Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladımm ona göre ilaç verirler hamile kaldığında, aynı belirtileri hissediyorsan kan ver bence artık İlk defa kan verdim ben 6 senedir testlerle uğraşıyorum, ikinci hayalet çizgiye güvendim belirtim yoktu
Yarın test yapicam yine, yapmicaktim aslinda birden bi tedirgin oldum, yapayim varsa doktorla konuşum daha etkili ilaçlar almam gerek hamileysem, yoksada duphastonu birakip adeti bekliyim, bakalım hayırlısı olsun inşallah

Hadi hayırlısı hepimiz için burdan Bilgi verelim birbirmize moral olur.inşallah hepimiz güzel haberleri veririz birbirimize rabbim büyük bizde tadarız o duyguyu bir gün inşallah

Tuhayy keseyi görünce bize hemen yazarsın
Canım inşallah haberdar ederim. Beklemesi çok zor. Sende hemen negatiflige kapılma. Adet olmadıysa hala umut var demektir. Benim ki geç döllenme olduğu kesin. Benimle aynı anda olan herkesin kan değerleri 600-1000 arası mesela. Seninki de öyle olur belki nereden bileceksin ki

Canım mutlaka haber ver. Bence sende hamilesin. Bende o çizgiler hala kaset testte aşırı silik çıkıyor. Muhtemelen senin degerin benimkinden yüksek çıkar:)
Bugun test yaptim canim cok cok silik çıktı 6.7 dakkada falan, ama aşırı silik telefonda yakalaya bildimmi bilmiyorum, sende kaset testde bundan ne kadar koyu çıkıyor?

Eklentiler

• 20211209_101445.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 53
Sonuç sıfır olmasa 2-3 gibi olsa senin ilk gibi belki azcık umudum olurdu ama sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…