Canım benim doktorum adetin 3.gününden başlattı ve 5 gün kullandırdı. Sen doktoruna tam sordun mu ne zamana kadar kullanacağını, bi yanlışlık olmasınMerhaba maya bende femara kullanıyorum 10.günüm bugün kontrolüm vardı biri 13mm olmuş, bir kaç tane 10mm vardı onları hiç saymadı küçük dedi günde 2 femara ya devam ediyorum perşembe günü kontrolüm var, toplamda 16 femara almış olucam bu kadar çok alındığını bilmiyordum, 9.gün erken zaten pko varsa daha geç yumurtlayabiliyoruz
Bende bu ay femarada son ayım 3 ayım yarın hsg olucak yarında femaram bitiyor bende 5 gun sabah aksam kullanıyormCanım benim doktorum adetin 3.gününden başlattı ve 5 gün kullandırdı. Sen doktoruna tam sordun mu ne zamana kadar kullanacağını, bi yanlışlık olmasın
Evet bende şaşırdım ama benim doktorum sık sık kontrole çağırıyor ve duruma göre devam ettiriyor, ilk 4 gün 1 tane kullandım sonraki 6 gün 2 tane toplamda 16 oldu, çok olduğunu düşündüm ama ancak 17,5mm oldu, herkes gibi günde 2 beş gün kullansaydım belki gelişmeyecekti ve boşa gidecektiCanım benim doktorum adetin 3.gününden başlattı ve 5 gün kullandırdı. Sen doktoruna tam sordun mu ne zamana kadar kullanacağını, bi yanlışlık olmasın
Dün çatlatma iğnemi oldum ama hiç ağrı belirti yokKızlar benimde adetime 10 gün kaldı çok merak ediyorum acaba tuttu mu gebelik oluştumu falan,günler geçmiyor şu
Guzel sonuçlar alirsin insallahDün çatlatma iğnemi oldum ama hiç ağrı belirti yok
Enfeksiyon cok etkiliyormuş sanırım ya dimi? Bende haziranda denerken o aralar sürekli mantar oluyordum. Klomen catlatma ignesiyle tutmamıştı. Belkide enfeksiyondan dolayı tutmamıştıMerhaba bende pkos var iki ay klomen kullandım her ay bir 18 mm yumurtam oluştu ve duphastanla çatladı fakat mantar enfeksiyonundan dolayı tutmadı. Enfeksiyon tedavisi gördüm 3 ay. Enfeksiyon bitti ve doktorum adetin 3.gunu günde iki tane femara kullanmamı söyledi. Adetimin 9. Gününde kontrole çağırdı yani bugün fakat folukul yeterince gelişmemiş bugün ve yarın günde ikişer tane femara kullan dedi. Bu tür deneyimi olan var mı ilk kontrolde gelişmeyip sonraki günlerde yumurtası gelişen?
Evet enfeksiyon ciddi anlamda gebeliği etkiliyor. Kroniklesiyor mantar tedavi görmen daha iyi olur. Enfeksiyonu bitirdikten sonra gebelik tedavisi görmen lazım yoksa boşa gidiyor bütün çabalar. İki ayın böyle çop olmuştu enfeksiyondan dolayı.Enfeksiyon cok etkiliyormuş sanırım ya dimi? Bende haziranda denerken o aralar sürekli mantar oluyordum. Klomen catlatma ignesiyle tutmamıştı. Belkide enfeksiyondan dolayı tutmamıştı
Ay evet ben bütün yaz mantarla uğraştım gerçekten. Bi ara yeşil akıntı geliyordu resmen kaşıntı ile birlikte.Doktorumla bu durumu paylaşıcam bende gebe kalmadıysam bu ay. Bu ay bi kaşıntı sıkıntım yok ama bakıcam kalamzsamEvet enfeksiyon ciddi anlamda gebeliği etkiliyor. Kroniklesiyor mantar tedavi görmen daha iyi olur. Enfeksiyonu bitirdikten sonra gebelik tedavisi görmen lazım yoksa boşa gidiyor bütün çabalar. İki ayın böyle çop olmuştu enfeksiyondan dolayı.
Aynı şekilde yeşil akıntı yarı fosforlu gibi parça parça birde gelen akıntı yara yapıyordu ben sirkeyle geçirdim onu, her lavaboya gittiğimde sirkeli suyla temizliyodum. O geçti mantar oldu. Tedavi olmazsan geçmiyor kendiliğinden kesinlikle soylemelisin doktoruna. Fitille birlikte hap kullandım şuan hicbisey yok enfeksiyona dair.Ay evet ben bütün yaz mantarla uğraştım gerçekten. Bi ara yeşil akıntı geliyordu resmen kaşıntı ile birlikte.Doktorumla bu durumu paylaşıcam bende gebe kalmadıysam bu ay. Bu ay bi kaşıntı sıkıntım yok ama bakıcam kalamzsam
Maya sen ne yaptın ??Evet enfeksiyon ciddi anlamda gebeliği etkiliyor. Kroniklesiyor mantar tedavi görmen daha iyi olur. Enfeksiyonu bitirdikten sonra gebelik tedavisi görmen lazım yoksa boşa gidiyor bütün çabalar. İki ayın böyle çop olmuştu enfeksiyondan dolayı.
Cumartesi günü kaç mm olduİnş fakat doktor dedi c tesi de buyumesse bir dahaki aya deneyecez en azından 14. Gününe kadar bakılması gerekmiyor mu? Bugün 12.gunum daha. Bu kafamı karıştırdı. Sen ne durumdasın senin de kontrolün vardı.
Sağ ve solda birer tane 16 mm oldu doktor. Çatlatma iğnesi yapmadı herhangi bi ilac vermedi. Boşuna hormon vermeyelim çok kaliteli olmaz bu boyutta iğne yapmayalım dedi kendiliğinden catlarsa spontan gebelik olabilir. Bi dahaki ay bugün gel gebelik olmamışsa bu sefer femarayla birlikte bı ilaç daha yazacağım daha etkili olur dedi. Bakalım bu iki gündür kramplar giriyor opak Beyaz kokusuz kasintisiz akıntılarim oldu. Artık kistlesti mi orda çatladı mi bilmiyorum 23 Kasım'da gideceğim tekrar. Sen de var mı belirtiler iğne yapmıştın kaç mm olmuştu senin?Cumartesi günü kaç mm oldu
Cumartesi günü 16mm olduysa büyümeye devam ediyor demektir illa 14.gün yumurtlayacak değiliz, kaç kişi okudum burda 14mm doktor olmadı diyor sonra bi bakıyor hamile, ilacın etkisi devam ediyor bugün yarın çatlar seninkiler inşallah…benim hiç ağrım olmadı çatlamadı mı acaba dedim kendi kendimeSağ ve solda birer tane 16 mm oldu doktor. Çatlatma iğnesi yapmadı herhangi bi ilac vermedi. Boşuna hormon vermeyelim çok kaliteli olmaz bu boyutta iğne yapmayalım dedi kendiliğinden catlarsa spontan gebelik olabilir. Bi dahaki ay bugün gel gebelik olmamışsa bu sefer femarayla birlikte bı ilaç daha yazacağım daha etkili olur dedi. Bakalım bu iki gündür kramplar giriyor opak Beyaz kokusuz kasintisiz akıntılarim oldu. Artık kistlesti mi orda çatladı mi bilmiyorum 23 Kasım'da gideceğim tekrar. Sen de var mı belirtiler iğne yapmıştın kaç mm olmuştu senin?
Valla doktor da söyledi kendiliğinden daha da büyüyebilir düzenli ilişki öneriyorum dedi. O günden beridir ara ara kramp giriyor kasıklarıma bir de bugün bobrek agrisi gibi bel ağrım oldu iki taraflı. Adet günlerimiz de yakın sanırım. Tabi benim ne zaman çatlayıp catlamayacagi belli değil daha bı sinir oluyorumCumartesi günü 16mm olduysa büyümeye devam ediyor demektir illa 14.gün yumurtlayacak değiliz, kaç kişi okudum burda 14mm doktor olmadı diyor sonra bi bakıyor hamile, ilacın etkisi devam ediyor bugün yarın çatlar seninkiler inşallah…benim hiç ağrım olmadı çatlamadı mı acaba dedim kendi kendimeadetime 10 gün var çokk var
Umarım ya valla ilk adetimden beridir hiç catladigini düşünmüyorum kendiliğinden. ağır polikistik benimki 7 ayda bir adet görüyorum çok zor benim için çatlaması. Ama umarım dediğin gibi olur.17,5 perşembe günü bende 20 göremedim, cuma günü ovitrelle yap cumartesi ilişki başlasın dedi, bir gün daha çağırsaymış seni iyi olurdu ama içini rahat tut çoğu zaman kendiliğinden çatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?