- Konu Sahibi Elizan-seyma
Yeterince büyümemiş olursa 2 gün sonra falan bi daha çağırır zatenBanada 11. Günü gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeterince büyümemiş olursa 2 gün sonra falan bi daha çağırır zatenBanada 11. Günü gel dedi
Hayır bugün değil ayın 16sıPazartesi demişsin. Bugün müydü kontrolün? Beni de 12 günü çağırdı. Çarşamba gidicem ben de
Öyle mi daha ilk ilaç kullanışım oyüzden pek bilmiyorum sizin kaçıncıYeterince büyümemiş olursa 2 gün sonra falan bi daha çağırır zaten
Ben geçen ay kullandığımda ağrı yaşamıştım 11 günü gittim 16.5 mm büyümüştü yumurtam ağrıyla alakası olmayabilir aslındaKişiden kişiye değişiyor işte neye göre bilemiyoruz. Ben 5.günü başladım ama hiiiç ağrım olmadı. Sadece dün afedersiniz ilişkiye girdiğimizde yumurtalıklarımda öyle bir basınç ve ağrı oldu ki hıhh dedim tamam benim süreç başladı
İlacım dün bitti 2 gün sonra da yumurta kontrolüm var. Çatlatma yapar mı bilmiyorum inşallah büyümüşlerdir
Benim de ilk kullanışım ama forumda kullanan arkadaşlardan gayet hakimim artık konuyaÖyle mi daha ilk ilaç kullanışım oyüzden pek bilmiyorum sizin kaçıncı
Demek ki öyle evet. Herkesin adet sancısı yaşamaması gibi..Ben geçen ay kullandığımda ağrı yaşamıştım 11 günü gittim 16.5 mm büyümüştü yumurtam ağrıyla alakası olmayabilir aslında
Belkide bilemiyoruz çatlatma iğnesi vurdular mıBen geçen ay kullandığımda ağrı yaşamıştım 11 günü gittim 16.5 mm büyümüştü yumurtam ağrıyla alakası olmayabilir aslında
Yarın kontrolüm var bakalım büyümüşmü ama bugün şiddetli idrar yanmam var çok kötü durumdayım biraz kanamalı da etkiler diye çok korkuyorum kış geldi yine başımın belası kış çorap patik giydiğim halde ayağım buzBelkide bilemiyoruz çatlatma iğnesi vurdular mı
Evet kontrolden iki gün sonraya iğne vurul dedi doktor .Siz ne aşamadasınız .Bu ay tekrar iğne kullanacaklar beraber bekleyelim.İnşallah Herkes bu ay olumlu sonuç alır
Yaa benimde ayak üşümesi sorunum var her yerim sımcıcakken ayaklarımı ısıtamıyorum .Kansızlıkta yok niye öyle bilemedim .Yarın yaz olur mu kontrolden sonraYarın kontrolüm var bakalım büyümüşmü ama bugün şiddetli idrar yanmam var çok kötü durumdayım biraz kanamalı da etkiler diye çok korkuyorum kış geldi yine başımın belası kış çorap patik giydiğim halde ayağım buz
D vitamini eksikliği yapar zamanında çok soğuk yedim ayaktan benim sıkıntım oyüzden bide d vitamini yarın inş. Hayırlı haberler alırım soğan kaynatıp üstüne çömeldim biraz iyi geldi ama tam çözüm değil tabiYaa benimde ayak üşümesi sorunum var her yerim sımcıcakken ayaklarımı ısıtamıyorum .Kansızlıkta yok niye öyle bilemedim .Yarın yaz olur mu kontrolden sonra
Hayırlısı inş. Tutar canımMerhaba kzlar bende femara kullandım ikinci ayım geçen ay olmadı ilişkiye uyamamıştım ondan diye düşünüyorum bugün çatlatma iğnesinin 3. Günü değerlendiriliyorum bakalım herkese sabırlar diliyorum bakalım hangimiz ilk güzel haberi vericek:)
İlk güzel haberleri sizden alacağız inşallah bütün belirtilerinizi paylaşın bizimle lütfenMerhaba kzlar bende femara kullandım ikinci ayım geçen ay olmadı ilişkiye uyamamıştım ondan diye düşünüyorum bugün çatlatma iğnesinin 3. Günü değerlendiriliyorum bakalım herkese sabırlar diliyorum bakalım hangimiz ilk güzel haberi vericek:)
D vitamini eksikliği var bende ..Bunu bilmiyordum demek ondan bu üşümeler Bu arada Soğan ne işe yarıyor?D vitamini eksikliği yapar zamanında çok soğuk yedim ayaktan benim sıkıntım oyüzden bide d vitamini yarın inş. Hayırlı haberler alırım soğan kaynatıp üstüne çömeldim biraz iyi geldi ama tam çözüm değil tab
Merhabalar .Sanırım en önde sen gidiyorsun burda.Ben daha iğne vurulmadım .İlk güzel haberi senden alırız inşallah .Bize de umut olurMerhaba kzlar bende femara kullandım ikinci ayım geçen ay olmadı ilişkiye uyamamıştım ondan diye düşünüyorum bugün çatlatma iğnesinin 3. Günü değerlendiriliyorum bakalım herkese sabırlar diliyorum bakalım hangimiz ilk güzel haberi vericek:)
Ben de kullandım ama olumsuz sonuçlandı tedavim inşallah sende olurMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim çapa infertiliteye gidiyorum yaşım 23 ve pcos luyum ilk adetimden beri adetlerim düzensiz malesef doktor bana femara 2.5 mg verdi adetin 3. Günü başlayıp sonuncu gününe kadar günde 1 kez kullanmamı söyledi 11. Günde gel dedi çok heycanlıyım acaba yumurtalarım geliştimi salı günü doktor randevum var kimler benim gibi
Ne kadar kullandın? İlk seferde olmayabilir zaten. Bazen tedaviyi bırakıp ertesi ay hamile kalanlar oluyor. En yakın zamanda nasip eder Allah inşallahBen de kullandım ama olumsuz sonuçlandı tedavim inşallah sende olur