• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnofolic kullanıyorum, hergün kabak çekirdeği avokado incir kuru yemiş pekmez, yarın havuca da başlarım tam olur 🥳🌟
Benim bu ay 5 yumurta vardı 3 havuç suyu ile çatladı son ikisi çok büyüdüğü için catlama iğnesi yapıldı ama havuç suyu çok iyi gerçekten

Merhaba kızlar. Ben geçen yıl Femara kullandım 3 ay aralıklı olarak. Bunlardan ikisinde gebelik oldu ama pıhtılaşma olduğu bilmiyorduk biri düşük, biri dış gebelik oldu. Sonra 3 ay ara. Bir süre doğal yolla denedik. Taşınınca yeni doktorum klomene başladı, onunla hiç gebelik olmadı. Sonra 5 ay yine doğal yolla denedik, kafamızı dinledik. Bu ay tekrar Femaraya başladım. Artık en büyük korkum sağlıksız gebelik oldu. Bu aydan umutluyum yine bakalım, herkes için hayırlısı olsun 🙏

Merhaba kızlar. Ben geçen yıl Femara kullandım 3 ay aralıklı olarak. Bunlardan ikisinde gebelik oldu ama pıhtılaşma olduğu bilmiyorduk biri düşük, biri dış gebelik oldu. Sonra 3 ay ara. Bir süre doğal yolla denedik. Taşınınca yeni doktorum klomene başladı, onunla hiç gebelik olmadı. Sonra 5 ay yine doğal yolla denedik, kafamızı dinledik. Bu ay tekrar Femaraya başladım. Artık en büyük korkum sağlıksız gebelik oldu. Bu aydan umutluyum yine bakalım, herkes için hayırlısı olsun 🙏
Hayırlısı olsunn 🤲🏽 Pıhtılaşma için ilaç kullanıyormusun

Naptin canim hala bekliyormusun?
Hiç planladığım gibi olmadı 😂 çarşamba günü gelmen gerekiyordu geç kaldın geç kaldın diyip durdu 😅 önce sağ baktı 11mm 10mm, sola geçti aynı 11mm 10mm bi korku sardı beni çok var ama tam gelişmemiş !! Sonra sola bakmaya devam ederken amaaa bir tane çokk büyümüş dedi 20mm çarşamba günü gelseydin çatlatma yapardık çok iyi görünüyor kendiliğinden çatlıcak dedi 😅

Back