Doğru söylüyor bence canim, ama cok güzel büyümüş bugun yarin çatlicak siz hemen çalışmalara başlayınOvitrelle gerek yok bu ay dedi, ee dedim 11mm ler ne olucak sağlıklı olan büyük olan her zaman, takipe gerek yok dedi ..
Ovitrelsiz en azından test yaparsam yalancı pozitif çıkmazDoğru söylüyor bence canim, ama cok güzel büyümüş bugun yarin çatlicak siz hemen çalışmalara başlayınhayirlisi olsun inşallah
Aynen bende onu düşünmüştümOvitrelsiz en azından test yaparsam yalancı pozitif çıkmazkesin test yaparım
Ay inşallah yine öyle oluurrİnşallah8 sene önce kendiliğinden çatlamıştı hamile kaldığımda
Bir hafta geçmiş iğneden anladığım kadarıyla, cok erken yalnış pozitif çıkar kan verirsen , en iyisi ader tarihini bekle ya da en iğneden 12 gün geçsin öyle yapGeçen hafta bugün çatlatma iğnesi vuruldum regli tarihine kadar bekleyeyim mi yoksa kan testi yaptırsam çıkar mı merak içerisindeyim
Haftaya pazar iğne üzerinden 14 gün geçmiş olucak adet olalı da 28 günBir hafta geçmiş iğneden anladığım kadarıyla, cok erken yalnış pozitif çıkar kan verirsen , en iyisi ader tarihini bekle ya da en iğneden 12 gün geçsin öyle yap
14 gün geçtikten sonra idrar testinde de çıkıyor canim, ben 13 günde idrar testiyle öğrendimHaftaya pazar iğne üzerinden 14 gün geçmiş olucak adet olalı da 28 gün
O zaman ben bu haftayı da çıkarayım Allahın izniyle 2 şubat eşimin doğum günü İnşallah olumlu olur hediye gibi de olur
İdrar testi yine çıkmaz değil mi kan tahlili şart
Günaydınn nasılsın14 gün geçtikten sonra idrar testinde de çıkıyor canim, ben 13 günde idrar testiyle öğrendim
Günaydınn canim iyim çok şükür sen nasılsın?Günaydınn nasılsın
İyiyim bendeGünaydınn canim iyim çok şükür sen nasılsın?
Yumurtan çatladımı agri falan oldumu canim?İyiyim bende
Evet 3 gündür tüm çatlama belirtileri varYumurtan çatladımı agri falan oldumu canim?
Ay cok şükür inşallah çatlamışdır, ben bu hafta perşembe ya da cuma gidicem doktora inşallahEvet 3 gündür tüm çatlama belirtileri var
Çatlamıştır ama tutar mı işte her ay çatlıyor zaten ama sonuç yokAy cok şükür inşallah çatlamışdır, ben bu hafta perşembe ya da cuma gidicem doktora inşallah
İnşallah tutmuşdur canimÇatlamıştır ama tutar mı işte her ay çatlıyor zaten ama sonuç yokSenden heyecanla haber bekliyorum nasıl kaç kalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?