Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay kullandığımda ağrı yaşamıştım 11 günü gittim 16.5 mm büyümüştü yumurtam ağrıyla alakası olmayabilir aslında

Belkide bilemiyoruz çatlatma iğnesi vurdular mı
Evet kontrolden iki gün sonraya iğne vurul dedi doktor .Siz ne aşamadasınız .Bu ay tekrar iğne kullanacaklar beraber bekleyelim.İnşallah Herkes bu ay olumlu sonuç alır

Yarın kontrolüm var bakalım büyümüşmü ama bugün şiddetli idrar yanmam var çok kötü durumdayım biraz kanamalı da etkiler diye çok korkuyorum kış geldi yine başımın belası kış çorap patik giydiğim halde ayağım buz

Yaa benimde ayak üşümesi sorunum var her yerim sımcıcakken ayaklarımı ısıtamıyorum .Kansızlıkta yok niye öyle bilemedim .Yarın yaz olur mu kontrolden sonra

Yaa benimde ayak üşümesi sorunum var her yerim sımcıcakken ayaklarımı ısıtamıyorum .Kansızlıkta yok niye öyle bilemedim .Yarın yaz olur mu kontrolden sonra
D vitamini eksikliği yapar zamanında çok soğuk yedim ayaktan benim sıkıntım oyüzden bide d vitamini yarın inş. Hayırlı haberler alırım soğan kaynatıp üstüne çömeldim biraz iyi geldi ama tam çözüm değil tabi

Merhaba kzlar bende femara kullandım ikinci ayım geçen ay olmadı ilişkiye uyamamıştım ondan diye düşünüyorum bugün çatlatma iğnesinin 3. Günü değerlendiriliyorum bakalım herkese sabırlar diliyorum bakalım hangimiz ilk güzel haberi vericek:)

Hayırlısı inş. Tutar canım

İlk güzel haberleri sizden alacağız inşallah bütün belirtilerinizi paylaşın bizimle lütfen

D vitamini eksikliği var bende ..Bunu bilmiyordum demek ondan bu üşümeler Bu arada Soğan ne işe yarıyor?

Merhabalar .Sanırım en önde sen gidiyorsun burda.Ben daha iğne vurulmadım .İlk güzel haberi senden alırız inşallah .Bize de umut olur

Kızlar ne kadardır bekliyorsunuz anne olmayı? Yaşınız kaç? Kaç aydır ilaç kullanıyorsunuz? Biraz bahseder misiniz

Ben 34 yaşındayım. İkinci evliliğim. Onun da benim de birer çocuğumuz var ama biz birbirimizden bir çocuğumuz olsun çok istiyoruz. Çocuklarımız da çok istiyor kardeşleri olmasını. O zaman gerçek bir aile oluruz diyorlar. Üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum böyle söyleyince.
Biz 3 ay doğal yolla denedik. Doktora gidince yumurtalarımın gelişmediğini yaşla ilgili olduğunu söyledi ve hemen femaraya başladık. İlacım bitti, yarın kontrolüm var. Çatlatma iğnesi verecek mi bilmiyorum. Benim süreç bu

Ben de kullandım ama olumsuz sonuçlandı tedavim inşallah sende olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…