• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20211209_214500.jpg
    IMG_20211209_214500.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20211209_214325.jpg
    IMG_20211209_214325.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 40
Benim 16.gün silikti biliyorsunuz 😔 bugün adet oldum, ilk günü doktor bakıyormu yoksa pzartesi gününü mü bekleyeyim ama o zaman 4.gün oluyor ?

Benim 16.gün silikti biliyorsunuz 😔 bugün adet oldum, ilk günü doktor bakıyormu yoksa pzartesi gününü mü bekleyeyim ama o zaman 4.gün oluyor ?
Hayırlısı olsun canım o zaten ne zaman ilaç kullanman gerektiğini söyler ilaç bitiminde gidince bakar ama hormon tahlili bakalım derse o zaman 3 günü gitmen lazım

İğne günü ile sayarsam 17.gün silikti benim, sonra da test yapmadım, erken test yapmayın derim 😔 ya da hissediyorsanız kan verin
Canım ben zaten 17 gününde adet oluyorum 15 de kan veriyorum benimde 3 ayimdi bu ay hep en geç 10 gününde negatifi görürdüm ama hala göremedim deli gibi su içiyorum tuvalete çıkıyorum ama hala negatife dönmedi

19.adet oldum son denemem olucak aslında evde femaram var pazar günü 3.günü başlayıp öyle mi gitsem pazartesi 🙇🏽‍♀️ 3 ay femara mı seninde ? Güzel geliştiriyor ve yan etkisi yokmuş gerçekten klomenden çok daha iyiymiş, 2 ay tutmadı 3.ay için hala çok umudum var 🤲🏽

19.adet oldum son denemem olucak aslında evde femaram var pazar günü 3.günü başlayıp öyle mi gitsem pazartesi 🙇🏽‍♀️ 3 ay femara mı seninde ? Güzel geliştiriyor ve yan etkisi yokmuş gerçekten klomenden çok daha iyiymiş, 2 ay tutmadı 3.ay için hala çok umudum var 🤲🏽
Evet canım bende hep 3 günü başlıyorum genelde 3-4 denemeden sonra gebe kalan çok olmuş kistte yapmıyor klomen gibi

Back