• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım ya valla ilk adetimden beridir hiç catladigini düşünmüyorum kendiliğinden. ağır polikistik benimki 7 ayda bir adet görüyorum çok zor benim için çatlaması. Ama umarım dediğin gibi olur.
Maya nasılsın nasıl hissediyorsun belirtin varmı? Benim iğnenin 7.günü hiçç bi değişiklik yok

Maya nasılsın nasıl hissediyorsun belirtin varmı? Benim iğnenin 7.günü hiçç bi değişiklik yok
Valla iki yumurtalığımda da batma oluyor ara sıra hatta biraz yumurtaligimin biraz üst tarafına da vuruyor bazen ani hareketlerde de kramp giriyor bide böbreklerimin biraz alt tarafında yani belimde ağrılar var 3 gündür ara sıra geliyor o da. Akıntı namına hicbisey yok. Bulantı falan da yok. Ama bı annene sorsana hamilelik belirtileri var mıymış çocuklarına hamile kaldiginda genetik olarak kız anneye çekiyor bu konularda benim annemde hiç belirti yokmuş ne bı bulanti ne bişey belirti göstermeyedebilirsin genetiklik varsa . Umarım senden güzel haberler alırım ya.

Erken gebelik testi yapabilirsin sanırım. Yarın değil de sonraki gün sabah idrayiyla erken gebelik testi yapsana. Teyzemde aşılama yaptı aşılamanın 8. Günü erken gebelik testinde silik çizgisi çıkmıştı.

8sene önce hamile kaldım ilk klomenle hemde o zaman çok şanslıymışım farkında değildim 💖 bir oğlum var 7 yaşında, belirtiler çok farklıydı göğüs ucu ateş gibi yanıyordu sütyen rahatsız ediyordu :( oğlum çok istiyor ama tutmadı bi daha ne klomenle ne gonalefle,ne aşılama, femara da tutmazsa tüp bebek denicez artık

Bu ay femarayı son kullanısımdı iki gun once yumurtladım ve gecen cuma hsg oldum temız cıktı insallah bu ay umut olur bana 18 ay oldu

8sene önce hamile kaldım ilk klomenle hemde o zaman çok şanslıymışım farkında değildim 💖 bir oğlum var 7 yaşında, belirtiler çok farklıydı göğüs ucu ateş gibi yanıyordu sütyen rahatsız ediyordu :KK43: oğlum çok istiyor ama tutmadı bi daha ne klomenle ne gonalefle,ne aşılama, femara da tutmazsa tüp bebek denicez artık
Maşallah Allah Bağışlasın , inşallah olur da tüp bebeğe gerek kalmaz. Benim çocuğum yok bakalım nasil olacak. Hayırlısı olsun hepimiz için.😊

Nasılsın maya nasıl hissediyorsun ? 10.gün test yaptım yalancı pozitifi göremedim .. hiç belirtim yok 😞

Bugünde negatif
Hadi ya çoktandır girememistim. Bugün dedim bı sorayım naptın diye. Kesin mi olmadığı? Bende de belirti yok yumurtalık sancılarım falan da yok bakalım artık Kasım ayına kaldı sanırım. Ne zaman catlayacagi belli de değil bende çatlamış mi onu da bilmiyorum erken gebelik testi yaptım negatif cikti.Hayırlisi olsun bakalim.

Çok hafif çizgi çıkardı olsaydı, ne ışık tuttum yok hiç yok 😄 bakalım belki dozunu daha iyi ayarlarlar

Çok hafif çizgi çıkardı olsaydı, ne ışık tuttum yok hiç yok 😄 bakalım belki dozunu daha iyi ayarlarlar
Nesecim merhaba, ya adetime 3 gün var bugün kahverengi leke oldu ben de. Ama normalde adet olurkenki sancım olmadı sadece belim ağrıyor. Geç mi çatladı yumurtam acaba yeni mi yerleşiyor. Yumurtalık sancılarım da yok yerleşme kanamasiysa kaç gün sonra erken gebelik testi yaparsam çıkar.

Nesecim merhaba, ya adetime 3 gün var bugün kahverengi leke oldu ben de. Ama normalde adet olurkenki sancım olmadı sadece belim ağrıyor. Geç mi çatladı yumurtam acaba yeni mi yerleşiyor. Yumurtalık sancılarım da yok yerleşme kanamasiysa kaç gün sonra erken gebelik testi yaparsam çıkar.
2 3 gune cıkar canım

Devamı gelmezse cumartesi günü test yap
Valla bugün baş ağrısı ve baş dönmesi ara ara oldu. Ciğerlerime ve sırtıma ağrı girdi. Başıma gelmeyen kalmadı. Bu arada yumurtalık ağrılarim da gelip gidiyor ama adet gibi değil şişkinlik, yumurtada gaz sancısı varmış gibi. İnşallah dediğin gibidir. 🤗🤗

Klomen ve gonalf in çok yan etkisi olurdu, bu femarayla hiç ne yumurtlamayı hissettim, ne adet ne hamile belirtisi var 😅

Benim de klomen etkili olmuştu. Güya bu daha kaliteli. Devam ediyo kanamam daha durmadı yani . Adet oldum. Şansıma. Niye erken oldum onu bilemedim.

Back