• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekliyorum canim, düşük önleyici tedaviye başladık proluton depot ve bi kaç ilaç kullanıyorum dünden, haftaya ultrasona giderim inşallah , şimdi çok küçük zaten göremem şimdi
Dün doktor testosterona da bakalım dedi, fazla çıktı bende, 0,1 -0,7 arası olmalı bende 1,45 çıktı ,acaba bebege bi etkisi olurmu bu hormonun ben araştırdım bişey bulamadım😕

Bende aniden açilma oldu ve doğum başladi. Serklajla zorla durduruldu. Ama serklaj zamani kese delindi enfeksiyon kaptim. Oyle kaybettim. Ama benim rahim ağzi uzunlugum hep normaldi. Aniden açilma için bir doktor rahim agzi yetmezligi dedi, biri ikize bağli erken doğum. Ama yine de tekrar hamilelikde serklaj yapilacak
Anladim bnmde kesen patladi dogum basladi doktorum bir sikinti yk dedi yani acilma yoktu bilemiorm drdami anlamadi ne oldu zaten ilacla rahim acildi suni sanciyla dogm oldu bilemedm artk rahim agziyetmezligi anlasilablcek birsy deilmiki boyle tahminmi ediiyorms

Anladım canim iyi yapmişsınız Allah hayırlısını nasip etsin hepimize bende dış gebelik geçirdim zor süreçler Allah yardımcımız olsun.
Dis gebelikte cokcok zor Allahim yardimcimiz olsun Rabbim kumseyi evladiyla veya evlatsizlikla sinamasn hepimize nasip olsn saglikla hayirlisiyla aminnnnn

İyi pazarlar femerayı kullandım 11. Gün doktara gittik 13. Tekrar çağırdı ve yumurta yeterli büyüklüğe eriştiği için ovitella çatlatma iğnesi yaptı 3 gün ilişki önerdi ve 3. Günden itibaren gebelik oluşursa iyi tutunması için pregestoron diye yanlış yazmadıysam sabah akşam vajinal yoldan. Bir ilaç yazdı 15 gün sonra test yapacağız dedi İlk kez bu işlemleri uyguluyorum Allah aratmasın ilk aşama da başarılı gebelik ihtimali nedir ve pregestoran çok uyku hali yapıyormuş doğru mu

İyi pazarlar femerayı kullandım 11. Gün doktara gittik 13. Tekrar çağırdı ve yumurta yeterli büyüklüğe eriştiği için ovitella çatlatma iğnesi yaptı 3 gün ilişki önerdi ve 3. Günden itibaren gebelik oluşursa iyi tutunması için pregestoron diye yanlış yazmadıysam sabah akşam vajinal yoldan. Bir ilaç yazdı 15 gün sonra test yapacağız dedi İlk kez bu işlemleri uyguluyorum Allah aratmasın ilk aşama da başarılı gebelik ihtimali nedir ve pregestoran çok uyku hali yapıyormuş doğru mu
Hayırlı uğurlu olsun canim tedavin, bende geçen sene ilk ayda tutdu, bu sene 2ci ayda

Cok sukur canim iyiyim sen nasilsin? Ilaclarimi aliyorum qarip duygular var icimde biraz korku biraz umut karismis rabbim sizede tattirsin bu duyguyu🤲ama dusuklerden sonra korku daha cok oluyor
İyiyim bende femarayı kullanıyorum, çarşamba günü gel dedi ama çarşamba günü 9.gün oluyor, ben cuma 11.gün gitmeyi düşünüyorum ☺️ Pazar günü gibi çatlatma olur. Senin yaptığın gibi yapmayı düşünüyorum ama kafama göre büyüğü kendiliğinden çatlar nasılsa sonrakileri çatlatırım 1-2 gün sonra yaparım iğnemi belkii

İyiyim bende femarayı kullanıyorum, çarşamba günü gel dedi ama çarşamba günü 9.gün oluyor, ben cuma 11.gün gitmeyi düşünüyorum ☺️ Pazar günü gibi çatlatma olur. Senin yaptığın gibi yapmayı düşünüyorum ama kafama göre büyüğü kendiliğinden çatlar nasılsa sonrakileri çatlatırım 1-2 gün sonra yaparım iğnemi belkii
İnşallah canimm, bu ay bebiş haberini bekliyorum senden🤩😍😍

Bence hemen tup bebege gitme ben ilk hamileliyimde 7ci femara denememdi. Ikiz hamileligim oldu o zaman. benim doktorum çok iyi. O diyorki genelde doktorlar ilaçdan korkup 3 ay başarisiz olursa tup bebek ya da aşilamaya yonlendiriyorlar. Halbuki 3 ay içinde olumsuz sonuç almak tamamen normal. Her ay ovulasyon gitse bile 1 sene hamile kalamamak normalken tedaviyle ne deyişiyor? Ve tup bebekde yuklenen tedavi ve hormonlar, ustelik psikolojik ve maddi yipranma uzun sureli ilaç tedavisinden çok daha ağir. Umudunu üzme. Tedaviye devam ettikce hamile kalma ihtimalin artacak zaten
Merhaba, aralıksız 7 ay mı femara kullandınız acaba? herhangi bir yan etkisi oldumu

ben daha once klomen kullandım ve sizinki gibi progesteron da kullandım. hamile kaldıgımı ogrendikten sonra da 4.aya kadar progesteron kullandım ve kesinlikle acayip uyku yapıyor, aksamları 8 bucukta tv nin karsısında sızıyordum bir daha kendime gelemiyordum. Allah saglıkla bebek sahip olmayı nasip etsin size, bebiş olsun da uyku halini de idare edersiniz bir süre :)

Back