vardiya sistemimi anlamadım zaten cımbızla aldım bu kadar açıklamayıdaDaha önce de demiştim ya bi daha çağırır yeterince büyümediyse diye. Vazgeçme hemen, daha büyüme şansları var bikaç gün içinde. Kaç mm olduklarını öğrendin mi peki?
Ben kullanıyorum 3 aydır folikasit. Bebeğin sağlıklı olması için de kullanılması gerekiyor mutlaka
Evet doktor açıklama yapmayınca insanın aklında bin türlü soru işareti kalıyor. Neyse sen yine moralini yüksek tut ki etkilemesin yumurta gelişiminiYok söylemedi çapa infertilite çok iyi ama doktor hergittiğimde farklı oluyor vardiya sistemimi anlamadım zaten cımbızla aldım bu kadar açıklamayıda
Saol canımEvet doktor açıklama yapmayınca insanın aklında bin türlü soru işareti kalıyor. Neyse sen yine moralini yüksek tut ki etkilemesin yumurta gelişimini
Ben ilk aşılamamda sadece 5 adet kullandım hala evde var amaNe kadar kullandın? İlk seferde olmayabilir zaten. Bazen tedaviyi bırakıp ertesi ay hamile kalanlar oluyor. En yakın zamanda nasip eder Allah inşallah
Ben 5 gün 2şer tane içtim. Yarın gidicem ama pek güzel haberlerle dönmeyeceğimi hissediyorum çünkü 2 gündür ovülasyon testi yapıyorum hiç koyulaşma yok. Bu da yumurtamın büyümediği anlamına geliyorBen ilk aşılamamda sadece 5 adet kullandım hala evde var ama
Allah büyüktür belli olmaz hep moral işi buBen 5 gün 2şer tane içtim. Yarın gidicem ama pek güzel haberlerle dönmeyeceğimi hissediyorum çünkü 2 gündür ovülasyon testi yapıyorum hiç koyulaşma yok. Bu da yumurtamın büyümediği anlamına geliyor
Bende 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır istiyoruz bebek .2 aydır letrasan kullanıyorum.ilacımın 4.günü .pazartesi kontrolüm var .heyecanla bekliyorumBen 34 yaşındayım. İkinci evliliğim. Onun da benim de birer çocuğumuz var ama biz birbirimizden bir çocuğumuz olsun çok istiyoruz. Çocuklarımız da çok istiyor kardeşleri olmasını. O zaman gerçek bir aile oluruz diyorlar. Üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum böyle söyleyince.
Biz 3 ay doğal yolla denedik. Doktora gidince yumurtalarımın gelişmediğini yaşla ilgili olduğunu söyledi ve hemen femaraya başladık. İlacım bitti, yarın kontrolüm var. Çatlatma iğnesi verecek mi bilmiyorum. Benim süreç bu
İlaca geç tepki veriyor olabilirler.Moral bozma lütfenKızlar malesef yeteri kadar büyümemişler yumurtalar cuma yine gel dedi ama pek umudum yok olmadı dozajı yükseltiriz dedi doktor bu arada folikasite devam et dedi sizde kullanın ben faydsını gördüm adetlerimi düzene soktu diyebilirim
Ben çok sık sistit olurdum. Maydanozu kaynat iç, biraz ayır tam ılımadan buharını da vajinaya tut, çok yakın tutma yakma kendini. O baya iyi gelirdi rahatlatırdı beni. Antibiyotik kullanma tabii bu süreçte ama sistit için suya karıştırılan toz var onu alıp içersen anında geçirir okzlar ben galiba enfeksiyon oldumdün oldu bu iğnenin 4. günü yani. dünde değerlendiremedim sık sık idrara cıkma ve yanma var inş ilerlemez dünden beri su içiyorum ilaç içmek istemiyorum çünkü.. doktora da gitmedim ilaç vercekler diye. ağır olur femera caatlatma iğnesi üstüne antibiyotik kullanamam ne yapaym sizce geçiren var mı?
kuzum maydonoz da bebek olsa bile düşüğe sebep oluyormuş hiç önermiyorlar onu içmemi ebe arkadas var o dedi. o toz zararlı olmaz demi.. ya en umutlu ayımda basıma gelene bakar mısınızBen çok sık sistit olurdum. Maydanozu kaynat iç, biraz ayır tam ılımadan buharını da vajinaya tut, çok yakın tutma yakma kendini. O baya iyi gelirdi rahatlatırdı beni. Antibiyotik kullanma tabii bu süreçte ama sistit için suya karıştırılan toz var onu alıp içersen anında geçirir o
Gebelik oluşmadan bi zararı olmaz ki.. Ama için rahat etmeyecekse sor eczacıya kullabilir miyim diye. Zaten henüz gebelik yok sıkıntı olmaz bencekuzum maydonoz da bebek olsa bile düşüğe sebep oluyormuş hiç önermiyorlar onu içmemi ebe arkadas var o dedi. o toz zararlı olmaz demi.. ya en umutlu ayımda basıma gelene bakar mısınız((
Maşallah ne güzel haber.Çok güzel büyümüşler ki doktor iğneye ihtiyaç duymamışKuzular yeni geldim doktor kontrolümden. Hemen bilgi paylaşımımı yapayım3 tane yumurtam gelişmiş 20-25 mm arasında. Ki benim yumurtam 8 mm de kalıyordu ilaç kullanmadan.
Çatlatma iğnesi vermedi. Hormon yüklemesi yapmak istemiyorum.1 hafta sonra gel çatlayıp çatlmadığına bakalım dedi. 1 hafta boyunca da Günaşırı ilişkiyi ihmal etmeyin dedi. Şimdi çatlamaya destek olması için havuç kürüne başlayacağım. Umut doldum çok şükür
Ya aslında gerek duymadı değil de, kendiliğinden çatlıyor mu diye kontrol etmek istiyor. Mümkünse doğal yollarla olsun hormon yüklemeyelim boşuna diyor. Mantıklı..Maşallah ne güzel haber.Çok güzel büyümüşler ki doktor iğneye ihtiyaç duymamışhavuç kürü dediğiniz incir ve havuç olması lazım sanırım
İnşallah Çatlar kendiliğindenYa aslında gerek duymadı değil de, kendiliğinden çatlıyor mu diye kontrol etmek istiyor. Mümkünse doğal yollarla olsun hormon yüklemeyelim boşuna diyor. Mantıklı..
Evet incir içiyordum reglimden beri. Şimdi havuçla karıştırıcam.
aksama bakıcam canım sağolGebelik oluşmadan bi zararı olmaz ki.. Ama için rahat etmeyecekse sor eczacıya kullabilir miyim diye. Zaten henüz gebelik yok sıkıntı olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?