- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
- Konu Sahibi Elizan-seyma
-
Valla doktorum bugün gece 10 ve 11 arası ilişki dedi Bi yarın dedi bende ona uyayım dedim ovi test kullanıyorum cok koydular bu gece 10 da 36 saat olucak tam bidaha yapıcam bugün bunlar dün sabah ve akşam yaptıklarım iğneden sonraCanım napptın merak içindeyiz
Canım napptın merak içindeyiz
Süper.. 36 saat sonraya verdi ilişkiyi yani? İnşallah tutar, güzel haberler alırız. Femara kullanırken kasık ağrınız oldu mu hiç? Bende hiçbişey yok da büyümüyor mu acaba yumurtalar diyorum. Genelde kullananlar ağrı yaşadığını söylüyor çünküValla doktorum bugün gece 10 ve 11 arası ilişki dedi Bi yarın dedi bende ona uyayım dedim ovi test kullanıyorum cok koydular bu gece 10 da 36 saat olucak tam bidaha yapıcam bugün bunlar dün sabah ve akşam yaptıklarım iğneden sonraEki Görüntüle 2717238
Ben klomen kullandım canm ama ikiside bir etki yapıyor heralde bende hiç olmadı bende öyle düşündüm senin gibi sonra hap bitti doktora gittim çatlatma iğnesi olunca oldu ağrı meğersem gelişmiş 2 taneSüper.. 36 saat sonraya verdi ilişkiyi yani? İnşallah tutar, güzel haberler alırız. Femara kullanırken kasık ağrınız oldu mu hiç? Bende hiçbişey yok da büyümüyor mu acaba yumurtalar diyorum. Genelde kullananlar ağrı yaşadığını söylüyor çünkü
İnşaAllah canımmmSüper.. 36 saat sonraya verdi ilişkiyi yani? İnşallah tutar, güzel haberler alırız. Femara kullanırken kasık ağrınız oldu mu hiç? Bende hiçbişey yok da büyümüyor mu acaba yumurtalar diyorum. Genelde kullananlar ağrı yaşadığını söylüyor çünkü
İnş. Tutar canım kızlar femara kullandığım günlerde bende aşırı kasık ağrısı ve bel ağrısıValla doktorum bugün gece 10 ve 11 arası ilişki dedi Bi yarın dedi bende ona uyayım dedim ovi test kullanıyorum cok koydular bu gece 10 da 36 saat olucak tam bidaha yapıcam bugün bunlar dün sabah ve akşam yaptıklarım iğneden sonraEki Görüntüle 2717238
Valla doktorum bugün gece 10 ve 11 arası ilişki dedi Bi yarın dedi bende ona uyayım dedim ovi test kullanıyorum cok koydular bu gece 10 da 36 saat olucak tam bidaha yapıcam bugün bunlar dün sabah ve akşam yaptıklarım iğneden sonraEki Görüntüle 2717238
İnş. Tutar canım femara kullandığım günlerde bende aşırı kasık ağrısı ve bel bacak ağrısı oldu ilk defa bukadar adetimin sonuna kadar ağrı yaşadımki 3. Günümde başlıyorum zaten ilacaValla doktorum bugün gece 10 ve 11 arası ilişki dedi Bi yarın dedi bende ona uyayım dedim ovi test kullanıyorum cok koydular bu gece 10 da 36 saat olucak tam bidaha yapıcam bugün bunlar dün sabah ve akşam yaptıklarım iğneden sonraEki Görüntüle 2717238
Kişiden kişiye değişiyor işte neye göre bilemiyoruz. Ben 5.günü başladım ama hiiiç ağrım olmadı. Sadece dün afedersiniz ilişkiye girdiğimizde yumurtalıklarımda öyle bir basınç ve ağrı oldu ki hıhh dedim tamam benim süreç başladıİnş. Tutar canım kızlar femara kullandığım günlerde bende aşırı kasık ağrısı ve bel ağrısı
İnş. Tutar canım femara kullandığım günlerde bende aşırı kasık ağrısı ve bel bacak ağrısı oldu ilk defa bukadar adetimin sonuna kadar ağrı yaşadımki 3. Günümde başlıyorum zaten ilaca
Aynen benmde öyle olduaşırı ağrım yok ama ilişki sırasında cok hissettmKişiden kişiye değişiyor işte neye göre bilemiyoruz. Ben 5.günü başladım ama hiiiç ağrım olmadı. Sadece dün afedersiniz ilişkiye girdiğimizde yumurtalıklarımda öyle bir basınç ve ağrı oldu ki hıhh dedim tamam benim süreç başladı
İlacım dün bitti 2 gün sonra da yumurta kontrolüm var. Çatlatma yapar mı bilmiyorum inşallah büyümüşlerdir
Kişiden kişiye değişiyor işte neye göre bilemiyoruz. Ben 5.günü başladım ama hiiiç ağrım olmadı. Sadece dün afedersiniz ilişkiye girdiğimizde yumurtalıklarımda öyle bir basınç ve ağrı oldu ki hıhh dedim tamam benim süreç başladı
İlacım dün bitti 2 gün sonra da yumurta kontrolüm var. Çatlatma yapar mı bilmiyorum inşallah büyümüşlerdir
İşte değişiyor haklısınız benim doktor neden hünde 1 al dedi anlamadım çoğu insan 2 alıyorAynen benmde öyle olduaşırı ağrım yok ama ilişki sırasında cok hissettm
Belkide 1 alman yeterlidir yumurtalar iyi dueumdadırİşte değişiyor haklısınız benim doktor neden hünde 1 al dedi anlamadım çoğu insan 2 alıyor
İşte değişiyor haklısınız benim doktor neden hünde 1 al dedi anlamadım çoğu insan 2 alıyor
Belkide 1 alman yeterlidir yumurtalar iyi dueumdadır
Hiç bilmiyorum canım sen bizden önde gidiyosunEki Görüntüle 2717782 bu dün ve dünden önceki gün iğne vurulduğu zaman dün gece 36 saat oldu çatlaması lazm ama test yapmadım gece bugün yapıcam sizce nasıl çatladığı bellinokur
Pik harika olmuşEki Görüntüle 2717782 bu dün ve dünden önceki gün iğne vurulduğu zaman dün gece 36 saat oldu çatlaması lazm ama test yapmadım gece bugün yapıcam sizce nasıl çatladığı bellinokur
Tamam canmPik harika olmuşt çizgisi silikleştiyse çatladı demektir kuzum yap bi test bakalım
Büyümüştür büyümüştürBayanlar bende letrasan kullanıyorum yani diğer adı femara aslında .pazartsi kontrolüm var benim de bakalım nasıl büyümeleri
Hadi hayırlısı inş. Tutar seninkideBayanlar bende letrasan kullanıyorum yani diğer adı femara aslında .pazartsi kontrolüm var benim de bakalım nasıl büyümeleri
Adet döngünün kaçıncı günü oluyor kontrolün? İnşallah büyümüştürBayanlar bende letrasan kullanıyorum yani diğer adı femara aslında .pazartsi kontrolüm var benim de bakalım nasıl büyümeleri
12.günü gel dedi doktorAdet döngünün kaçıncı günü oluyor kontrolün? İnşallah büyümüştür
Pazartesi demişsin. Bugün müydü kontrolün? Beni de 12 günü çağırdı. Çarşamba gidicem ben de12.günü gel dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?