- 20 Kasım 2020
- 645
- 380
- 53
- 25
Yarın test yapicam yine, yapmicaktim aslinda birden bi tedirgin oldum, yapayim varsa doktorla konuşum daha etkili ilaçlar almam gerek hamileysem, yoksada duphastonu birakip adeti bekliyim, bakalım hayırlısı olsun inşallahAnladımm ona göre ilaç verirler hamile kaldığında, aynı belirtileri hissediyorsan kan ver bence artıkİlk defa kan verdim ben 6 senedir testlerle uğraşıyorum, ikinci hayalet çizgiye güvendim belirtim yoktu
Antibiyotikle femaranı ayni doktormu tavsiye etdi canim? Ayni anda kullan dediyse bence sikinti yokturPiko var demedi hiç bi doktor şurana kadar.yok sanırım.antibiyotikte verdi bana enfeksiyon var dedi birde. Sizce antibiyotik etkilermi hamileliği bu ay esmi geçeyim bilemedim
Evet aynı doktor verdi.ben zaten doktor değiştirdim bi önceki hiç ilgilenmedi bu doktor iyi gbi bakalım.inşallah hepimiz isteyen herkez hayırlısıyla bebişlerine kavuşurAntibiyotikle femaranı ayni doktormu tavsiye etdi canim? Ayni anda kullan dediyse bence sikinti yoktur
Daha hızlı çıkacaktır ikinci çizgiYarin iğnenin 17ci günü, artık varsa çıkmalı diye düşünüyorum
O zaman sıkıntı yoktur canim, dr nasil dediyse öyle yapEvet aynı doktor verdi.ben zaten doktor değiştirdim bi önceki hiç ilgilenmedi bu doktor iyi gbi bakalım.inşallah hepimiz isteyen herkez hayırlısıyla bebişlerine kavuşur
İnşallah canimHadi hayırlısı hepimiz için burdan Bilgi verelim birbirmize moral olur.inşallah hepimiz güzel haberleri veririz birbirimize rabbim büyük bizde tadarız o duyguyu bir gün inşallah
Canım inşallah haberdar ederim. Beklemesi çok zor. Sende hemen negatiflige kapılma. Adet olmadıysa hala umut var demektir. Benim ki geç döllenme olduğu kesin. Benimle aynı anda olan herkesin kan değerleri 600-1000 arası mesela. Seninki de öyle olur belki nereden bileceksin kiTuhayy keseyi görünce bize hemen yazarsın
Canım mutlaka haber ver. Bence sende hamilesin. Bende o çizgiler hala kaset testte aşırı silik çıkıyor. Muhtemelen senin degerin benimkinden yüksek çıkar:)Yarin iğnenin 17ci günü, artık varsa çıkmalı diye düşünüyorum
Bugun test yaptim canim cok cok silik çıktı 6.7 dakkada falan, ama aşırı silik telefonda yakalaya bildimmi bilmiyorum, sende kaset testde bundan ne kadar koyu çıkıyor?Canım mutlaka haber ver. Bence sende hamilesin. Bende o çizgiler hala kaset testte aşırı silik çıkıyor. Muhtemelen senin degerin benimkinden yüksek çıkar:)
Evet oncekinden hızlı çıktı biraz , drğer cok geç yükseliyor sanki bu defa, 1 testim kaldı onuda yapiyim sonra kan testi inşallahHızlı çıktı sayılırr, kan verrr
Sonuç sıfır olmasa 2-3 gibi olsa senin ilk gibi belki azcık umudum olurdu ama sıfırCanım inşallah haberdar ederim. Beklemesi çok zor. Sende hemen negatiflige kapılma. Adet olmadıysa hala umut var demektir. Benim ki geç döllenme olduğu kesin. Benimle aynı anda olan herkesin kan değerleri 600-1000 arası mesela. Seninki de öyle olur belki nereden bileceksin ki
İnşallah canimSenden de iyi haber gelecek
Bence direk test ver 17 gün olmuş çünküBugun test yaptim canim cok cok silik çıktı 6.7 dakkada falan, ama aşırı silik telefonda yakalaya bildimmi bilmiyorum, sende kaset testde bundan ne kadar koyu çıkıyor?
Korkuyorum ya cizgi hayalet gibi , kan verirsem eşim baya umutlanır, çıkmazsa cok üzülücez , test bi tik daha koyulaşsa kan vericemBence direk test ver 17 gün olmuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?