Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen hafta bugün çatlatma iğnesi vuruldum regli tarihine kadar bekleyeyim mi yoksa kan testi yaptırsam çıkar mı merak içerisindeyim
Bir hafta geçmiş iğneden anladığım kadarıyla, cok erken yalnış pozitif çıkar kan verirsen , en iyisi ader tarihini bekle ya da en iğneden 12 gün geçsin öyle yap

Bir hafta geçmiş iğneden anladığım kadarıyla, cok erken yalnış pozitif çıkar kan verirsen , en iyisi ader tarihini bekle ya da en iğneden 12 gün geçsin öyle yap
Haftaya pazar iğne üzerinden 14 gün geçmiş olucak adet olalı da 28 gün
O zaman ben bu haftayı da çıkarayım Allahın izniyle 2 şubat eşimin doğum günü İnşallah olumlu olur hediye gibi de olur
İdrar testi yine çıkmaz değil mi kan tahlili şart

14 gün geçtikten sonra idrar testinde de çıkıyor canim, ben 13 günde idrar testiyle öğrendim

Çatlamıştır ama tutar mı işte her ay çatlıyor zaten ama sonuç yok Senden heyecanla haber bekliyorum nasıl kaç kalp
İnşallah tutmuşdur canim , eşim doktora yarin git diyor, tam 6 haftalık olucak, kalp atışı duyulurmu acaba yoksa 7 haftalık olması mı lazım? Ben geçen yıl 7+1 de duymuştum o yuzden daha erkek duyuluyormu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…