- 20 Kasım 2020
- 645
- 380
- 53
- 25
İnşallah bu defa güzel büyümüşlerBende öyle düşünüyorum, 2 ay önce 10.gün 15mm olmuştu hafta sonuna denk gelmişti iğneyi ne zaman vuracağımızı bilemiyoruz 11.gün daha iyi olurKaç aydır hep erken vuruyorum ovitrelli gibi geliyor hiç 18üstü görmeden hep vurdurdu doktor
Benim dr 18 mm görmeden iğne günü vermiyorBüyüyordur ama çağırmıyor 15-17 den sonra iğne günü veriyor sadece
Canım sana tavsiyem bekle 17 den sonra hergun 2 mm büyüyor ona göre daya kendine havuç suyunuBüyüyordur ama çağırmıyor 15-17 den sonra iğne günü veriyor sadece
İnofolic kullanıyorum, hergün kabak çekirdeği avokado incir kuru yemiş pekmez, yarın havuca da başlarım tam olurCanım sana tavsiyem bekle 17 den sonra hergun 2 mm büyüyor ona göre daya kendine havuç suyunu
Benim bu ay 5 yumurta vardı 3 havuç suyu ile çatladı son ikisi çok büyüdüğü için catlama iğnesi yapıldı ama havuç suyu çok iyi gerçektenİnofolic kullanıyorum, hergün kabak çekirdeği avokado incir kuru yemiş pekmez, yarın havuca da başlarım tam olur
5 yumurta iyiiBenim bu ay 5 yumurta vardı 3 havuç suyu ile çatladı son ikisi çok büyüdüğü için catlama iğnesi yapıldı ama havuç suyu çok iyi gerçekten
İğneden sonra kaçıncı gündesinBenim bu ay 5 yumurta vardı 3 havuç suyu ile çatladı son ikisi çok büyüdüğü için catlama iğnesi yapıldı ama havuç suyu çok iyi gerçekten
Miskokulu nasılsınnBenim dr 18 mm görmeden iğne günü vermiyor
İyim canim cok şükür sen nasilsin?Miskokulu nasılsınn
Heyecanla hastanede sıramı bekliyorumİyim canim cok şükür sen nasilsin?
Hayırlısı olsunnMerhaba kızlar. Ben geçen yıl Femara kullandım 3 ay aralıklı olarak. Bunlardan ikisinde gebelik oldu ama pıhtılaşma olduğu bilmiyorduk biri düşük, biri dış gebelik oldu. Sonra 3 ay ara. Bir süre doğal yolla denedik. Taşınınca yeni doktorum klomene başladı, onunla hiç gebelik olmadı. Sonra 5 ay yine doğal yolla denedik, kafamızı dinledik. Bu ay tekrar Femaraya başladım. Artık en büyük korkum sağlıksız gebelik oldu. Bu aydan umutluyum yine bakalım, herkes için hayırlısı olsun
Benim 14 gün canım ama negatif pazartesi adet günüm bakalımİğneden sonra kaçıncı gündesin
Naptin canim hala bekliyormusun?Heyecanla hastanede sıramı bekliyorum
Bugun test yaptinmi canim?Benim 14 gün canım ama negatif pazartesi adet günüm bakalım
Yok yapmadım kuzum bu ayda olmadı artık âdeti beklemeceBugun test yaptinmi canim?
Sağolun hepimiz içinHayırlısı olsunnPıhtılaşma için ilaç kullanıyormusun
Belli olmazYok yapmadım kuzum bu ayda olmadı artık âdeti beklemece
Hiç planladığım gibi olmadıNaptin canim hala bekliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?