Kullanılabilir zaten parayla alıyorsun ama yumurtan çok büyürse çatlamazsa falan liste dönüşebilir, oyüzden doktor kontrolünde olsa daha iyi olurFemara doktor kontrolü dışında kullanılabilir mi ?
Canım, 3 eylülde regli oldum 5.günü ilaca başla dedi 7 eylülde femara ya başladım 5 gün kullandım ilacın 5.günü benimde ovilasyon testim senin ki gibiydi 11 eylül oluyor yani 11 ve 12 eylülde birliktelik oldu .13-14 Eylülde de olmadı .15 Eylülde yine ovilasyon testi yaptım 2.çizgi yine koyuydu ama patlak koyu değildi c gibi belirgindi baya o günde birliktelik oldu.27 Eylülde ovilasyon testi yapim bidaha öylesine dedim bi baktım 2.çizgi koyu dedim allah allah ben kaç kere yumurtluyorum ya da kist falan mı oldu korktum bir an, evde gebelik testi vardı kaset testi hayalet çizgi çıktı. Erken gebelik testinde daha belirgin bir çizgi çıktı. Çarşamba günü doktora gittiğimde 4 haftalık dedi hesaplayınca 15 Eylülde ki birlikteliğe denk geliyor. Yani ilacın bittiği günden başlayarak o haftayı değerlendirin kuzum bence hadi inşallah bu ay güzel haber al. Doktor reglinin başladığı ilk günü sayarak mı 10.gün gel dedi. ?Kuzu peki pik görünce mi doktora gittin, nasıl yaptın? Bugün benim adetimin 5.günü, şimdiden böyle olmuş. Doktor 10.gün çağırmıştı
Evet canım reglin ilk gününü 1 sayarak 10.gün gel dedi, hayırlı olsun bebişin. Rabbim bizlere de nasip eder inşallahCanım, 3 eylülde regli oldum 5.günü ilaca başla dedi 7 eylülde femara ya başladım 5 gün kullandım ilacın 5.günü benimde ovilasyon testim senin ki gibiydi 11 eylül oluyor yani 11 ve 12 eylülde birliktelik oldu .13-14 Eylülde de olmadı .15 Eylülde yine ovilasyon testi yaptım 2.çizgi yine koyuydu ama patlak koyu değildi c gibi belirgindi baya o günde birliktelik oldu.27 Eylülde ovilasyon testi yapim bidaha öylesine dedim bi baktım 2.çizgi koyu dedim allah allah ben kaç kere yumurtluyorum ya da kist falan mı oldu korktum bir an, evde gebelik testi vardı kaset testi hayalet çizgi çıktı. Erken gebelik testinde daha belirgin bir çizgi çıktı. Çarşamba günü doktora gittiğimde 4 haftalık dedi hesaplayınca 15 Eylülde ki birlikteliğe denk geliyor. Yani ilacın bittiği günden başlayarak o haftayı değerlendirin kuzum bence hadi inşallah bu ay güzel haber al. Doktor reglinin başladığı ilk günü sayarak mı 10.gün gel dedi. ?
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım. İnşallah isteyen bekleyen herkese en yakın zamanda nasip olsun hayırlısıylaEvet canım reglin ilk gününü 1 sayarak 10.gün gel dedi, hayırlı olsun bebişin. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah
3.gün canım. Sen doktora gitmedin miTeşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım. İnşallah isteyen bekleyen herkese en yakın zamanda nasip olsun hayırlısıylaSen kaçıncı gün başladın ilaca?
Femara kullanırken doktor yumurta takibini sen ovilasyon testi ile evde takip edersin dedi çağırmadı o nedenle gitmedim.3.gün canım. Sen doktora gitmedin mi
Anladım teşekkür ederimKullanılabilir zaten parayla alıyorsun ama yumurtan çok büyürse çatlamazsa falan liste dönüşebilir, oyüzden doktor kontrolünde olsa daha iyi olur
Canım bende Carsmaba günü başladım femaraya bu ay güzel sonuçlar aliriz Inslalah:)Merhaba kızlar,
Gebelik çalışmasında 10. ayımızdayız. Geçen ay doktora gittiğimde femara verdi fakat olumlu sonuç alamadık, benim taşınma sürecim vardı, stres falanda fazlaydı sanırım bunların da etkisi oldu.
Bu ay yeniden femara verdi doktor, bugün adetimin 3.günü, ilk ilacımı içtim az önce.
Femaraya ek olarak, prowomen folik asit kullanıyorum. Bol bol ceviz, fındık, badem tüketiyorum. Avakado aldım, her gün yemeyi düşünüyorum. Bugün zeytinyağlı incir kürüne de başladım, bakalım yumurtalarım güzel gelişecek mi?
Sizler bu süreçte neler yapıyorsunuz? Kaçıncı günde yumurtalarınız büyüdü? Hamile kalanlar önerilerinizi bekliyorum
Canım naptın, yumurtlama oldu mu? Ovulasyon ile takip ediyor musun?Canım bende Carsmaba günü başladım femaraya bu ay güzel sonuçlar aliriz Inslalah:)
Neye dayanarak düşüğe sebep olur dediniz? O kadar araştırdım böyle bir çalışma makale yazı hiçbir şey bulamadım ben. Dayanak göstermeden kesin konuşmayı doğru bulmuyorum çünkü burada çoğumuz sağlıklı gebelik için avokado tüketiyoruz.avakado hergün tüketilmez eğer gebelik olma ihtimali varsa düşüğü sebep olur . yumurtlama gününüzden sonra 1 hafta günde 1 tane şeklinde tüketip bırakın . böyle ce gebelik olacaksa tutunmasına yardımcı olur. unutmayın yumurtlama gününden itibaren sadece 1 hafta yiyin
İnstagram dan birgebeningünlüğü sayfasını takip edebilirsiniz. Ebru hanım var ovulasyon uzmanı ve eczacı kendisiNeye dayanarak düşüğe sebep olur dediniz? O kadar araştırdım böyle bir çalışma makale yazı hiçbir şey bulamadım ben. Dayanak göstermeden kesin konuşmayı doğru bulmuyorum çünkü burada çoğumuz sağlıklı gebelik için avokado tüketiyoruz.
Avokado hamilelere tavsiye edilen en sağlıklı besinlerden biridir bu arada.
Biliyorum ama ebru hanımın böyle payalaşımını görmedim ben şimdi tekrar avokadolu postunu kontrol ettim bir takipçisi yazmış başa tutturduğu mesaj şu:İnstagram dan birgebeningünlüğü sayfasını takip edebilirsiniz. Ebru hanım var ovulasyon uzmanı ve eczacı kendisi
Ama yumurtlama gördükten sonra sonra sadece 1 hafta tüketin diyor oda gebelik olursa tutunmasına yardımcı oluyormuş. Elbette herkes görüyor yazılanları zaten amacımız bilgilerimizi paylaşmak birbirimize yardımcı olmak değil miBiliyorum ama ebru hanımın böyle payalaşımını görmedim ben şimdi tekrar avokadolu postunu kontrol ettim bir takipçisi yazmış başa tutturduğu mesaj şu:
"Evet benim kızımda düşük riskim vardı doğuma kadar gün aşırı avokado yedirdi doktorum."
Yani bunu doktor demiş her neyse bu konu çok hassas olduğundan böylesine net bir şekilde bir mesajı görünce dayanağını sormak istedim. Takdir edersiniz ki sözlerimiz bir çok kişiye ulaşıyor dikkat etmek gerekiyor
Daha sonrasında gerek yok anlamında demiştir dediyse. Tutunma zamanı yumurtlama sonrasıAma yumurtlama gördükten sonra sonra sadece 1 hafta tüketin diyor oda gebelik olursa tutunmasına yardımcı oluyormuş. Elbette herkes görüyor yazılanları zaten amacımız bilgilerimizi paylaşmak birbirimize yardımcı olmak değil mi
Dediğiniz gibi o anlamda demiş olabilir. Sizden sonra tekrar sayfaya baktım yorumlarda kullanan varmış hamile iken. Düzeltme için teşekkürlerDaha sonrasında gerek yok anlamında demiştir dediyse. Tutunma zamanı yumurtlama sonrası
1 hafta kritik. Avokadonun düşük yaptığına dair herhangi bir bilgi yok tam tersi tutunmayı kolaylaştırır. Yanlış bilgiyi düzeltmiş olduk
Yok canım takip etmiyorum perşembe günü doktora kontrole giderim belki öğrenirimCanım naptın, yumurtlama oldu mu? Ovulasyon ile takip ediyor musun?
Sen yeni mi başladın canım ya bende bu ay böyle kullansam mi diye düşünüyorum benim sağ yumurtalığım da hiç yumurta oluşumu olmuyor femara kullanıyorum iki aydır sadece sol tarafta tek yumurta oluşuyor bende pcos var senin bir sorunun var mıFemara +klomen ayni anda verdi bana corospirin birde böyle içen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?