- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
Ya siz testere dişli aslanpençesi kullandınız mı acaba Bende kullanmak istiyorumdaCanım naptın, yumurtlama oldu mu? Ovulasyon ile takip ediyor musun?
Evet düzenli olmasa da ara ara içiyorum canımYa siz testere dişli aslanpençesi kullandınız mı acaba Bende kullanmak istiyorumda
Hala içmeye devam ediyor musun canım yoksa yumurta gelistikden sonra bıraktın mıEvet düzenli olmasa da ara ara içiyorum canım
Yumurta geliştikten sonra bıraktım canım, günde bir kupa içiyordumHala içmeye devam ediyor musun canım yoksa yumurta gelistikden sonra bıraktın mı
Tamam canım sağolYumurta geliştikten sonra bıraktım canım, günde bir kupa içiyordum
Çocuk istediğimiz için gittim bakti isde yumurtalar gördü bunları buyutcez dedi pazartesi gitcem isde kontrole ilk kez kullnyorum bu ilaçları .klomenle femarayi ayni anda verdi bana size de öle verdi .Sen yeni mi başladın canım ya bende bu ay böyle kullansam mi diye düşünüyorum benim sağ yumurtalığım da hiç yumurta oluşumu olmuyor femara kullanıyorum iki aydır sadece sol tarafta tek yumurta oluşuyor bende pcos var senin bir sorunun var mı
Yok canım ben sadece femara kullanıyorum iki aydır sadece sol tarafta tek yumurta oluşuyorÇocuk istediğimiz için gittim bakti isde yumurtalar gördü bunları buyutcez dedi pazartesi gitcem isde kontrole ilk kez kullnyorum bu ilaçları .klomenle femarayi ayni anda verdi bana size de öle verdi .
Sen kaç aydır deniyorsun bir de polikistik over var bende canımYok canım ben sadece femara kullanıyorum iki aydır sadece sol tarafta tek yumurta oluşuyor
Merhaba bende pkos var iki ay klomen kullandım her ay bir 18 mm yumurtam oluştu ve duphastanla çatladı fakat mantar enfeksiyonundan dolayı tutmadı. Enfeksiyon tedavisi gördüm 3 ay. Enfeksiyon bitti ve doktorum adetin 3.gunu günde iki tane femara kullanmamı söyledi. Adetimin 9. Gününde kontrole çağırdı yani bugün fakat folukul yeterince gelişmemiş bugün ve yarın günde ikişer tane femara kullan dedi. Bu tür deneyimi olan var mı ilk kontrolde gelişmeyip sonraki günlerde yumurtası gelişen?Merhaba kızlar,
Gebelik çalışmasında 10. ayımızdayız. Geçen ay doktora gittiğimde femara verdi fakat olumlu sonuç alamadık, benim taşınma sürecim vardı, stres falanda fazlaydı sanırım bunların da etkisi oldu.
Bu ay yeniden femara verdi doktor, bugün adetimin 3.günü, ilk ilacımı içtim az önce.
Femaraya ek olarak, prowomen folik asit kullanıyorum. Bol bol ceviz, fındık, badem tüketiyorum. Avakado aldım, her gün yemeyi düşünüyorum. Bugün zeytinyağlı incir kürüne de başladım, bakalım yumurtalarım güzel gelişecek mi?
Sizler bu süreçte neler yapıyorsunuz? Kaçıncı günde yumurtalarınız büyüdü? Hamile kalanlar önerilerinizi bekliyorum
Evet klomen kulanirken doktor adetinin üçüncü günü başla 14. Günü gel kontrole demişti o şekilde gitmiştim 18 mm di 14. Günü. O yüzden umutluyum sonucta femara icin daha kaliteli diyorlar.Benim de Perşembe günü kontrolüm var tekrar. Bakalım sonucumuz nasıl olacak. Umarım kavuşuruz bebitolaramiza en yakın zamanda.Merhaba maya bende femara kullanıyorum 10.günüm bugün kontrolüm vardı biri 13mm olmuş, bir kaç tane 10mm vardı onları hiç saymadı küçük dedi günde 2 femara ya devam ediyorum perşembe günü kontrolüm var, toplamda 16 femara almış olucam bu kadar çok alındığını bilmiyordum, 9.gün erken zaten pko varsa daha geç yumurtlayabiliyoruz
Merhaba Neşe bugün kontrolümüz vardı ne durumda senin yumurtalar. Doktor bana 14mm sağda var 12 mm de solda var cumartesi sabahi gel bakalım bı daha dedi. Yeterince büyümusse çatlatma iğnesi yapacağız yoksa bir dahaki ay deneyeceğiz dedi. Sizde durum nedir?Merhaba maya bende femara kullanıyorum 10.günüm bugün kontrolüm vardı biri 13mm olmuş, bir kaç tane 10mm vardı onları hiç saymadı küçük dedi günde 2 femara ya devam ediyorum perşembe günü kontrolüm var, toplamda 16 femara almış olucam bu kadar çok alındığını bilmiyordum, 9.gün erken zaten pko varsa daha geç yumurtlayabiliyoruz
Merhaba maya iyi büyüyor senin yumurtalarMerhaba Neşe bugün kontrolümüz vardı ne durumda senin yumurtalar. Doktor bana 14mm sağda var 12 mm de solda var cumartesi sabahi gel bakalım bı daha dedi. Yeterince büyümusse çatlatma iğnesi yapacağız yoksa bir dahaki ay deneyeceğiz dedi. Sizde durum nedir?
İnş fakat doktor dedi c tesi de buyumesse bir dahaki aya deneyecez en azından 14. Gününe kadar bakılması gerekmiyor mu? Bugün 12.gunum daha. Bu kafamı karıştırdı. Sen ne durumdasın senin de kontrolün vardı.Senin cumartesi günü 17 olur Pazartesi 20mminşş
Ay hadi İnşallah senden de güzel haberler bekliyorum.Merhaba maya iyi büyüyor senin yumurtalarbenim sağdaki 17,5mm olmuş yarın çatlatma iğnesi vurucam kendim cumartesi günüde ilişki dedi doktor Günde 1,5mm büyümüş oluyor, yarın 19mm olur
Merhaba Aydeniz , umarım istediğin sonucu alırsın femara etkili bı ilaçKizlar selam bende geçen ay kullandim femara bgn Dr 2 tane yumurtanın büyüdugunu söyledi ilk kullanisim o kadar heyecanlıyım ki inşallah sonuçları iyi olur
Cumartesi günü gel demiş 14.günün 17mm olur o gün, femara ya güveniyorumİnş fakat doktor dedi c tesi de buyumesse bir dahaki aya deneyecez en azından 14. Gününe kadar bakılması gerekmiyor mu? Bugün 12.gunum daha. Bu kafamı karıştırdı. Sen ne durumdasın senin de kontrolün vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?