• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yeni mi başladın canım ya bende bu ay böyle kullansam mi diye düşünüyorum benim sağ yumurtalığım da hiç yumurta oluşumu olmuyor femara kullanıyorum iki aydır sadece sol tarafta tek yumurta oluşuyor bende pcos var senin bir sorunun var mı
Çocuk istediğimiz için gittim bakti isde yumurtalar gördü bunları buyutcez dedi pazartesi gitcem isde kontrole ilk kez kullnyorum bu ilaçları .klomenle femarayi ayni anda verdi bana size de öle verdi .

Çocuk istediğimiz için gittim bakti isde yumurtalar gördü bunları buyutcez dedi pazartesi gitcem isde kontrole ilk kez kullnyorum bu ilaçları .klomenle femarayi ayni anda verdi bana size de öle verdi .
Yok canım ben sadece femara kullanıyorum iki aydır sadece sol tarafta tek yumurta oluşuyor

Merhaba kızlar,

Gebelik çalışmasında 10. ayımızdayız. Geçen ay doktora gittiğimde femara verdi fakat olumlu sonuç alamadık, benim taşınma sürecim vardı, stres falanda fazlaydı sanırım bunların da etkisi oldu.
Bu ay yeniden femara verdi doktor, bugün adetimin 3.günü, ilk ilacımı içtim az önce.

Femaraya ek olarak, prowomen folik asit kullanıyorum. Bol bol ceviz, fındık, badem tüketiyorum. Avakado aldım, her gün yemeyi düşünüyorum. Bugün zeytinyağlı incir kürüne de başladım, bakalım yumurtalarım güzel gelişecek mi? 🥰

Sizler bu süreçte neler yapıyorsunuz? Kaçıncı günde yumurtalarınız büyüdü? Hamile kalanlar önerilerinizi bekliyorum ♥️
Merhaba bende pkos var iki ay klomen kullandım her ay bir 18 mm yumurtam oluştu ve duphastanla çatladı fakat mantar enfeksiyonundan dolayı tutmadı. Enfeksiyon tedavisi gördüm 3 ay. Enfeksiyon bitti ve doktorum adetin 3.gunu günde iki tane femara kullanmamı söyledi. Adetimin 9. Gününde kontrole çağırdı yani bugün fakat folukul yeterince gelişmemiş bugün ve yarın günde ikişer tane femara kullan dedi. Bu tür deneyimi olan var mı ilk kontrolde gelişmeyip sonraki günlerde yumurtası gelişen?

Merhaba maya bende femara kullanıyorum 10.günüm bugün kontrolüm vardı biri 13mm olmuş, bir kaç tane 10mm vardı onları hiç saymadı küçük dedi günde 2 femara ya devam ediyorum perşembe günü kontrolüm var, toplamda 16 femara almış olucam bu kadar çok alındığını bilmiyordum, 9.gün erken zaten pko varsa daha geç yumurtlayabiliyoruz

Merhaba maya bende femara kullanıyorum 10.günüm bugün kontrolüm vardı biri 13mm olmuş, bir kaç tane 10mm vardı onları hiç saymadı küçük dedi günde 2 femara ya devam ediyorum perşembe günü kontrolüm var, toplamda 16 femara almış olucam bu kadar çok alındığını bilmiyordum, 9.gün erken zaten pko varsa daha geç yumurtlayabiliyoruz
Evet klomen kulanirken doktor adetinin üçüncü günü başla 14. Günü gel kontrole demişti o şekilde gitmiştim 18 mm di 14. Günü. O yüzden umutluyum sonucta femara icin daha kaliteli diyorlar.Benim de Perşembe günü kontrolüm var tekrar. Bakalım sonucumuz nasıl olacak. Umarım kavuşuruz bebitolaramiza en yakın zamanda.

Kizlar selam bende geçen ay kullandim femara bgn Dr 2 tane yumurtanın büyüdugunu söyledi ilk kullanisim o kadar heyecanlıyım ki inşallah sonuçları iyi olur

Cuma günü hsg olucam bu ay femara son kullanısım

Merhaba Neşe bugün kontrolümüz vardı ne durumda senin yumurtalar. Doktor bana 14mm sağda var 12 mm de solda var cumartesi sabahi gel bakalım bı daha dedi. Yeterince büyümusse çatlatma iğnesi yapacağız yoksa bir dahaki ay deneyeceğiz dedi. Sizde durum nedir?

Merhaba Neşe bugün kontrolümüz vardı ne durumda senin yumurtalar. Doktor bana 14mm sağda var 12 mm de solda var cumartesi sabahi gel bakalım bı daha dedi. Yeterince büyümusse çatlatma iğnesi yapacağız yoksa bir dahaki ay deneyeceğiz dedi. Sizde durum nedir?
Merhaba maya iyi büyüyor senin yumurtalar 🐣🐣 benim sağdaki 17,5mm olmuş yarın çatlatma iğnesi vurucam kendim cumartesi günüde ilişki dedi doktor 🤲🏽 Günde 1,5mm büyümüş oluyor, yarın 19mm olur

İnş fakat doktor dedi c tesi de buyumesse bir dahaki aya deneyecez en azından 14. Gününe kadar bakılması gerekmiyor mu? Bugün 12.gunum daha. Bu kafamı karıştırdı. Sen ne durumdasın senin de kontrolün vardı.
Cumartesi günü gel demiş 14.günün 17mm olur o gün, femara ya güveniyorum 🥰

Back