- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
O zaman erken gebelik testi yapma şansın varsa ondan yap canım artık iğne etkisi kalmaz çünkü 17 gün olmuş çünküKorkuyorum ya cizgi hayalet gibi , kan verirsem eşim baya umutlanır, çıkmazsa cok üzülücez , test bi tik daha koyulaşsa kan vericem
Canim ben Bakudeyim , burda erken gebelik testi bulursam alıcam mutlaka , şimdiye kadar hep normal kaset test yapiyodumO zaman erken gebelik testi yapma şansın varsa ondan yap canım artık iğne etkisi kalmaz çünkü 17 gün olmuş çünkü
O sana daha iyi sonuç verir eğer kan vermeye korkuyorsanCanim ben Bakudeyim , burda erken gebelik testi bulursam alıcam mutlaka , şimdiye kadar hep normal kaset test yapiyodum
Cok tesekur ederim canim, sonuc ne olursa haber vericemO sana daha iyi sonuç verir eğer kan vermeye korkuyorsan
Hadi bakalım güzel haberler ile beraber inşallahCok tesekur ederim canim, sonuc ne olursa haber vericem
gün içinde koyulaştı mı testinCanim ben Bakudeyim , burda erken gebelik testi bulursam alıcam mutlaka , şimdiye kadar hep normal kaset test yapiyodum
Çok az canimgün içinde koyulaştı mı testin
Sen naptin adet gelmedi hala dimi?
10cu günden sonra siliniyor qaliba, inşallah yeniden koyulaşırBenim testlerimde bunlar bakalım ne zaman silinecek
Hiç silinicekmis gibi durmuyor canım yapıştı kaldı bugün 10 gün iğne ile 11 gün10cu günden sonra siliniyor qaliba, inşallah yeniden koyulaşır
Hayırlısı olsun canım o zaten ne zaman ilaç kullanman gerektiğini söyler ilaç bitiminde gidince bakar ama hormon tahlili bakalım derse o zaman 3 günü gitmen lazımBenim 16.gün silikti biliyorsunuzbugün adet oldum, ilk günü doktor bakıyormu yoksa pzartesi gününü mü bekleyeyim ama o zaman 4.gün oluyor ?
Canım ben zaten 17 gününde adet oluyorum 15 de kan veriyorum benimde 3 ayimdi bu ay hep en geç 10 gününde negatifi görürdüm ama hala göremedim deli gibi su içiyorum tuvalete çıkıyorum ama hala negatife dönmediİğne günü ile sayarsam 17.gün silikti benim, sonra da test yapmadım, erken test yapmayın derimya da hissediyorsanız kan verin
Ne yaptınn10cu günden sonra siliniyor qaliba, inşallah yeniden koyulaşır
Evet canım bende hep 3 günü başlıyorum genelde 3-4 denemeden sonra gebe kalan çok olmuş kistte yapmıyor klomen gibi19.adet oldum son denemem olucak aslında evde femaram var pazar günü 3.günü başlayıp öyle mi gitsem pazartesi3 ay femara mı seninde ? Güzel geliştiriyor ve yan etkisi yokmuş gerçekten klomenden çok daha iyiymiş, 2 ay tutmadı 3.ay için hala çok umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?