Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 ay kullandim 1 ay kullanmadim. Sonra tekrar kullandim. Hayir rahim duvarim falan hep çok iyiydi. Ona da yan etkisi olmadi
Cevabınız için çok teşekkür ederim :) kaybınız icin cok uzuldum, bundan sonrası sizin için yolunda gider inşallah

bende ilk defa bu ay kullanıyorum femara normalde dün 6.gün temizlenmem gerekirdi.hala pespembe az da olsa geliyor kanamam.bugun ilacın sonu biter de değerlendiririz

Cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum, 3 günü de değerlendirdik pazartesi progestana başladım bu sabah kasıklarım da ağrı var sebebi ne olabilir sizce

Evet daha 2 gün olmasına rağmen bilgisayar karşısında mesai de uyuyacaktım neredeyse akşam da erkenden uyudum kaldım şimdilik 15 gün kullanacağım sonra doktor test yapacak regl gelmez ise

Cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum, 3 günü de değerlendirdik pazartesi progestana başladım bu sabah kasıklarım da ağrı var sebebi ne olabilir sizce
Hepsi iğnenin etkisi canım iğne etkisi geçtikçe belirtilerde geçer eğer gebelik oluşursa âdetin yaklaşınca tekrar belirtiler geri gelir iğnenin içinde neredeyse 20 betahcg değeri var

Hepsi iğnenin etkisi canım iğne etkisi geçtikçe belirtilerde geçer eğer gebelik oluşursa âdetin yaklaşınca tekrar belirtiler geri gelir iğnenin içinde neredeyse 20 betahcg değeri var
Ne kadar heyecanlı bir süreç videolardaki gibi keşke izleyebilme şansımız olsa oldu mu olmadı mı diye

Bende öyle düşünüyorum, 2 ay önce 10.gün 15mm olmuştu hafta sonuna denk gelmişti iğneyi ne zaman vuracağımızı bilemiyoruz 11.gün daha iyi olur Kaç aydır hep erken vuruyorum ovitrelli gibi geliyor hiç 18üstü görmeden hep vurdurdu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…